גבי בתור שטן Fallen Angel
A anukin claires girl New member 26/2/03 #31 חחח! גבריאל - If the shoe fits... A royal party... I'm So Excited!|סדגש
A anukin claires girl New member 26/2/03 #33 אה, ושכחתי להוסיף... who's my little bubba! my little bubba who's my little bubba! a kitchy kitchy kitchy kitchy! מוקדש באהבה המונית להילונת
אה, ושכחתי להוסיף... who's my little bubba! my little bubba who's my little bubba! a kitchy kitchy kitchy kitchy! מוקדש באהבה המונית להילונת
S shanyz New member 26/2/03 #34 אוי מיכל! עשית לי את היום!!!!! אני כל כך אוהבת את מג!!! במיוחד בפרק הזה...בתוך העוגה! פחחחחחחח ובכלל אני אוהת את הפרק והזכרת לי גם למה אני כל כך אוהבת אותו! =)) חחה אני גם אצטרף אלייך בשרשור תחפושות אוקי התמונה הראשונה היא של קליסטו בפרק bitter suite (כתבתי נכון?)
אוי מיכל! עשית לי את היום!!!!! אני כל כך אוהבת את מג!!! במיוחד בפרק הזה...בתוך העוגה! פחחחחחחח ובכלל אני אוהת את הפרק והזכרת לי גם למה אני כל כך אוהבת אותו! =)) חחה אני גם אצטרף אלייך בשרשור תחפושות אוקי התמונה הראשונה היא של קליסטו בפרק bitter suite (כתבתי נכון?)
S shanyz New member 27/2/03 #35 אני אמשיך פה את התמונות שלי... הנה תמונה של גבריאל מהפרק "אמונה עיוורת"
S shanyz New member 27/2/03 #39 עוד גבריאל בהמשך יהיו עוד קצת גבריאל אבל עוד מעט יגיע גם תורה של זינה