טוב, זה לא קשור כ"כ לגרין דיי,

HandsomeDevil

New member
סתאאאם,

שירה עדיין המלאך שלי lמלאכl עוד פעם הגבתי לעצמי

HandsomeDevil

New member
טוב, זה לא קשור כ"כ לגרין דיי,

אבל זה בטח יגרום לכולנו להכיר טוב יותר אחד את השני. אז ככה, כל אחד יירשום את השירים האהובים עליו, הסרטים, הספרים, אתרי אינטרנט... בלה... הכל. טוב, אני אתחיל: שירים: kittie- in winter boiler room- superficial reveille- permament MuDvAyNe- nothing to gein סרטים: קודם כל, לא יודע אם ידעתם, יש לי אובססיה מוזרה ועצומה לפרוייקט המכשפה מבלייר ולאגדה עירונית (ולאגדות אורבניות בפרט). חוצמזה: SLC Punk, the 9 gate, 8mm, you got mail. ספרים: החידה השישית/ יאיר לפיד. סדרות טלוויזיה: דוסון קריק, דריה, תהרוג אותי וזהו, סמולוויל ו... לחיי האהבה :) בלה... אין לי יותר שום דבר מעניין. זהו, תורכם :)

ilikeualot

New member
טוב אז here it is...

אוקי אז הנה רשימת ההתמכרויות האישית שלי: שירים
:אין לי שיר אהוב אולי turn של טרוויס וtime of yuor life של גרין דיי אבל זה ממש לא בטוח כי אני מכירה מ-ל-א שירים אבל אני ממש לא מכירה את השמות שלהם ושל המבצעים... סרטים
: אממ...החתונה של החבר שלי ,גרי מקוויר ,אממ...כל קומדיה רומנית ודרמה רומנטית מכל סוג שהיא.... ספרים
: געגועי לקיסינג´ר/אתגר קרת באדולינה/גבי ניצן סדרות TV
:דוסון קריק ,סקס והעיר הגדולה, בנות גילמור, ER, חברים,רק בישראל,פליסיטי ודריה. וזהו...נראה לי....

blinksum18241

New member
או קיי תורי...

שירים - כ"כ הרבה... nirvana - about a girl green day -westbound sign korn - make me bad ועוד כל כך הרבה שחבל לכם על הזמן סרטים - אמריקן פאי I ו-II ספרות זולה, כלבי אשמורת, אספן העצמות... ספרים - פאק מי קורא ספרים??? תכניות טלוויזיה - friends סיינפלד, jackass של מי השורה הזאת בכלל, מלך השכונה, the tom green show וכל הליין ערב של ערוץ 3 בואו נוסיף עוד משהו... חיה אהובה! שלי דביבונים וכלבים

HandsomeDevil

New member
באמת, פאק! מי קורא ספרים?!

זה לחנונים, בטח לא לכאלה פאנקיסטים מומחים בני 20. דיי, אתה עלוב, בהודעה למטה כ"כ ייבשתי אותך ושוב, במקום להודות בטעות כמו בוגר, ניסיתה להוכיח שאתה יותר טוב ממני, וזה רק גרם לך להיראות טיפש יותר. אתה לא מבין שום דבר בפאנק ובטח שלא מהחיים שלך ואתה נשמע יותר גרוע ממערית בריטני בת עשר. אתה כ"כ התלהבתה מכל תרבות הפאנק האמריקאית ואתה פשוט לא יודע על זה כלום, אתה כזה מעורר רחמים. בחור בן 20, בא לפורום בו ממוצע הגילאים הוא בגיל של אחיו הקטן ומתלהב בדברים שהוא לא יודע, כדיי שנחשוב שהוא יודע- כדיי שהוא ייצא מאגניב ותותח כזה. מזל שיש פה אותי שיעמיד אותך במקום, כי אם יש דבר שאני פשוט לא יכול לסבול זאת ההתנהגות שלך, ואתה עוד קורא לי תינוק. בן 20 שכמותך. טוב, הודעה זו נכתבה לאחר ההודעה שכתבתי שם למטה, ועכשיו, נשבע לכם שמיציתי את עצמי ואין לי שום דבר להגיד לך, בחור בן 20 הדוגל בתרבות הפאנק האמריקאית ובמקביל קורא לעצמו על שם 2 הלהקות שלפי מיטב ידיעתי, יכולות קצת לבייש את התרבות הזאת. חיים טובים, ואני במקומצך לא הייתי חוזר לפה בכלל. שחר.

