טוב, החלטתי להזיז משהו :]

The Immortal Me

New member
מממ, שאלה../images/Emo210.gif

איך בדיוק נסדר הקרנה המונית? כאילו, איפה? רוני
.

../images/Emo216.gifממ..נראה לי שהרעיון הוא

לבחור עונה ומספר פרקים מסויים מתוכה ואז שכל אחד יראה את הפרקים המסויימים שנבחר בכל עונה....[אם יש לו בDVD, או שהוא השיג בדרכים לא חוקיות
...אהמ...~~~] ואז נגיד נקציב זמן...עד תאריך X לראות את כל הפרקים ואחרי זה נעשה דיון משותף...או שנקציב זמן קצר לכל פרק ונעשה על כל פרק בנפרד...
זה מה שאני הבנתי. אולי זה לא נכון..XDD בכל מקרה, הקרנה המונית נשמע ממש מגניב
הלוואי.חח.. אה. וגם לי יש אייקון מאומץ!!
!! ייהי!

o r t a l i t

New member
חשבתי ש... ../images/Emo67.gif

נתחיל ב1.01 ואחכ יש לי גם רעיון לבחירת פרקים [וגם תאריכים/שעות] כך שכולם [כמעט לפחות] יהיו מרוצים. הרגלה מ178 הפרקים הקיימים זה קצת יותר מידי רנדומלי ועשויים לצאת לנו פרקים פחות טובים [לדעת כולם]. נופך - אני אשתף אותך בתהליך אם את מעוניינת :) אני שמחה שיש היענות [: אני אחכה עוד יום-יומיים ואז אפתח שרשור נוסף אם לא אכפת לכם P=

מכושפת15

New member
../images/Emo45.gif

איזה רעיון טוב! ומבחנתי כמעט כל תאריך מתאים כי אני חייבת הפסקות לנוח
ומכושפות זה הפסקה מצוינת

barhenhalliwell

New member
חשבתי על זה גמאני בסוף שבוע

האחרון.. אני רוצה לנסות לשדר את הפרקים ב בלוג TV (זה לא חוקי בChat TV ), עם שעות שידור קבועות. כולם יוכלו להיכנס ולראות.. ^^ הבעיה כרגע היא פרסום זמני השידור בפורום. אבל אני מנסה לברר על זה עוד פרטים.

flying eagle

New member
רעיון אדיר

אם כי אני קצת חוששת שאיכות השידור תהיה פחותה מזו שבDVD שלי בבית...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifממש בעד../images/Emo70.gif../images/Emo127.gif ../images/Emo216.gif

ממש אחלה רעיון
לי אישית אין כזה הרבה פרקים על המחשב/מוקלטים/כל אופציה אחרת... אבל אני אהיה לא חוקית ברגע שנחליט מה רואים!
אני אישית - מאוהבת קשות בעונה 2+5....אבל איך שבא לכם..XDDD

YaEl 15

New member
גם אני אוהבת את עונה 5!!

במיוד את פרק 11~!!!!! אחד מהפרקים האהובים עליי בכל הסדרה (אחח...קול
) אמממ...אבל עשיתי מרתון לא מזמן... אולי עונה 2?? אולי נעשה סקר מסודר??...

אני בעד סקר מסודר...XD../images/Emo216.gif

אבל לא נראה לי שיש סיכוי גבוה להגיע להחלטה... כולם פה באטרף אחרי עונה מסויימת..חח...ואנחנו הרבה (יחסית
)... אז... אבל הלוואי. זה יכול להיות ממש כיף!

CheN323

New member
כן כן גאוני../images/Emo70.gif

הכל מתקבל בעדיפות לא על עונות 1-3 (A)

אני בעד!../images/Emo45.gif ~נדחפת~

כןכן הרבה זמן לא הייתי פה.. חוזרת
בכל מקרה, תאריכים של איכסה וכאלה: 15.4 מבחן בפיזיקה 27.4 מבחן במתמטיקה 29.4 מתכונת באנגלית 1.5 מתכונת בפיזיקה 8.5 מתכונת בערבית 10.5 עוד מתכונת בערבית (משהו אחר) 13.5 מתכונת במתמטיקה 21.5 בגרות באנגלית 27.5 בגרות בערבית 29.5 בגרות במתמטיקה 31.5 בגרות בפיזיקה (אבל אולי זה עובר ל-9.7, עוד לא יודעים..) 8.6 מתכונת בהיסטוריה 18.6 בגרות בהיסטוריה 12.7 בגרות באנגלית מועד ב' 16.7 בגרות במתמטיקה מועד ב' פאף

o r t a l i t

New member
וואי שלא יעבור בפיזיקה %^#&*

הלוואי שזה שמועות מפגרות וחסרות בסיס. תכף [מקס' כמה שעות] אני אפתח שרשור חדש בנושא בקשר לבחירת פרקים כנראהP:

למעלה