הנה הסיבות
א . אני שלוש שנים בשוק המטח ב . אני בוגר לא מעט חברות ישראליות ג . אני מחזיק חשבון היום גם בדוייטשה בנק ד . חשבון דמו בסיטי בנק ה . חשבון דמו באלפרי . ו . מתעסק היום יותר עם מסחר אוטומטי . כך שאני מדבר עם לא מעט ניסיון , חברת גו פורקס מתאימה כמו כפפה למי שהתיק שלו מתחת ל 100.000 $ , משיכת כספים מתבצעת מיידית ולמחרת בבוקר הכסף בחשבון ואם יש לך חשבון בבנק הפועלים הכסף אצלך אחרי שעה משליחת הפקס . ובאשר לתביעת הפנסיונרים - כדי להפסיד מיליון שקל (250.000 $) בעסקה אחת , היה צריך להיות להם לפחות 5 מיליון דולר בחשבון , דבר שלא היה !!! המסקנה "הם מינפו את עצמם לדעת" !!! כלל אצבע - החכמים מרוויחים הטיפשים מפסידים והממנפים נשחטים !!! בחברת גו פורקס כל עסקה מ 50,000 $ ומעלה יוצאת החוצה בצורה אוטומטית , ומתחת ל 50,000 הם טוענים שהם מתכסים ואני נוטה להאמין להם . וגם אם לא זה לא סיבה מספיק טובה לתלות את הכישלון של עצמך . ומי שמתעסק עם כסף גדול וחושש מפני הלא נודע....... יכול לפתוח חשבון בדוייטשה בנק או בסיטי בנק או בכל בנק גדול המספק שירותי ברוקר . להזכירכם דוייטשה בנק הוא כמה וכמה פעמים בנק הפועלים , וגם סיטי בנק , ובמשבר המשכנתאות כשסיטי בנק נכנס לקשיים הממשל האמריקאי נחלץ לעזרתו , אין שום ברוקר ישראלי שבנק ישראל יחלץ לעזרתו במקרה של פשיטת רגל . ולסיום המלצה = לראות את הסרט Wall Street Money Never Sleeps