טוב, זה לא קשור כ"כ לגרין דיי,

optimistit

New member
והגיע תורה של מיכל...

שירים. אהמ. בואו נחטט ברשימה הצנועה שלי... *אביב גפן.. אהממממ...... שר מיוחד? לא. אממ הכל... *presidents of usa- millions of peaches *goo goo dolls- iris *doors- hello i love u *faith no more- land of sun shine ספרים...אההמ.... tough one אוקיי, אז. כל הספרים של אתגר קרת *1984 ,(למרות שהבתחלה הוא משעמםםםם...) *מדריך הטרמפיסט לגלקסיה * 100 חורפים *דור הפרוזאק טלוויזיה. אהמממ.. לא רואה הרבה.... *חדשות.. ורוצה אמ טי וי 2.. אבל ההורים לא רוצים לעשות יס.. אכזריים... סרים... *החומה שיט לא יודעת לא זוכרתתת!! ארר אזכר אחר כך... we don´t do war ´cause war is bad, we do peace instead

אוקיי נכון כולם חיכו לתשובות שלי???

אממ... שירים הרבה שירים של גרין דיי In your world-Muse Parrdon me, Drive, warning- Incubus 4u, Ourside,- Staind Knokin of heavens doors(Bob dylan), Don´t cry- Guns N roses Another brick in the wall- Pink Floyd Stairway 2 heavn- Led zeppelin Here 2 stay- Korn House of the rising sun- The doors ויש עוד! להקות Green Day Puddle of Mudd Nirvana Muse Staind Incubus Rage(פשוט ככה) Korn Pink floyd Guns N roses Led Zeppelin Papa Roach Presidnets of the USA ספרים שר הטבעות, ההוביט, וכל יוצריו של טולקין הארי פוטר(נוסטלגיה) חוות החיות סרטים פליפר הדבורה בכל זאת עפה הורים בהזמנה סיוט בחדר המורים שר הטבעות מלחמת הכוכבים הארי פוטר ועוד כלמיני שהיו חביבים אבל לא שווים לשים פה.. סדרות דריה ER חברים של מי השורה הזאת בכלל סאות´ פארק ד"ר כץ("ביפ" לשלטון) ו...קטנטנות אבל בלי תגובות זה לא אשמתי שחקנים אלייז´ה ווד
כללי צבע-סגול,שחור תקופה בשנה- אביב כלי נגינה- גיטרה, פסנתר חיה- כלב, קנגורו מאכל- קולה, פיצה, טוסטים, פופקורן, קולה, קולה!!1 פיו זה היה מייגע מה אתם אומרים שאני אשים את זה בטאגליין.??

פנסתר למדתי שנה... והפסקתי

גיטרה התחלתי "ללמוד" לפני, ממש קצת זמן, איזה חודשיים, ולא הפסקתי עדיין.!!

HandsomeDevil

New member
אני יודע לנגם יונתן הקטן

על פסנטר, אורגנית, גיטרה קלאסית, גיטרה חשמלית וחלילית. כשרון טבעי

HandsomeDevil

New member
אהמ.. אהמ..

סול מי מי, פה רה רה. (יונתן הקטן, רץ בבוקר אל הגן) דו רה מי פה סול סול סול.(הוא טיפש על העץ, אפרוחים חיפש) דו דו דו דו רה מי פה, מי מי מי מי פה סול סול מי. (oi! ואבוי לו לשובב, חור גדול במכנסיו) סול מי מי, פה רה רה, דו מי סול סול דו. (מן העץ התגלגל ועונשו קיבל) בלה... אני בטוח שטעיתי איפהשהו... אני שובר את הראש כבר חצי שעה!

ּpine appleּ

New member
שכחת קטע

סול מי מי פה רה רה דו רה מי פה סול סול סול סול מי מי פה רה רה דו מי סול סול דו רה רה רה רה רה מי פה מי מי מי מי מי פה סול סול מי מי פה רה רה דו מי סול סול דו (רצוי גבוה)

HandsomeDevil

New member
מזתומרת גבוהה?

את מדברת פה עם מוגבל. יענו על שתי המיטרים הראשונים. בסדר, היא בסדר גמור

נכון... אבללל אני כבר יודעת לנגן

2 שירים של גרין דיי (+ עוד שירים כמובן) בגיטרה..

ּpine appleּ

New member
שירים של גרין דיי לא צריך ללמוד

זתומרת זה בדרך כלל אותם 6 אקורדים בסיסיים (Em, C, A ,G, D, F) וכל מה שנשאר זה לקרוא את זה מחוברת של אבי ברק אבל זה יפה בתור מתחילה!

למעלה