טוב ג'ארד סופיתת השתגע... צבע לבלונד!!

BtHeS 94

New member
טוב ישלו שגעונות שהם די סקסיים,אבל-

אבל זה,ממש,אבל ממש לא סקסי!@#%$^%& זה נראה כמו לאיודעת מה- צריך לתלות אותו על זה!!% עכשיו אתם מבינים למה עדיף שהוא יחזור ללוק של 2006? ^^ כי עכשיו הוא רק הורס ת'צמו יותר ויותר >< פאק איזה בנאדם אדיוט >< אם עוד קודם חשבתי שהוא יחזור להיות סקסי- אני חזורת בי-הוא בחיים לא יהיה סקסי >< איווווו די אני לא מסתכלת עליו יותר... יהיו לי סיוטים בגללו!#%~~@#& XDDDDD על תקרית המוהאק החום אני עוד איכשהו סולחת, אבל על זה?-לעולם לא ><

../images/Emo224.gifואוו.

באמת..נסחפת,זה יגדל..והצבע ירד לו בסופו של דבר. לא נראלי שהוא יחזור לשיער של 2006..~למרות שגם אני הייתי רוצה,הוא כזה חזיר שם
~ ואני אישית חושבת שתגובות כאלה רק יגרמו לו לעשות עוד יותר "שטויות". נ.ב הוא תמיד סקסי..זה בדם שם ~ושל שאנון
~

yaelc95

New member
בסדר

לא צריך להתרגש כול כך מהשגעונות האלה סה"כ הוא גם בן אדם

yaelc95

New member
אוקיי שיניתי את דעתי אחרי שראיתי את התמונות

איכס! הוא עכשיו ניראה כמו טרול וורוד! לזה יקח לי קצת יותר זמן להתרגל

liron138

New member
חחח הוא ממש משוגעעע

אבל ממש אהבתי מה שהוא עשה בשיער...קטלני ביותר,..!.... הלוואי לי היה את האומץ לעשות דברים כאלה בשיער!!...חחחחחחחחחח

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חחחחחXD

בן אדם ממש מגניב, כולה שיער אנשיםD: בקטנה, התכלס שיפה בו זה הפנים אז השיער לא ישנה כלוםP: טוב נו, ברור שיפה לו יותר תקופת שר מלחמה*_*

DanitTal

New member
כן ו..

ואני חושבת שמשהוא עשה זה שאמת אומץ.. זה בכל זאת =ורוד=! אבל ורוד זה סבבה והיפי כזה :) אבל אני חושבת שהוא יוריד את זה בסוף סיבוב ההופעות ויחזור לג'ארד הרגיל עם שיער עד הכתיים עם הפוני לצד ומשקפי הטייס

BtHeS 94

New member
מקווה בשבילך שזה נכון דנית XDDD

כי הוא סתם ילד צומי,עושה הכלהכדי לתפוס כותרות-הכל ><

למעלה