אם הייתי בן הייתי בחורת באאווין. היא נהדרת.
° °•Eowyn•° New member 13/3/04 #18 מה לעשות שהיא הדמות האהובה עלי? מה כבר ארוון עשתה? תפרה דגל עלוב? וגלדריאל? לא יודעת, אף פעם לא התחברתי אליה.
מה לעשות שהיא הדמות האהובה עלי? מה כבר ארוון עשתה? תפרה דגל עלוב? וגלדריאל? לא יודעת, אף פעם לא התחברתי אליה.
N naring New member 14/3/04 #20 חבל לכם על הזמן... ארוון לוקחת!!! היית מעלה תמונה אבל תפוז... אוף איתם.
N nowhere woman New member 14/3/04 #23 ליב... יפה כמעט כמו אבא ליב יותר יפה ממירנדה. אבל גם פוסטמה יותר ממנה... בסרט ובספר, אני מעדיפה את הדמות של אאווין.
ליב... יפה כמעט כמו אבא ליב יותר יפה ממירנדה. אבל גם פוסטמה יותר ממנה... בסרט ובספר, אני מעדיפה את הדמות של אאווין.
Y Y. Welis New member 15/3/04 #36 יופי של ארמאני (1000 דולר!) וגם התלבושות שבסרט היו מאוד נחמדות; הקטיפה הזו תמיד מוסיפה.
M maglor New member 16/3/04 #40 חוץ מאיאווין יש את ארוון, גאלאדריאל, רוז קוטון (רוזי) כמובן שיש עוד מהארץ התיכונה אבל הן אינן קשורות לשר הטבעות.
חוץ מאיאווין יש את ארוון, גאלאדריאל, רוז קוטון (רוזי) כמובן שיש עוד מהארץ התיכונה אבל הן אינן קשורות לשר הטבעות.