טוב, התגברתי על עין הרע

יעל י

New member
בהצלחה...מה הכיוון

שלכם? אם זה איזור בנימינה (רכבת קרובה) אז תגידי ואבדוק לך במקומון אם תרצי

נטע 123

New member
אני איתך!

אני קוראת את ההודעה שלך ומזדהה מאוד. גם אנחנו לקראת שינוי. באוקטובר עוברים לבית חדש, באזור חדש ועוד מעט אני אצטרך לחפש עבודה חדשה... וכמוך, גם לי שינויים זה לא דבר שבא בקלות והוא תמיד מלווה בחששות. א ב ל אני בטוחה שהשינוי שלכם יהיה לטובה. תקחי את זה one day at time כלומר בגישה של "פרה פרה" לקראת כל משימה והתוצאה תהיה שווה את זה. בהצלחה

lulyK

New member
ואוו, בלינקה. בהצלחה.

נסו לגור בקרבת העבודה, קחי בחשבון גם את השכונות הצפוניות (רמת אביב... אם את מחפשת שפע גינות ושכנות שנמצאות בבקרים בבית.......)

lulyK

New member
רציתי להוסיף

שכדאי לקחת בחשבון גם את אופציית הטוסטוס. אצלנו זה הופך את הנסיעות לעבודה לבילוי קצרצר בן 7 דקות.

אלינה12

New member
קודם כל בהצלחה ו-../images/Emo24.gif

אני גם חושבת שעדיף לגור כמה שיותר קרוב למקום העבודה. בנתיים שתהיי בבית בעלך יכול לקפוץ בצהריים לביקור או ארוכה. בעל של בת דודה שלי היה עושה את זה בתקופה שהיא ישבה בבית עם הילדה והיה להם אחלה זמן איכות ביחד בצהריים. חוץ מזה, זה חוסך את כל הפקקים בכניסה וביציאה מתל-אביב, כך הוא יהיה מאוד מהר בבית. זה חלום לגור ליד העבודה...

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifבהצלחה במעבר

אין לי הרבה טיפים, חוצמעהובדה שמחכה לך חברה הורית משובחת במרכז!

בהצלחה../images/Emo57.gif

שינויים (טובים) אף הם דבר קשה אך מבורך. אולי תנסי בהדרגה: קודם לעבור פיזית ואז לקחת קצת פסק זמן ודרכו לראות מה איתך ועם שחר ומה טוב לכן? אני יודעת שזו תהיה תקופה מטלטלת, אבל בעוד שנה שנה וחצי מהיום תהיי כבר בנקודה מאוזנת יותר והכל יראה טבעי. בהצלחה

למעלה