טוב, התגברתי על עין הרע

בלינקה

New member
טוב, התגברתי על עין הרע

אנחנו עוברים (
). לאן כדאי? איזו עבודה לחפש? איזו מסגרת לחפש לשחר? מתי לבשר לבוסים? נכון שאתן מחכות לי במרכז בכליון עיניים? אוף, אני תכף בוכה
קשה לי עם שינויים. למרות שאני יודעת שזה יהיה לטובה, שזה ישפר את רמת החיים שלנו, שזה ייתן לי אפשרות לחפש את עצמי, אני משקשקת מפחד. ולאור הבכי הנוראי של שחר הבוקר כשנפרדתי ממנה בגן, אני שוקלת להישאר איתה בבית. לתמיד. צריכה מלאןתלפימים עידודים, בבקשה.

daldan

New member
מזל טוב ובהצלחה ../images/Emo57.gif

למתי מתוכנן המעבר? לפי זה אפשר יהיה לתכנן את שאר הדברים. ואם את זקוקה לחיזוקים אז קודם כל
ואני בטוחה שזה יהיה לטובה.

אפרת12

New member
../images/Emo24.gif לבוקר ../images/Emo42.gif

בסימן טוב ובמזל טוב... מתי אתם עוברים
איפה מקום העבודה
אולי בתור התחלה, אם בין וכה את לא עובדת, שחר תישאר איתך ב
אני בטוחה שתרגישי טוב עם המעבר, בסופו של דבר. זה שינוי, אבל כל כך בולט שזה שינוי לטובה. יהיה בסדר - את תראי

בלינקה

New member
מקום העבודה בת"א, עוברים כמה שיותר

מהר, בכפוף לתנאים הבאים: 1. האיש עוד לא התחיל לעבוד. אין לו תאריך מדוייק, זה יהיה ככל הנראה באוקטובר. 2. אני צריכה להודיע למקום העבודה שלי ולתת לו מספיק זמן התארגנות. ז"א - אם הם יצטרכו אותי ליותר זמן, אני אשאר יותר מהחודש שאני חייבת כהודעה מראש. לגבי להישאר בבית - המשכורת של האיש, לפחות בשנתיים הקרובות, לא תאפשר, ככל הנראה, לחיות ברווחה. אני חייבת עבודה.

nubi

New member
../images/Emo4.gifחבל שאת עוזבת אותנו...

אני מציעה לכם לא לעשות שום צעד דרסטי לפני שיש לו תאריך מדויק להתחלת עבודה (וזה מנסיון מר מאוד שלי). רק כשיהיה לו תאריך מדויק-אז תודיעי במשרד, תסגרו על דירה וכו' וכו'. מקסימום יהיה לו חודש של נסיעות- זה לא נורא כל כך לעומת חס וחלילה אפשרות שתעברו ולא יצא מזה כלום. ולגבי בכי- שי בוכה כשאני עוזבת אותה אחה"צ עם בייביסיטר, חבל"ז. כנראה שמתרגלים...

sipi1

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב, והמון המון הצלחה !

כדי להקל על העזיבה - תודיעי מה שיותר מוקדם (יש לך סיבה מצויינת לעזוב, ואת לא צריכה הסברים ותירוצים). כך יהיה לך מרחב תימרון להכניס מישהו לתפקיד במקומך ולעזוב בצורה יפה. איזו מסגרת לחפש לשחר ? קודם תראי לאן עוברים, ואז תחפשי המלצות בסביבה הקרובה : אולי משפחתון קטן וחם, אולי שכנה עם ילד, ואולי מעון מקסים שמחכה בדיוק בשבילה... בטוח תמצאי משהו מתאים, במרכז הארץ יש המון אופציות. עבודה ? אם את רוצה להמשיך באותו כיוון, כדאי לנצל כבר עכשיו את הקשרים במשרד שאת עובדת בו. לספר לכמה שיותר מכרים, מכל מעגלי ההיכרות, שאתם עוברים ואת מחפשת עבודה - הרבה פעמים מישהו מהם ייזכר שהוא שמע על משהו מעניין ויפנה אותך לשם. אולי זו הזדמנות לשנות כיוון - שווה לבדוק מה האפשרויות הנוספות (כמו בה"ס במודיעין, שהוזכר אתמול), ואולי אפילו לשקול עבודה מהבית עם שחר. אני מאד מבינה את הקושי - גם לי יש המון פרפרים בבטן לפני כל שינוי, אבל את מסוגלת ואת תצליחי ותראי שהשינוי יהיה לטובה !!!

בהצלחה במעבר ../images/Emo140.gif

מישהו מאוד חכם (אבא שלי
) אמר לי פעם שכל שינוי הוא לטובה. אז המון בהצלחה.

nonaa

New member
איזה יופי ! מזל"ט והמון ../images/Emo50.gif

טבעם של דברים כאלה להסתדר ... שלב אחרי שלב, אני בטוחה שתסתדרו ותמצאו פתרונות לכל הדרישות ... שמחה מאוד לשמוע ומאחלת מעבר מוצלח ושנה טובה
! (ממש בשורות לשנה החדשה !)

