טוב, החלטתי לעבור חברה,

30PIPS

New member
טוב, החלטתי לעבור חברה,

כרגע אני בודק : FXCM GOFOREX בגדול בא לי על GF הם לוקחים 2-3 פיפ ל פאונד יין. והם גם עובדים עם זולו. החברה שהייתי בה לוקחת 7 פיפ וללא זולו. 2000 עסקאות כפול 4 פיפ הפרש, 8000 פיפ שנעלמו סתם....חומר למחשבה תיק של 20K. אנא מכם המלצותיכם,

ferrytale

New member
אני עבדתי עם גופורקס בעבר

הם דיי הרגיזו אותי.. היו המון ניתוקים (לא קשורים לתשתית וספק..) סגרו לי בעבר פוזיציה מצליחה בנפט, הסבירו שיש להם בעיה עם הציטוטים של הנפט, שאלתי אם זה אצל כולם אמרו שלא, הבעיה רק אצלהם. הנפט לא נמצא אצלהם עד היום, זה על-פי מה שידיד שלי שעובד איתם מספר. חוצמזה הנק' היחידה שאני כן זוקפת לזכותם היא עניין המשיכות כספים, ביחס לרוב הברוקים הם משחררים מהר מאוד את הכסף במידה ואתה מבקש אותו.. ולסיום, לדעתי אם כבר יש לך תיק של מעל 3K$ תעבוד עם אחת החברות מחו"ל, הגדולות כמו אלפרי..

forextrader1

New member
אלפרי או FXCM

מציע לא להתקרב לגופורקס לFXCM יש תוכנית של 2 פיפס לפאונד /ין יורו/דולר 1 פיפס תבדוק..

TAL1983

New member
מה רע בגופורקס?

אני גם מתלבט אם לעבור ל-FXCM (אני כרגע בגופורקס)

30PIPS

New member
אז למה אתה רוצה לעבור?

ואני לא מבין, איך הם יכולים לתת מרווחים כל כך נמוכים מהשאר? ועדיין להצהיר שהם לא עושי שוק?

forextrader1

New member
בא אגלה לך

המחיר הרשמי בשוק הבין בנקאי הוא 2.2 דולר בפאונד ין על זה כל אחד מעמיס מה שרוצה ככל שהחברה יש לה נפח יותר גדול במטבע מסויים היא מקבלת הוזלה.. ולפעמים הם מצ'פרים את הלקוחות שלהם. FXCM חברה גדולה ביותר אם לא הגדולה בעולם, מי שפותח חשבון 50 אלף מקבל פאונד ין, בין 1.8 ל 2.4 (ברוטו כולל עמלה שלהם) כשרוב היום זה נע בסביבות 2 פיפס. האמינות שלהם בסדר גמור , יש רגולציה ומה שחשוב שהכסף של הלקוחות מבוטח באופן כזה שאסור להם להשתמש בו לצרכי השקעות.. במקרה של פשיטת רגל הכסף של הלקוחות חוזר אליהם. צריך לחפש חברות עם נתונים כאלה ואין הרבה. גופורקס חברה צעירה אין רגולציה ספק אם הם משדרים את העסקאות לשוק יש תביעה / תביעות שהתפרסמו לארחונה הגדם.

rafipips

New member
יש לך שתי טעויות קטנות

א . FXCM היא חברה בינונית לא גדולה ובודאי לא הגדולה בעולם ב . אני ממש לא מאחל לך להיות ב FXCM ובעצם בשום חברה מהחברות שיש להם נציגות בישראל כולל כל הישראליות , בזמן פשיטת רגל . וזה מידע ולא מהשערות

progcom

New member
אבל אתמול כתבת שאתה ממליץ על גופורקס...

אז אתה ממליץ או לא? ונשמע לי קצת מוזר שכל החברות בארץ על סף פשיטת רגל... אולי אתה באמת יודע משהו שאני לא אבל עדיין נשמע לי קצת מוזר...

rafipips

New member
לחלוטין לא

לא ידוע לי על איזו פש"ר מתוכננת , ואני עדיין ממליץ על גו פורקס מתוך שלל החברות שעובדות בארץ , ואני ממליץ אם יש לך חשבון לא קטן לעבור לדוייטשה בנק , יש להם ספרדים נמוכים , ויש להם גם מטה טריידר . והכי חשוב כל עסקה שלך נסחרת מול אחד הבנקים הגדולים בעולם .

progcom

New member
אוקיי...

כנראה לא הבנתי אותך נכון... כתבת משהו על פשיטת רגל בהודעה הקודמת שלך וחשבתי שהתכוונת לחברות ישראליות... סבבה ובגדול אני מסכים איתך לגבי גופורקס... לא מנסיון אישי אבל מבדיקות שערכתי ומסוחרים אחרים.

TAL1983

New member
כי FXCM חברה גדולה ונראית לי יותר אמינה

אבל אני מוכן לשמוע דעות אחרות

ferrytale

New member
שמחה שאתה ממליץ אבל

תן הסברים, למה כן למה לא וכ"ו.. לבוא ולזרוק X כן זה לא עסק..

arihadar

New member
פרי טייל השיטה של יזהר מיתרונות עובדת באמת ?

הם ממש מתקשרים אלי כל יום לנסות שארשם לקורס ומספרים לי על מאה אחוז הצלחה. 2 סיבות אלו מדליקות מלא נורות אדומות. מה דעתכם?

ferrytale

New member
כמו שכבר רשמו לך לפני,

אני לא מאמינה בקורס בלבד, ובטח שלא בקורס חינמי או לחילופין, קורס שנותן לך הברוקר שלך, תחשבו על זה לרגע בעצמך, למה שהם יתנו לך קורס? מה שצריך זה לקחת קורס יסודות מסחר, יסודות ניתוח טכני, איך להסתכל על גרפים, מה בערך לחפש.. לאחר מכן, חובה תרגול ואם להיות אמיתית, חשוב למצוא מישהו שיהיה המורה האישי שלך, מישהו שמתפרנס ממסחר באופן קבוע ולאורך זמן, מישהו עם תיק עבודות.. שלא תחשוב שאם תתחיל ללמוד תוך שנה תהיה על הסוס, הדרף קשה ורצופת מכשולים.. המון המון הצלחה.. לא כל הנוצץ זהב הוא, קח בחשבון!

30PIPS

New member
הקורס הזה ממש לא חינם, הוא עולה 18K

ולשאלתך, אתה לא נראה לי מתאים למסלול שם. לפי ההודעות שלך, אתה לא תגיע לשם נקי, על כל דבר יהיה לך מה להגיד, ולהגיב. 2 סיבות מדליקות אצלך מלאאאאא נורות אדומות? תהיה מדויק, 100 אחוז הצלחה בזיהוי מצבי כניסה, יש דבר כזה ואני חותם על כך. ישנם מצבים בשוק, אם מתקיימים כל התנאים שתלמד שם, אתה לוקח כסף!!! וודאי. הבעיה היא שאתה תפסיד במקומות שבהם לא מתקיימים כל התנאים, ואז תתחיל לבכות וללכלך שזה לא עובד. המלצתי , אל תירשם. אתה תעשה יותר נזק מאשר תועלת, למוסד הזה. בהצלחה.

30PIPS

New member
את יכולה להגיד מתי נפתח השחבון שלו בדצמבר?

לפני שפרסמתי את ההודעה? או אחרי? של RAFIPIPS.

למעלה