טוב הייתי חייבת לפתוח הודעה חדשה

DesertRose7

New member
זה באמת מצחיק..

גם לי זה העלה גיחוח.. זה כמו הילדים המוגבלים/מפגרים האלה.. בכיתה ג.. תחביבים: לראות טלויזיה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

Hip Hop star

New member
אני לא ילדה מוגבלת../images/Emo7.gif

אני אולי טיפשה,אבל לא מוגבלת....

DesertRose7

New member
את גם לא בדיוק בכיתה ג'..

אלא אם כן בא לך לספר לי משהו.. פשוט הבן אדם בלהקה אולי הכימ צליחה בבריטיה ותחביבים.. לראות טלויזיה.. זה פשוט מצחיק

Hip Hop star

New member
כן,יש לי סוד...

אני קורא
... ואני מניחה שלא יוצא לו לראות כ"כ לראות טלוויזיה עם כל העיסוקים שלהם..בטח יירצה לדעת מה קורה?
... וחוצמזה איזה עוד תחביבים אמורים להיות לו?לרכב על סוסים??? חיחיחיחיחיחיחי... אגב שחר,בלי שום קשר..מאיפה שמעת את הראיון של טום ברדיו,על זה שהם זכו מקום ראשון?

DesertRose7

New member
שמעתי את השידור של המצעד

ברדיו.. והעלו את טום בטלפון.. ואמרו לו בשידור שהם מקום 1

danirit1

New member
קיצר מה שהארי אמר..

זה בהחלט מצחיק עלאק לראות טלוויזיה פחח איזה מאמי אבל אותי הצחיק דני עלאק לשחק עם עצמי אם תשימו לב הוא תמיד מנסה להצחיק ועלאק לשחק עם עצמי חחחחח איזה מאמייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שחר למה אמרת שדני אוהב את עצמו?

danirit1

New member
הייתה איזה תמונה שהעלת בהייד פארק..

ודני כזה עושה פוזה למצלמה ושם יד מתחת לסנטר שלו ומחייך ואמרת כזה "אנחנו יודעים שהוא אוהב את עצמו" או משהו כזה..אז אני שואלת למה את חושבת שהוא מאוהב בעצמו...שוויצר?

bustedit

New member
חחח אויי זה היה ממש מצחיק

הקטע הזה עם התמונה וששחר רשמה "תמיד ידענו שהוא אוהב את עצמו" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש נקרעתי!
כי בתמונה הוא כזה נראה כאילו הוא מת על עצמו חחחחחחח ואני לא חושבת שהיא התכוונה לשוויצר..

למעלה