ציף שלי

New member
וואוו אתם עוברים../images/Emo35.gif

אולי סוף סוף נפגש לפני המעבר? שיהיה בהצלחה ובשעה טובה

boringvered

New member
ווואו... מזלטוב!

אכן מחכים! יש לך העדפות מחיר? אופי של מקום המגורים? ולאיש - העדפות שלו? לגבי שחר - מסגרת - תלוי מתי תעברו - עכשיו הייתי אומרת מסגרת קטנה יחסית, עוד חצי שנה כבר נראה לי שיכולה להתאים מסגרת יותר גדולה. בהצלחה!

She Dolphin

New member
בשעה טובה ../images/Emo140.gif

לגבי מגורים - דעתי האישית היא - כמה שיותר קרוב לעבודה, כדי לא לבזבז זמן משפחה
בדרכים
.

ornaok

New member
מזל טוב מזל טוב ובהצלחה../images/Emo57.gif

מחכים לך כאן במרכז בכליון עיניים! יש כל כך הרבה אופציות למגורים כאן במרכז - רמת-גן, ת"א, גבעתיים, חולון, ראשל"צ, רמת השרון, הרצליה - אלה מקומות שאני הייתי בודקת. אישית אני מאוד אוהבת את חולון.היא קרובה מאוד לת"א, יפה ומתחדשת, תרבותית וידידותית ביותר לילדים. (והיא גם קרובה אלי
) אין ספק שאתם עושים שינוי משמעותי, אבל יש לי תחושה שהשינוי הזה יביא לכם פריחה ושגשוג והצלחה. מה שכן עלול להיות לכן קשה יותר - המרחק מההורים והמשפחה, שהורגלתם בעזרתם. אני מסתדרת מצוין בלי זה ולא מרגישה שזה חסר לי, אבל לי לא היה את זה גם מהתחלה...

isidora

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

טוב, אז עכשיו כשזה באמת קורה אפשר להפסיק לעשות לך ריגשי אשמה על ה"נטישה" ולאחל המון המון בהצלחה לך ולאיש ולשחר
מכיוון שאני קצת מכירה ומאד מעריכה אותך אני בטוחה שהכל יהיה בסדר למרות הקושי שבשינוי עצמו (אותו אני מכירה היטב ויכולה להזדהות). הכל יפול למקום בזמן הקרוב ועוד מעט תוכלי לחזור לנשום לרווחה והכל יהיה מאחורייך. אני אוהבת דד-ליינים. עם ההנקה, לדוגמא, שאפתי רק להגיע לחודש של הנקה מלאה ואז נראה מה הלאה
אז אולי תחשבי על זה שעד סוף השנה האזרחית כבר בטוח תהיו מאורגנים - תסתכלי על זה כעל תאריך יעד שאליו את שואפת להגיע (ותזכרי שעוד לא נולד המ*&%$ק שיעצור את הזמן
) ועצה אחת קטנה לנושא המעבר - קחו חברה שגם אורזת את הדירה ותחסכו לעצמכם לפחות חצי מכאב הראש (זה לא חייב להיות נורא יקר, יש לי טלפון של מישהו) ושוב, המון
ים וגם
ות שיעבור בקלות

Tovlli

New member
מה אנחנו "מאבדים" אותך לטובת המרכז

הזוהר
סתאאאאם חמודה, קצת בעסה שאת עוברת לגור רחוק לפני שהספקנו לנצל את הקרבה כדי להיפגש, אך אני בטוחה שיהיה לך טוב. אותי שינויים דווקא מאוד מרגשים (אופטימית כזו
) ואני רואה בהן פתח להתחלות חדשות והזדמנויות מעניינות...
ברור שכל התחלה היא גם סוף, ומביאה עימה גם אי וודאויות רבות, אך היי בטוחה שעם הזמן הכל יסתדר לך, ויראה פחות מפחיד. לגבי הרצון שלך להישאר עם שחר בבית, נו טוב, מה אפשר להגיד? זה שאני מבינה אותך עוזר?
הלוואי עלי להישאר עם לולה שלי בבית. אבל אצלנו זה בנתיים רק חלום. מקווה שתמצאי לה מקום שיהיה לה בו כל כך כיף שגם את תצליחי להנות מזה שאת שמה אותה שם
.

אביטלתל

New member
שיהיה המון בהצלחה ../images/Emo13.gif

לבשר לבוסים ברגע שאת בטוחה שזה יקרה לגבי מסגרת - גם אני בעד מסגרת קטנה תחליטו לאן אתם עוברים ובטח תוכלי לקבל המלצות פה בפורומים

גלשני

New member
בהצלחה ענקית!!!

מתרגשת בשבילכם, ולצערי לא חזקה בהמלצות הקשורות לאיזור המרכז.

../images/Emo2.gif../images/Emo13.gifיש! יש! יש!../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

למה לא מספרים שומדבר בבית הזה? מתי אתם באים לראות אם המושב מתאים לכם?

למעלה