טוב - במסגרת המאמצים להצלת הפורום

• פותח הנושא twigy
  • פורסם בתאריך

twigy

New member
טוב - במסגרת המאמצים להצלת הפורום

מהכחדה והעלמות משרשרת המזון של האינטרנט (עליה במאמר מוסגר) אני פותח ביוזמה חדשה כל אחד כאן בפורום יספר לנו 4 דברים מעניינים שאנחנו לא יודעים עליו אני מתחיל- 1. אני צמחוני 2. אני מנגן בגיטרה 3. פעם עצרה בגללי רכבת הרים ביורדיסני לחצי שעה 4. אף פעם לא עשיתי כושית

כמעט25

New member
אני אחריך מותק...

אוקיי יש הרבה אבל ניקח 4 אקראיים. 1. הייתי בתולה עד גיל 21 למרות שכל מי שמכיר אותי חושב ממש אחרת. 2. אני שונאת: חומוס, טחינה, חצילים, דגים, חריף, נקניק, כבד, כבש, סושי, בצל יבש...טוב יש הרבה.. 3. אני סטלנית וזה מה יש 4.טיילתי בחצי עולם ומתה לעשות כבר את החצי השני.

Black Star

New member
אני אנסה...

1. אני לא סובלת חומוס, טחינה, פיתות ובמבה - רוצים לשלול לי את הדרכון הישראלי... 2. אני רוקדת מאז גיל 3 3. יש לי רשיון 3 שנים אבל נהגתי אולי 5 פעמים מאז שהוצאתי אותו.. (אין אוטו בבית...) 4. אין לי שמץ של מושג מה אני רוצה ללמוד באוניברסיטה.

גם אני

1. אני חדשה בפורום 2. אני אלרגית לדגי בריכה ולקליפת אפרסק 3. היו לי 4 מערכות יחסים ארוכות בחיים - בכולם בגדתי 4. אני רוצה למכור את הרכב שלי. מישהו רוצה לקנות? שיהיה לכם יום מקסים מו"ש

נו מה אני לא יוצא חייב...

1. פעם החלפתי איזה 600 דולר באיטליה כדי להיות מליונר בכסף שלהם. 2. אני מכור לDVD. (קניה) 3. היה לי רישיון לאופנוע(500 סמ"ק) לפני שהיה לי רישיון לאוטו. 4. אני חולם לעבור לאיטליה אחרי התואר. אינשאללה.

Trinity0

New member
אולי זה לא יהיה מעניין אבל...

1. יש לי קעקוע של פרפר על הכתף הימנית 2. אני בבית מהצבא עכשיו כי שברתי את הרגל 3. אחרי התיכון טסתי לניו יורק רק כדי לראות את קולדפליי בהופעה 4. אחי הגדול היה בתאילנד כשהיה הצונאמי, ולא שמענו ממנו שבוע שלם

liontamer

New member
מגני רוצה!

אז.. 1. בשיעור נהיגה השני שלי על אופנוע נמרחתי שבעה מטרים על הכתף הימנית 2. עוד 36 יום אני בחפש"ש 3. נכנסתי לכיכר ב110 קמ"ש (לא נגמר משו...) 4. אף פעם לא שברתי שום עצם בגוף רועי לטרקטורון שלי קראו סמי

m14590

New member
טוב..אממ...אז ככה..

1.רזיתי ב-17 ק"ג 2.טסתי לפראג ועל היום הראשון נאבדתי ולא ידעתי איך לחזור למלון .. 3.ניגנתי 6 שנים בפסנתר.. 4.התקבלתי למגמת מנהל- עסקים בביצפר..

Cobe Anan

New member
אז למרות שלקחת לי 3 טובים...

ננסה למצוא אחרים... 1.קניתי לדקלה דיסק של היהודים במתנה, ואחרי שעתיים פגשנו אותם לגמרי במקרה בקניון, אז עכשיו הדיסק גם חתום. 2.זכיתי פעם באליפות ארצית בירי. 3.אני יכול לפצח גרעין של זית, ואפילו אגוז מקדמיה- בנשיכה. 4.את ה`התעסקות` הראשונה שלי עם בנות לא דחיתי יותר מדי- בגיל 8 כבר איבדתי את התמימות (אבל לא את הבתולין)... מספיק?

