טוב ! בתכנית שלי אי אפשר להתעלל

הממ"ד הוא לא נגד פגיעה ישירה.

גם לחטוף כדוריות ברזל, רססים, ו"סתם" יריות- זה לא נעים.....

בגלל זה אני אומר שקיר המגן הזה

לא חייב להיות , הרי איך נולד הקיר הזה , הוא נולד עקב כך שויתרו על דלת הברזל הכבדה בכדי שבבית דירות תהייה דלת יותר נוחה כי מהממ"ד בדרך כלל עושים חדר מגורים . היה עדיף בבתי קרקע שיתנו אפשרות לדלת יותר כבדה ולוותר על הקיר מגן שהרבה פעמים מפריע בתכנון . בבית הקודם בכלל לא יצקתי אותו , ברצועת עזה נותנים טופס 4 בלי בעיות מיוחדות . הבית שלי היה שונה לגמרי מהתוכנית הגג היה אחר לגמרי והחלונות בוטלו בחלקם . הם רק באו לבדוק שטח לארנונה השאר לא ענין אותם .

fireman

New member
שהבעיה של הממ"ד תהיה המטר

קיר המעאפן הזה. לי יש בעיה עם החלק היחסי שלו בעלות הכוללת של השלד שהיא מנותקת מפרופורציות.

הקיר הזה לא יהיה קיים

הייתה לי בעיה עם הרוחב של החדר שינה , נדמה לי שבתכנית ההגשה החדר טיפה יותר רחב הענין הוא שאני רוצה להשאיר מקום מאחרי הבית לעוד יחידת דיור , שתיבנה אח"כ, בגלל זה לא הארכתי את הבית יותר . נראה לי שאשתי תפתח שם גן ילדים בגילאי 0-3 .

חיליק קרווני - האדריכל , המשרד

שלו באשקלון , בחור נעים הליכות . ראיתי עבודות שלו בשטח והסגנון התאים לי . קווים ישרים ונקיים . התכנון העקרוני שהוא שלי , הוא אוהב לתכנן בגדול, אז הייתי חייב לצמצם את המטראז' . היו לי 2 סקיצות עקרוניות הנה זאת שיושמה בתמונה ( הסלון והמטבח הוזזו ימינה קצת )

הסקיצה השניה שהיא גם יפה, לא יושמה

כי המרפסת שמתקבלת מהסקיצה הראשונה בקומה א הרבה יותר גדולה ורציפה .

נכון אבל הזמן שלו מוקצב והוא נתון

לפיקוח של הקבלן על התכנון. אם לאותו אדריכל יש מעוף ,בזה ,חסמת את כולו.[אגב,מניסיון]

Rשף

New member
הבעייה אחרת, הרי גם לך יש אילוצים

אדריכל של קבלן מנסה לקלוע לטעם של כולם, ולכן בדרך כלל יעשה את המינימום

למעלה