HandsomeDevil

New member
אוי! דבר אחרון חביב

שעוד לא ממש עניתה לי עליו: אם אתה בן 20, אתה אמור לשרת בצה"ל ממש בימים אלו לא?! אז איך זה שאתה חוזר לפה כמעט בכל יום עם הודעה חדשה? מעניין ביותר....

blinksum18241

New member
אין לך שיעורים לחופש???

שחר חמוד... אין לך שיעורים במולדת לחופש? בקיצור, אני ממש לא מתכוון להמשיך בוויכוח הילדותי הזה... אמנם ממוצע הגילאים פה נמוך אבל אתה הכי ילדותי כאן אז תמשיך לכתוב שטויות ילדותיות ולנסות בכוח להשיג תשומי fun for all

HandsomeDevil

New member
לא, אין שיעורים.

שוב, אני הוחכתי את עמדתי, מכיוון שבפעמים הקודמות המשכתה את הוויכוחים שלנו, ועכשיו, אחרי הייבוש הגדול הזה שהיה למטה פתאום התבגרתה והפסקתה. אל תקרא לי חמוד, תעוף מפה, והילדותי פה הוא אתה בזה שאתה חושב שע"י כך ששתחיל להגיד מילים פאנקיסטיות כאלה, שגדולות ממת בכמה וכמה מידות תצליח להרשים אותנו. אם הייתה מבין לפחות את מה שאתה אומר (בקשר לפאנק) הייתי מכבד את זה יותר, מיוון שאתה לא יודע כלום.... טוב, כבר התבלבתי פה, אתה עלוב, לא עשיתה רושם, אני ייבשתי אותך, אתה לעוף מפה, אני להישאר. בלינקסאם חמודי... בגיל 20 אין לך איזה חברה לזיין או מועדון לצאת אליו במקום לזיין פה לכולם את השכל? אתה כזה מעורר רחמים, כ"כ עלוב, פשוט לבכות עלייך. אבל יהיה טוב כפרה, יהיה טוב

blinksum18241

New member
כמה שגיאות כתיב!!!

לא רק שאתה ממש תינוקי וילדותי גם טיפש ובור, לא יודע עברית אפילו אומרים הוכחתי (ולא הוחכתי) ולא צריך לשים ה´ בסוף פעלים כמו התבגרת, והפסקת... אבל חפיף בטח לא הגעתם לפרק הזה בשיעורי לשון אולי שנה הבאה המורה תלמד אותך לכתוב... סבלנות

HandsomeDevil

New member
אם כולם היו מושלמים כמוך,

העולם היה משעממם לא?! טוב, אז יש לי פה ושם שגיאות כתיב, אפשר לקחת מורה פרטית. אבל אתה תישאר עלוב לנצח, וזה מה שנותן לי לישון טוב בליילה

HandsomeDevil

New member
חשבתי שירה,

שאת בצד שלי. מסתבר שתעיטי...... טוב, שירה כבר לא המלאך שלי, מי רוצה להחליף אותה?

ּpine appleּ

New member
טרלהלהלה

טוב, משעמם לי, אז אני יענה... שיהיה טוב נתחיל מהקל לקשה סדרות טלויזיה- חברים!!! בנות גילמור!!!..... אמממממ סאות´ פארק! סרטים- טוב אני עדיין בשלבי פיענוח של 12 הקופים ועוד סרט מעולה סיפורו של אביר ספרים-כריסטיאנה פ., ואני עכשיו בשלבי פיענוח של מישהו לרוץ איתו אני לא יגיד שירים אני יגיד כמה להקות- anti flag nofx operation ivy וזהו תהנו מהמידע החיוני

למעלה