טוב גם אני מצטרפת

digabu

New member
טוב גם אני מצטרפת

כל כך נחמד לראות שמות מוכרים שאני לא ממש מרגישה צורך להציג את עצמי או ממש לכתוב הודעת הצתרפות. אבל יש לי שאלונת, סקר שכזה.. אני אחרי הריון ולידה ראשונה ואני רוצה לומר לכם שאחרי שעברתי את זה כל מה שעובר לי בראש זה לא עוד!! האם כולן עוברות את זה?? תמיד חשבתי על שלושה ילדים.. הרעיון של לחשוב על הריון נוסף מפחיד אותי.. אשמח לשמוע תגובות.

קרניר

New member
הי, ברוכה הבאה! איזה כייף שהצטרפת..

מזל טוב והגיע הזמן שתשני את החתימה לא? לגבי השאלה, אצלי זה קצת שונה ואני כבר מוכנה לעוד הריון. אבל אצל הרבה חברות שלי התחושה דומה.... כנראה שמתישהו שוכחים.. או שפשוט מתמודדים.. מצטערת אם לא עניתי, כפי שאמרתי אצלי זה קצת שונה

digabu

New member
הי קרן!!

באמת פנים מוכרות.. אני כל פעם שוכחת לשנות את החתימה, אני צריכה באמת לעשות את זה, אמנם בסוף לא התחשמק לו, הוציאו אותו כמעט בכוח (זירוז - הוא לא רצה לייצר צירים) אבל הוא כבר בחוץ. נו, איך זה להיות אמא? התרגלת? ולעניינינו, אצלך זה שונה כי היתה לידה קלה? או פשוט בא לך כבר?

עדי 5

New member
ברוכה הבאה

אני לא יצאתי בהצהרות של "לא עוד ילדים" ואכן יש לי עוד כמה ילדים פרט לבני הבכור. המזל שלנו הוא אולי החיסרון שהזכרון שלנו הנשים קצר, שתינוק קטן אצל חברה או בעגלה ליד עושה לנו חשק לתינוק קטן משלנו. אז ניפגש בעוד כמה שנים? עדי (אמא ל
)

sipi1

New member
ברוכה המצטרפת !

אחרי הלידה הראשונה, שאלתי את בעלי בחיל ורעדה : אני יודעת שתמיד דיברנו על המשפחה הגדולה שתהיה לנו, אבל נכון שזה לא יהיה נורא אם נסתפק רק בילדה אחת ? אחרי שנה ומשהו כבר היתה לה אחות קטנה, (וזה לא היה פנצ'ר) והיום אני אמא לשמונה, כולם אהובים, מתוכננים ורצויים מאד. התחושה הזו מוכרת, ובדרך כלל גם עוברת אם לא לוחצים מדי. אולי התשובה היא להחליט לא להחליט כרגע. תעברי את החודשים הקרובים, ובפעם ב... תשאלי את עצמך אם מתחשק לך לחזור מחדש על כל התהליך, עם הקשיים ועם האושר שבסופו.

digabu

New member
וואו,

את הגבת אז בדיוק כמוני, כנראה שדברים באמת משתנים.. תודה על התשובה.

אדר שלי

New member
ברוכה המצטרפת ../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif

ואולי זה בכלל לא דבר שצריך לחשוב עליו כרגע... בואי נתרכז בקטנטנים שעכשיו ילדנו, לא? ממילא שוכחים את החוויה הקשה אחר-כך, אז למה לחשוב על זה עכשיו אם זה עושה לך רע? תיהני בינתיים מגידול הקטנצ'יק שלך!

ענתש

New member
אני המרדים בחדר הלידה

אחרי שצרחתי עליו "מה זה אתה לא יכול לסדר לי את האפידורל ??? מי המשוגעת שעם כאבים כאלו רוצה יותר מילד אחד ??" והוא ליטף לי את הראש ואמר "כן, אני שומע את זה המון, נתראה בעוד שנתיים...". טוב עברו שנתיים ועוד לא התראנו
אבל החשק כבר פה

משוש30

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

האמת אני כמה שעות אחרי לידה שאלתי את בעלי מתי עושים עוד אחד ואם לא חופשת הסקי שאני לא רוצה להפסיד אחרי שכבר הפסדתי אחת השנה בגלל הלידה של מתן הייו עושים אחד עכשיו. בגלל החופשה (אני מכורה למי שלא הבין...) אנחנו מתאפקים ומחכים לפברואר לעשות עוד ילד אז יהיה ביניהם הפרש של שנתיים. אהה הבעייה היחידה בלעשות עוד אחד זה הקטע השולי הזה של הסקס אבל חוץ מזה....

wieci

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

ואין לי מושג, יש לי רק את ניצן, ומחשבותינו בקשר לילדים נוספים דומות!!

Y Alice

New member
אני סגרתי את הבסטה.

חיכיתי כ-5 שנים עד הלידה הנוכחית,וגם את זה עשיתי בידיעה שזה האחרון יהיה בן הזקונים שלנו.

yaelia

New member
חכי דקה שתיים לפני ההריון הבא

או המחשבות עליו. מתישהו יבוא לך עוד אחד/ת ואם לא, אז גם בסדר. ברוכה הבאה

ornaok

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני אחרי הלידה הודעתי לדותן שבזה אנחנו מסתפקים... אבל אחרי חודשיים כבר רציתי עוד אחד!!

ברוכה הבאה!!

זוכרת את מסיבת הזירוז של מרסי, שלא יצאה אל הפועל לבסוף? בסוף ילדת שלושה ימים אחרי... מזל טוב, כמובן!

למעלה