טוב גם אני חדש כאן.....

טוב גם אני חדש כאן.....

התלבטתי אם לפתוח הודעה חדשה או לשרשר לשירשור של מישהו אחר חדש.. אבל הגעתי למסקנה שזה בסדר לקבל 5 דקות של תהילה.. חוץ מזה קולדפליי היא הלהקה האהובה עלי(מחו"ל) ואני פשוט מת עליה אז יש לי סיבות טובות! מלבד זאת אני כמעט בטוח שאני אהיה מאוד פעיל בפורום הזה ואכתוב המון דברים ואארגן הרבה הפעלות ובבוא היום אולי גם מפגשים! אז הנה כמה פרטים בסיסיים עלי: אני רן בן 19.5 מכפר אדומים(ליד ירושלים) ואני מטורף על קולדפליי כבר כמה שנים טובות למרות שרק השנה זה התחיל להיות רציני ממש... וכן כן אין לי עדיין את X@Y אבל בהזדמנות הראשונה אלך לקנות כנראה היום בערב במופע מחווה לקולדפליי בירושלים! אז יאללה אנשים אני שמח להיות חלק מהפורום הזה אין לי מושג למה לא באתי עד עכשיו... יום טוב לכולם! רן... נ.ב: אם נמצאת כאן מישהי שהיא אחות של אבישי מירושלים שתגיד לי עכשיו!

ברררר

New member
היי רן אמממ

שמחה שאתה אוהב את קולדפליי
שאלה: לאונרדו החדש קשור לעברי לידר
?

כן!!!!!!!!!!!!

דרך אגב יש מצב ששאלת אותי את זה כבר בפורום אחר??? לא יודע לפני יומיים שאלו אותי את זה! חחחחח בכל מקרה אני מת מת מת על עברי לידר!!! ודרך אגב תתפלאי אבל לפעמים נראה לי שהמוסיקה שלהם דומה לפחות בכל מה שנוגע לנגינת פסנתר וכו... דרך אגב קראו לי פעם לאונרדו אבל מישהו פרץ לי לכינוי סיפור ארוך.. בכל מקרה תודה על הקבלת פנים! את באה היום לערב מחווה?

s h u g i t

New member
../images/Emo99.gif

הייתי חייבת להגיד... למרות שזה פורום של קולדפליי- גם אני חולה על עברי! ממש כיף לי לדעת שיש פה כאלה :)

חחחחחחחחחחחחחח תודה לך!

אני רואה שאפשר לעשות כאן פורום "COLDPLAY\עברי לידר" בקצב שהחובבי עברי כאן צצים... כנראה שבכל זאת יש קשר כלשהו בינייהם.. שנייהם עושים מוסיקה יפה עם מלודיה מרגשת ומוסיקה נעימה כזאת... ודרך אגב שנייהם כותבים מדהימים! בכל מקרה תודה לך עברי לידר בהחלט רולז! אשמח אם תספרי לי מעט פרטים עליך... רן...

s h u g i t

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif

קצת פרטים עליי?.. אממ.. אני שרון בת 17 מתל אביב!

ברררר

New member
חחח חמודדד

לא שאלתי אבל גם אני כמוך אוהבת את עברי לידר אם לא מאוהבת בו..הוא האומן האוהב עלי בארץ (ולא בארץ קולדפליי הם לא מקופחים).... ואני מתה לפגוש אותו שוב
לא באה לערב מחווה. אבל באה לניצנים יחיחיחי

omrimayo

New member
היי, אני עומרי מירושלים...

בן 18.5, מטורף על קולדפליי בצורה שאין לתאר בשנתיים האחרונות... אבל כן, תמיד אהבתי אותם (5 שנים). אז שלום לך :} נ.ב מטורף על השם רן. :]

חחחחחחחח אירוני למדי...

גם אני מטורף עליהם בשנתיים האחרונות אבל תמיד אהבתי אותם(משהו בסביבות 5 שנים) וגם אני סוג של ירושלמי... איפה למדת? מעניין דווקא... תודה שאתה אוהב את השם רן תודה לך גם עומרי אחלה שם(יש לי בן דוד בשם עומרי וגם חבר טוב שלי הוא עומרי) ואתה בא היום להופעה???

omrimayo

New member
לא הייתי כפי שבטח הבנת...

לא יכולתי לצערי. אני למדתי בביהס "דנמרק" (זוועה, יאפ... לא התאמתי לשם, אל דאג). שלח איזה תוכנת מסרים בפרטי. :p

White Vampire

New member
היי..

אתה לא מהפורום הרשמי של היהודים?? אני לא ממש פעילה שם..קוראת לפעמים..אתה לא זה שכתב את ה"מגילה" הממש מצחיקה על ההופעה בתיאטרון?? או שאני מתבלבלת עם מישהו אחר..?

אז זהו ש......

כן! חחחחחחחח זה אכן אני! האמת שאני לא ממש אוהב את ההגדרה "המגילה" היא מעלה בי אסוטציציות(או איך שלא כותבים את זה) לא טובות.. אם שמת לב היו מספר אנשים שהתלוננו על ה"מגילת אסתר" שלי... אני מעדיף שיקראו לזה "סיפור" או "חוויות" בכל מקרה אני שמח שזה הצחיק אותך נחמד לשמוע דעות חיוביות מאנשים שונים! את מוזמנת להיות יותר פעילה זה אחלה פורום עם אחלה אנשים(טוב לפחות רובם).... נעים מאוד בכל מקרה אני רן אשמח לדעת מספר דברים גם עליך גבירתי הנכבדה...

White Vampire

New member
חח סבבה

אבל אני די משעממת....אני רוית בת 14 וחצי מנס ציונה..וגם אני ממש אוהבת את המוזיקה של קולדפליי וגם את של עברי לידר למען האמת.. וה"חוויות" שלך (אם אתה לא רוצה שאני אקרא לזה מגילה אז סבבה) היו ממש מצחיקות וזה העביר לי את הזמן די בכיף, כשקראתי את זה..וגם לי נעים מאוד

MarishA M

New member
ולקאם!!

ואני כמו כולם פה מטורפת על קולדפליי!! אני מירי-ת"א-16..

תודה תודה....

אנחנו צריכים להודות על זה שאנחנו מטורפים על קולדפליי לא? זה די כיף להיות מטורפים עליהם... תודה לך על הקבלת פנים יום טוב! רן...

MarishA M

New member
יום טוב גם לך!!

חח אתה ממש נחמד שאתה מודה לכל אחד על קבלת הפנים ובהחלט אנחנו צריכיםלהודות על זה שאנחנו מטורפים על קולדפליי!! וכה גם אני אוהבת את עברי לידר..

0mroosh

New member
היא רועדת בחדר, אז אל תדליק את

האור, עכשיו היא בסדר.
לאונרדו, אתה בטוח? כאילו, הלב. הוא לא צריך לנוח?! ברוך הבא!

אמממממממ

והנה אני שוב מתאהב.. עם ארמונות באוויר... ותאמין לי עומרי.. מוות בטוח.. הוא מוות מהיר! ואם בא לכם להיות חברים שלי בזמן הקרוב.. אני אעשה לכם טוב... ביום שאשוב.. עייף ועצוב... אתם תזכרו.. שיש אנשים... קצת יותר חלשים... היא רועדת בחדר... וכמו שאמרת כבר עומרי אני לא אדליק את האור כי עכשיו היא בסדר.... עכשיו היא בסדר... תודה לך על הקבלת פנים אשמח לדעת עוד פרטים עליך.. יום טוב! רן...

למעלה