1) הייתי בחו"ל פעם ראשונה רק בקיץ האחרון (בניגוד לרוב המדינה). 2) בשבוע הספר האחרון יצאתי עם נזק של למעלה מ 700 ש"ח, ואני חושש שזה יהיה בערך הנזק בשבוע הספר הקרוב. 3) התחלתי לשמוע מוזיקה וללת לדיסקוטקים רק בכיתה י"ב (נחשב יחסית חריג באיזורי...) 4) חולה על כדורגל. במיוחד לשחק במציאות (למרות שגם FIFA2005 מאוד כיף...)
1.אני נושכת.הרבה.הכל.תמיד. 2.אני בתולה ויש לי הסכם עם אחד הידידים שלי אשם בגיל 19 אני עדיין בתולה הוא עושה לי טובה...חחחחחחחחחח 3.אתמול עשיתי שופינג ב1200 ש"ח, מתוך 550 ש"ח הלכו על 3 חזיות ו-4 תחתונים. 4.יש לי פאטיש למראה האשכנזי... אנשים בהירים,עיניים כחולות... ולאנשים ממש ממש ממש רזים. ולתוהות- לא אני לא מרגישה נחותה יותר כשחבר שלי רזה יותר ממני.
1. יש לי חולשה לספורטאים, במיוחד כדורגלנים... (נראה לי כבר שמתם לב לזה..) אני נוהגת לצאת בעיקר עם כדורגלנים או כדורסלנים וחשוב לי לציין שזה לא בגלל שאני בוחרת אותם ככה אלא כי אלא האנשים שמתחילים איתי!!! זה פשוט צירוף מקרים מוזר כזה שנמשך כבר בערך שנה וחצי... 2. אני מאוד מאוד מעריכה קצינים. (מעניין למה...) ולמרות שאני מתלוננת על הצבא 24/7 אני גאה להיות שייכת... 3. בקרוב ב"ה אני עומדת להיות דודה (ממש בימים הקרובים או אפילו בשעות הקרובות...) והוחלט לקרוא לילד תומר. מהרגע שנפלה ההחלטה התאהבתי בשם לחלוטין ומאז באופן מוזר שכזה יצא לי להכיר רק בחורים שקוראים להם תומר...
4. אני בלונדינית אמיתית! ככה נולדתי וככה אני אמות...