טוב גם אני חדש כאן.....

0mroosh

New member
עומר.לא עומרי. ../images/Emo9.gif

אממ.. אני אוכל צואת אלפקה ומסתבן בסבון מלפפון-מלון.

lol lypop

New member
היי

אני רון (אני בת), בת 16 מויקטוריה , קנדה. ברוך הבא!!

היי רון! האמת שאותך אני קצת מכיר...

זאת אומרת לא מכיר מכיר אבל שהסתכלתי קצת על הדפים הקודמים של הפורום ראיתי הודעה שלך שאת הולכת להופעה של קולדפליי.. אז ישר ניסיתי להבין למה ואיך אז הלכתי לכרטיס האישי שלך ומשם לבלוג שלך.. אפילו קראתי קצת.. ללא ספק חיים מעניינים יש לך! תמיד סיקרן אותי איך פתאום עוברים לגור בחו"ל זה נשמע לי מטורף לגמרי.. בכל מקרה אשמח לדבר איתך על זה ביום מן הימים... תודה לך על הקבלת פנים ואל תשכחי לצלם הרבה הרבה מההופעה ולשים בפורום! רן...

lol lypop

New member
אוי מסכן

נכנסת לבלוג שלי? הוא מוצף בשטויות... אם אתה רוצה לדבר אני אשמח, תגיד לי ואני אשלח לך תמסנג'ר שלי במסר.
יום נפלא ונהדר, רון

עדי שש

New member
אני אחות של אבישי!!

טוב אני גם חדשה והגעתי לכאן כי רק אתמול נודע לי שיש כזה פורום... אז שלום לכולם ויום טוב...

חחחחחחחחחחחח איזה קטע טוב!!!

את יודעת איך נודע לך על הפורום הזה? כי אני התקשרתי אתמול לאבישי ואמרתי לו להגיד לך להכנס אליו! חחחחחחחחחחח הוא אמר שיש סיכוי טוב שתבואי להופעה אתמול אבל בסוף הלכת לתל אביב.. האמת שלא היה לי עם מי ללכת אז חשבתי להפגש איתך שם וכו.. אבל לא נורא בסוף הכרתי בחור נחמד בשם ידידיה.. בכל מקרה אני שמח שהצטרפת אני בטוח שתהני כאן זה אחלה פורום! דרך אגב אני שומע עכשיו קולדפליי נראה לי בכלל ההופעה הזאת אני אתחיל לשמוע אותם נון סטופ! בכל מקרה ברוכה הבאה עדי תפתחי הודעה משלך וכולם יברחו אותך! רן...(חבר של אבישי)

aviGODFATHER

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

וגם אני חולה על קולדפליי קצת פחות משנה... קוראים לי אבי ואני בן 16 וחצי מקרית אתא.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifברוך הבא ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

למעלה