Piren

New member
נו טוב

1 - בצבא היה לי פאטיש לקצינות ונגדות.. אבל לא סתם.. קצינות ונגדות בכירות - סגן אלוף ומעלה \ רס"רית ומעלה ... לא יכול להסביר את זה
(ולא, לא עשיתי עם זה כלום
) 2 - היו לי רק שתי תאונות רציניות בחיים שלי - באחד נכנס בי אוטו מן הצד בזמן שאני על אופניים - 4 מטר באוויר נחיתה מתחת לגלגל של אוטו נוסע (נעצר פחות מחצי מטר מהראש שלי); נזק - סריטות. רווח - 5000 שקל
בתאונה השנייה ניסיתי להחליק על מעקה בטיחות של כביש עם הרולר בליידס. נזק - חתיכה מן הסנטר שלי נעלמה איפה שהוא בריצפה. רווח - צלקת
3 - בכיתה ז' ניצחתי 3 אלופי ארץ לשעבר בג'ודו וזכיתי באליפות המרכז, פרשתי שבוע לפני אליפות הארץ
4 - היה לי ידיד אינטרנטי במשך שנתיים שלא ידעתי שהוא מליארדר (בדולרים).

Piren

New member
לא מישהו שיכירו פה

נראה לי האנשים הכי מפורסמים שאני מכיר הם דווקא אלו שאין להם כסף

Jinx007

New member
אני...../images/Emo13.gif

לא שזה מעניין כ"כ, אבל זה כל מה שהצלחתי לחשוב עליו... 1. היום עשיתי שלושה חורים נוספים באוזניים. 2. אחת הסטיות שלי היא - לשתות הרבה חלב. וזה בקביעות כמעט כמו עם מים. 3. כשאני אעלה ל-יב' אני עדיין אהיה בת 16. 4. "מה שאמא לא יודעת - לא יפגע בה". המבין יבין.

קטרפי

New member
אם יש רק דברים לא מעניינים¿ ../images/Emo110.gif

1. אני צמחוני מכיתה ח` 2. אני יישאר בן 17 כול החיים שלי 3. אני אוהב מלא תוכניות בטלוויזה שאף אחד חוץ ממני לא מכיר 4. אני אוהב לכתוב (יש לינק לדפיוצר שלי בכרטיסישי) אבל כול פעם שאני קורא משו שכתבתי אחרי כמה זמן אני חושב שזה גרוע

הממ שיהיה...

טוב אוקיי אני ינסה לחשוב עכשיו על משהו... 1.לא אוכל סלטים לא ירקות ולא פירות בכלל... 2.בצבא התגייסתי למג"ב וגמרתי בתור אחראי חדרי אוכל בחיל האויר... וזה עם הרבה תפקידים נוספים באמצע... 3.הסתבכתי פעם עם החוק וקיבלתי בראש קצת... 4.לא הייתה אחת שהייתי איתה תקופת זמן רצינית מספיק כל זה לא.......??

Anna Karenina

New member
הנה הנה...../images/Emo13.gif

1. אני לא אוהבת מעליות. אני לא קלסטרופובית, ואין לי בעיה עם מקומות סגורים- חוץ ממעליות. אני משתדלת להמנע... 2. לפני הגיוס טסתי לגרמניה, לפגוש חברה מהעבר (שהכרתי במסגרת חילופי נוער, שלוש שנים קודם), ואת כל הטיול תכננו באייסיקיו, בלי שיחת טלפון אחת. פתאום במטוס, נחתה עלי ההבנה, שאולי לא יצא מזה כלום, ואף אחד לא יחכה לי בשדה"ת, ואני אמצא את עצמי גלמודה.. אבל הסתדר, והיה אחלה טיול.
3. לאחרונה כל מיני אקסים צצים שוב בחיי. ובד"כ, אחרי שאני מדברת עם אחד, מתקשר אחר. הזוי. :-o 4. אני בתהליכים לעבור לתפקיד חדש בצבא. מבטיחה לעדכן.. יום טוב לכולם!

Beyond Time

New member
עכשיו אני

1. אני פריק של מים - התאמנתי בשחייה 7 שנים (ופרשתי בגלל המאמן האנטיפט), עשיתי קורס צלילה לא מזמן וככל שזה נוגע לים, בריכה, או מ י ם - אני מרגיש שם הכי טבעי שאפשר, כאילו זה בית שני בשבילי 2. אף-פעם לא אכלתי מסטיקים, סוכריות הפסקתי לאכול בגיל 5 (שוקולד לעומת זאת...
) 3. נגמרו הרעיונות (ראה סעיף 4) ולכן אומר שגם אני בתהליכים לעור למקום אחר בצבא (בשאיפה רבה - קורס מד"סים Here I come :p) 4. אני לא סובל (=על גבול הקושי) לדבר, לכתוב ובכלל להעיד על עצמי...

למעלה