טוב, החלטתי לעבור חברה,

rafipips

New member
לשאלתך

לשאלתך , החשבון נפתח אתמול , וזו הפעם הראשונה שלי בפורומים בכלל . ואם יש לך שאלות נוספות אשמח לענות .

rafipips

New member
הנה הסיבות

א . אני שלוש שנים בשוק המטח ב . אני בוגר לא מעט חברות ישראליות ג . אני מחזיק חשבון היום גם בדוייטשה בנק ד . חשבון דמו בסיטי בנק ה . חשבון דמו באלפרי . ו . מתעסק היום יותר עם מסחר אוטומטי . כך שאני מדבר עם לא מעט ניסיון , חברת גו פורקס מתאימה כמו כפפה למי שהתיק שלו מתחת ל 100.000 $ , משיכת כספים מתבצעת מיידית ולמחרת בבוקר הכסף בחשבון ואם יש לך חשבון בבנק הפועלים הכסף אצלך אחרי שעה משליחת הפקס . ובאשר לתביעת הפנסיונרים - כדי להפסיד מיליון שקל (250.000 $) בעסקה אחת , היה צריך להיות להם לפחות 5 מיליון דולר בחשבון , דבר שלא היה !!! המסקנה "הם מינפו את עצמם לדעת" !!! כלל אצבע - החכמים מרוויחים הטיפשים מפסידים והממנפים נשחטים !!! בחברת גו פורקס כל עסקה מ 50,000 $ ומעלה יוצאת החוצה בצורה אוטומטית , ומתחת ל 50,000 הם טוענים שהם מתכסים ואני נוטה להאמין להם . וגם אם לא זה לא סיבה מספיק טובה לתלות את הכישלון של עצמך . ומי שמתעסק עם כסף גדול וחושש מפני הלא נודע....... יכול לפתוח חשבון בדוייטשה בנק או בסיטי בנק או בכל בנק גדול המספק שירותי ברוקר . להזכירכם דוייטשה בנק הוא כמה וכמה פעמים בנק הפועלים , וגם סיטי בנק , ובמשבר המשכנתאות כשסיטי בנק נכנס לקשיים הממשל האמריקאי נחלץ לעזרתו , אין שום ברוקר ישראלי שבנק ישראל יחלץ לעזרתו במקרה של פשיטת רגל . ולסיום המלצה = לראות את הסרט Wall Street Money Never Sleeps

30PIPS

New member
החלטתי ללכת על G-F הסיבות בפנים.

1. בהפקדה של 20K אתה מקבל ערבות על הכסף. 2. משיכות ללא עמלות ובאותו היום . 3. ציטוט למטבע האהוב שלי, 2 - 3 PIP, אני שנתיים סוחר על פאונד יין עם 7 פיפ...(פררריארר) 4. בא לי על חברה קטנה, ביתית, לא מחפש מפלצות, זה כמו הסוכן ביטוח שלי אל מול AIG, לפעמים הוא דופק אותי, אבל אחלה שרות, כי הוא מפחד להפסיד אותי. 5. איזה כיף שאין התחייבויות כמו ליס והוט...:) יאללה, לעבודה ובהצלחה לי.

rafipips

New member
רק עצה אחת

בהצלחה רבה כמו שאמרת הספרדים נמוכים וזה משמעותי , קח דוגמא בפורקס פלייס ועוד חברות - פאונד ניוזילנדי 40 פיפס , בגו פורקס בממוצע 10 פיפס , הבדל קטן לא? והעצה : לעולם אל תמנף יותר מ 1/5 פר עסקה , ו 1/15 פר חשבון , אם תעשה את זה תאריך ימים עם המסחר . ואני כתבתי את הגבולות העליונים תשתדל לא להגיע אליהם .

arihadar

New member
מה זה לא למנף פי 1/5 לעיסקה ו1/15 לחשבון ?

לא הבנתי מה הכוונה בקשר לזה.

rafipips

New member
ניהול סיכון פשוט

אם יש לך בחשבון 10.000 $ אחד לחמש פירושו : על כל 1000 $ בטחונות תפתח עסקה עד 5000 $ העסקה הכי גבוהה לחשבון של 10000 תהיה 50.000 סך כל העסקאות הפתוחות לא יעבור 150.000 שזה 1/15 ואלה הגבולות הגבוהים . לצורך העניין הרובוט אצלי בחלק מהצמדים פותח 20.000 ובחלק 30000 . על חשבון של 15.000 מה שמאפשר לי להיות עם 10 פתוחות ולישון בשקט . הרבה הצלחה החכמים מרוויחים , הטיפשים מפסידים , והממנפים נשחטים . לצערי אני למדתי הכל בדרך הכי קשה שיכולה להיות ואני אשמח אם תתגלח על הזקן של אחרים . ולגבי לימודים - כל הקורסים למטח למיניהם הם רק להכרת השוק . מסחר אמיתי הם לא יכולים ללמד . ממליץ על קורס ברוקר עצמאי של משב שוקי הון . ועל מסחר רציני ומושכל שנה שלימה בחשבון דמו . אם אתה ללא ניסיון מספיק אל תתפתה להפקיד הרבה , תפקיד 500 $ ותפתח עסקאות על 0.01 לוט , ככה זה גם יהיה אמיתי , וגם אם אתה שובב ותמחק את התיק לא מחקת 10.000 $ . מקווה שעזרתי לך לילה טוב

forextrader1

New member
מקבל ערבות על הכסף---שטות

ערבות אתה לא יכול לממש מתי שאתה רוצה - תבדוק 2-3 + עמלה של 1.4 פיפס--- משתנה גם לסך הכל 5.5 פיפס. ביג דיל
שיהיה בהצלחה

30PIPS

New member
אז ככה.

1. נוסח הערבות עברה אצל העורך דין שלי, בהתקבל התנאים של הערבות, אתה מחלט אותה ללא שום בעיה,אל מול פשיטת רגל, קריסה, תביעות ועיקולים, אני מוגן!!! 2. אתה טועה בענק!!!!, 3 פיפס עמלה כולל הכל מגולם!, תבדוק את עצמך טוב טוב, שגם אתה לא פרייאר.

למעלה