טוב ! בתכנית שלי אי אפשר להתעלל

טוב ! בתכנית שלי אי אפשר להתעלל

כי היא הוגשה כבר מזמן . אבל אולי אפשר לשנות פה ושם בתוך הבית . בקו אדום זו קומה א '

שיגעון שלי ! היא תשמש כאיזור

מולטימדיה, כך שאם אני על המחשב אני לא מנותק לגמרי ממה שהולך בבית . תהייה מהגלריה גם יציאה למרפסת וגם נקודת מבט על הסביבה מלמעלה . היא תשמש כחדר עבודה . ( לא שאני עובד
) אם יהיה צורך בעתיד אפשר להגדיל את הגלריה לחדר , החלל שלה הוא גדול .

../images/Emo13.gifבתכנית שהוגשה אפשר להתעלל

זה מה שאני עושה לתכניות שלנו, שגם הן הוגשו מזמן..... כמובן, רק בקירות הפנמיים.....

ענתש

New member
מה זה למעלה ? יחידה להשכרה ?

אני אוהבת את הפאטיו מול הכניסה, מאד יפה. ואני שמחה לראות שאתה בכל זאת, למרות מה שאתה כותב פה, השקעת באסטטיקה של הבית
(או שזו אשתך שהתעקשה ?). יצא יפה

למעלה זו יחידה לבת הגדולה

ובתקווה שהיא תפרח מן הבית במהרה ואז נוכל להשכיר אותה . לאחר טופס 4 אני אבנה מדרגות ליחידה מהחצר הפנימית כך שהיא לא תהייה קשורה לבית . חדר כביסה גם יהיה בחצר הפנימית . בדיעבד אני אוהב מאוד את המרפסת שמעל לסלון בקומה א ' . בגלל זה לא ויתרתי לאדריכל על המעבר מהגלריה למרפסת . זה קצת קלקל את היחידת דיור, אבל זה בסדר מצידי . בטח שהשקעתי באסטטיקה ........ 2000$ . בכדי שלאישתי תהייה כתובת אחרת ולא אני .

מקווה26

New member
לא בטוחה שהבנתי את התוכנית

מה קומה א' ומה לא, האם הסלון לא בקומה של המטבח? בכל מקרה עשיתי שינוי קטן בתכנות חדר השינה - אני לא אוהבת מעברים צרים ליד המיטה...

הכל בקומה אחת , בקומה א

יש את הגלריה מעל המטבח שמשקיפה לסלון מלמעלה + יחידת דיור של הילדה .

אם כבר לא מעברים צרים

אז להוריד את הקירות- בכניסה לחדר ובכניסה לחדר ארונות ייתן הרגשה מרווחת יותר, לדעתי

אבל רק אתמול

אמר האיש הפשוט שהממד הוא שטות ושאין צורך בקיר הזה... ומלבד זאת, קטונתי לא מכירה את התקנים של הממד, אז סליחה אם עשיתי שינויים בלתי אפשריים

מקווה26

New member
לצערי הפכתי למומחית לעינייני ממ"ד

נוצר מצב שבונית בית מסביב לממ"ד ולא ממ"ד בתוך בית

../images/Emo2.gif למה?

אני למשל הפכתי לפראנואידית בענייני אטימות לרטיבות אבל זה כי עברתי שבעת מדורי גיהנום למציאת מקור לרטיבות בקיר בסלון בבית הקודם

מקווה26

New member
כי יש כללים מאוד נוקשים

עובי קירות, גודל 9 מ', קירות מגן רוחב מינימלי וכו'...

בפגיעה ישירה של טיל עם 1 טון

חומר נפץ , לא יעמוד גם מקלט ציבורי תקני וגם לא מקלט מתחת לבלוק . הממ"ד יכול לעמוד בפגיעות לא ישירות והגנה כחדר אטום מפני כימיקלים . בפני פצצה אטומית לא יעזור אפילו מקלט אטומי, כי הבעיה היא לאחר שיוצאים מן המקלט, הכל בחוץ יהיה חרב ושומם עם קרינה מסוכנת עדיין .

למעלה