טוב, החלטתי להזיז משהו :]

o r t a l i t

New member
טוב, החלטתי להזיז משהו :]

ליעל היה רעיון מעולה לעשות צפייה מרוכזת בפרקים ואחכ לדון בהם בפורום. אני בטוחה שרובינו חרשנו על פרקים, אבל אני לא יודעת עד כמה כל אחד מכם דן בהם, ובטח במסגרת הזו [מפולפלת ביותר, יש לציין, בעקבות הדיונים שהיו פה לאחרונה, גם המוּסוִוים במשחק הנק' XD]. אז, מי שבעד הרעיון שישרשר בכותרת
ובתוכן ההודעה שירשום תאריכי מגנים/בגרויות שיש לו בשלושת החודשים הקרובים. [שתאריכי הצפייה לא יהיו יומיים לפני מבחן חשוב של מישהו (אם כי שעה וחצי זה לא כזה הרבה כהפסקה להתרעננות...), תלוי גם במס' המשתתפים כמובן]. יאללה, תהיו משתפי פעולה, זה יכול להיות ממש ממש מגניב P:

flying eagle

New member
../images/Emo45.gif

10.4 - מתכונת מתמטיקה 17.4 - בגרות בע"פ אנגלית (שטויות!) 18.4 - מתכונת מתמטיקה (בערב) 26.4 - מבחן ערבית (מיני מתכונת) 30.4 - מתכונת אנגלית (שטויות!) 1.5 - מתכונת בע"פ ערבית 3.5 - בגרות בע"פ ערבית 9.5 - מתכונת ערבית 13.5 - מתכונת מתמטיקה 21.5 - בגרות אנגלית (שטויות!) 27.5 - בגרות ערבית 29.5 - בגרות מתמטיקה 10.6 - מתכונת ספרות + מגמה 26.6 - בגרות ספרות + מגמה מועדי ב': 12.7 - אנגלית (על היומולדת שלי?? לא יפה!) 17.7 - מתמטיקה

TheRainMaker

New member
../images/Emo45.gif

בכל מקרה תכננתי לעשות מרתונים לעצמי אז אם זה יהיה בשילוב הפורום עוד יותר טוב:) אה ותני לי לבדוק ביומן.....ממממ... פנוי לגמרי עד ה11.7

YaEl 15

New member
../images/Emo45.gif

ואני עוד לא בגיל של בגרויות (כיתה ט') *מרגישה קטנה*

flying eagle

New member
את הקדמת אותי,

אבל בעיקרון תכננתי שאם אף אחד לא יעשה את זה קודם להתחיל את זה בסופ"ש הקרב. מותר לי לעשות את ההגרלה?

YaEl 15

New member
אולי

נעשה סקר "איזה עונה רוצים" ואז נעשה הגרלה רק של הפרקים??

flying eagle

New member
אפשר

אבל כמו שאני מכירה אותי, אני אתקשה מאוד לבחור... גם צריך לוודא שזה עונה שיש לכולם... (ואם זה פרק שבמקרה אין למישהו, אז אולי נודיע איזה 3 ימים לפני מה הפרק כדי שיהיה זמן להוריד אותו |סמיילי סותם פה|....)

YaEl 15

New member
רעיון טוב../images/Emo45.gif

אבל ניראה לי שבקצב של המחשב שלי זה יקח יותר זמן...חח..

The Immortal Me

New member
ואז את הפרקים של פייפר../images/Emo210.gif

(4X01, 4X02, 4X03. בשאר העונה הן שוכחות מפרו בדרך פלא.) הם גם פרקים ממש טובים לדיון (על כמה שהולי מושלמת). ד"א, אפשר גם לקחת פרקים ממש גרועים ולדון על הנוראיות שבהם. רוני
.

flying eagle

New member
כמו 1X07?

אחד הפרקים הכי פחות אהובים עלי... (הדבר היחיד שאני אוהבת בו זה שרואים את אליס בתפקיד אחר
)

yoad123

New member
../images/Emo45.gif- אבל אבל

איפה
איפה יצפו בפרקים
אממ ולי אין מגנים ובגרויות עדיין... חחח אני הכי צעיר בפורום הזה
כי כולם מדברים פה על בגרויות כל הזמן חח...

yoad123

New member
אההה... עכשיו קראתי את ההודעות

ואני הבנתי צפייה משותפת ממש(יענו לא כל אחד בבית שלו)... חח עזבו...

The Immortal Me

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

אני ממש בעד, יכול לצאת נורא מגניב! אבל, צריך להחליט על עונה. אחרי שנחליט, אני אודיע, אבל רוב הסיכויים שאני אוכל לצרוב ולספק את הפרקים, כי יש לי את רוב הפרקים של הסדרה על המחשב... בכל מקרה, רעיון טוב, ח"ח
רוני
.

למעלה