טוב, חבובים

noosh

New member
טוב, חבובים

אם לא נכתוב פה, לא יהיה פורום. כן כן, זה אמנם נשמע כמו מניפולציה רגשית של אמי הפולניה, אבל האמת שזה די יקרה בקרוב. ולכן נראה לי שכדאי להעיר קצת את המקום, כי אני יודעת שאתם עדיין פה :mad: או משערת. בכל זאת 12 אנשים ענו לסקר, זה יותר מכמות ההודעות שנכתבה פה בשבועיים האחרונים ;[. אז. דיונים? שרשורים? שאלות-השבוע? שאלונים? איפה טורי בחייכם כרגע? איפה טאש בחייה של טורי כרגע? מה לבשתם אתמול |שרמנט|? זה המקום והזמן.

gelrad

New member
ספר תמונות ממהופעה בארץ

הכנתי ספר מהתמונות שצילמתי ביום ההופעה להדפסה בלופה... אם מישהוא מעוניין אז הקובץ הוא "רק" גיגה אחד...

Gremshnit

New member
אני מנגן יותר יפה...|סנוב|

חחחח סתם, קאבר נחמד, אבל יותר מדי "טוריי". מספיקה לי טורי אחת.
בכל אופן, משום מה, הביצוע הזה הזכיר לי כמה אני אוהב את השיר הזה ואיך כמעט התעלפתי כששמעתי אותו בפעם הראשונה. כאילו, אתה לא מאמין שקיים יופי שכזה בעולם!!!!

noosh

New member
זה נכון.

הוא נורא סוחף, במיוחד בהאזנות הראשונות. אבל האמת שעדיין, גם אחרי שנים רבות והאזנות אינספור. האם אתה מכיר את הקאבר של דרים ת'יאטר? כי הוא לא טורי-י
.

Gremshnit

New member
בלעעעעע

שמעתי והזדעזעתי.
כאילו, סחטיין על הניסיון, אבל........זה לא זה. ואתם יודעים, כשאני חושב על זה, מעולם לא שמעתי קאבר לשיר של טורי שהייתי מרוצה ממנו.

figure it out

New member
../images/Emo12.gif באמת? כלום-?

טין ספירט? אה קייס אוף יו? (97' בוני אנד קלייד המצמררר? [שהופך שיר אמנימי רגיל וטיפוסי {ו- therefore מעצבן קצת, מבחינתי,} ליצירת אומנות צורמת ומקסימה{!}] ) אני ממש אוהבת את המימד *שלה* שהיא מכניסה לקאברים... (זאת אומרת, לחלקם. יש גם כמה גרסאות מצערות לשירים שאין לגעת בהם...)

noosh

New member
אני חושבת שהוא התכוון

שהוא לא אוהב קאברים שעשו לשירים של טורי, לא שטורי עשתה לשירים אחרים
. אני לא ממש מצליחה לחשוב על קאברים שעשו לשירים של טורי, שהם לא כל מני בנות / בנים במייספייס שמצלמים את עצמםמזוית אימו בחדר חשוך ותאורה רכה ומביטים אל האופק.

figure it out

New member
../images/Emo122.gif אה, פחחח... נכון.

בעעע, כן. מביך. (ובאופן נואש להשתלב בשרשור בכל זאת -->>) גם אני טרם ראיתי קאבר משביע רצון לשיר של טורי... אבל דווקא יש אחד מוצלח ביוטיוב-מייספייס-גאנג של החובבנים - אחד בשם מת'יו משהו, אם אני לא טועה (וייתכן מאוד שאני טועה.) בטח נתקלתם בו, קשה לפספס. הוא מתמיד ומציף את יוטיוב בקאברים שלו. דווקא איכותי (ולו רק בגלל ביצועי הפסנתר המושלמים, מעוררי הקנאה, מבחינתי) טורי וונאבי גברי-נשי שכזה. יש משהו מצחיק ונפלא בדרמתיות שבהגשה שלו... הא, אכן מת'יו. להלן: http://www.youtube.com/watch?v=5mzvJFGfzU4 נו, בעצם אני לא מחדשת כלום. אני חושבת שאני אפילו זוכרת שדובר עליו פה. שיהיה. שלח.

אכן, קשה עד בלתי אפשרי לקברר טורי -

חהחה, לקברר, השם ישמור זה נשמע רע - היא פשוט, פסיכית באופן שהוא יותר מדי היא, אני לא באמת מאמינה שאפשר לדייק כשמנסים לחקות משהו שהוא עד כדי כך מסויים, וגם אם לא לדייק, להגיע לעוצמות רגש כמו שלה זה די קשה עד בלתי אפשרי, וחוצמזה, עוצמות רגש זה דבר שהוא נורא אחר אצל כל אחד, כאילו, איפשהו אני חוששת ששלי לא באמת פחותות בהרבה משלה (ולא, לצערי זו ממש לא מחמאה לעצמי) אבל, כאילו, זה נורא מסויים ונורא היא וקשה נורא לחשוב על משהו שיעשה את זה מספיק טוב - שהוא לא היא. לא יודעת, נוט שור איימ מייקינג אני סנס. אבל. מה לא אעשה כדי להתחמק מלימודיםםםםםם

avivs

New member
יצא לכם לשמוע פעם...

איזה שיר ראפ ששרו על טורי? שמעתי אותו לפני שנים, משהו די חובבני, אבל שרו שם כל מיני קטעים מהשירים שלה וזה יצא די מגניב. מישהו יודע על מה אני מדבר?

behappy

New member
אז ככה. FTCH -כולו-. בסראונד של האולם בסטודיו

בי. זו חוויה מאממת.

וואו, האמת שנשמע ככה לגמרי.

אני אוהבת את זה באוזניות בסראונד בהליכה בלילה במדבר החשוך [ועם סיגריה
] לפני כמה חודשים (וואו, ארבעה, זה מרגיש כמו סוג של אתמול, איך הזמן בלה בלה) הסעתי חברה חזרה מאיזה פסטיבל, כאילו, הורדתי אותה בדרך חזרה, ודברנו על איזה שיר היינו אם היינו שיר, אז אמרתי לה שאולי הייתי HOTEL או בכלל כל הדיסק ההוא, והיא תהתה במה מדובר אז המשעתי לה, והיא אמרה "יש מצב
" חחח. לא שאני באמת חושבת שאני הדיסק הזה - הייתי מנכסת לעצמי קצת יותר חיוכים ו"יהיה טוב"ים, בכל זאת, כאילו, למרות הכל
- אבל נו, שיר פסיכוטי כלבבי

אה, ואם ב.. עסקינן

נזכרתי שאחת המתוסבכות [
] השמיעה לי איזה קאבר של איזה וואנאבי טורי או איזו מישהי שנשמעת ממש כמו טורי בעיניה אנד איי ווז לייק, אהמ, no. כאילו, אני לא חושבת שאפשר. באסה למישהי, תכלס, להשמע כמו טורי, כי טורי היתה שם [וב-היתה אני מתכוונת ל, היתה, כאילו, לך תמצא מישהו אחר עם כזאת נוכחות ו, היות,
] וכאילו, להשמע כמוהה זה באסה כי אז סביר שישוו אותך למשהו שאפפעם לא תוכל להגיע לגרד את קצה הציפורן של הזרת השמאלית ברגל שלו... (עדיין מתחמקת מלימודים. אהא.)

רעוּת

New member
חשבתי שמקבלים יותר ריטלין בתקופות בחינות../images/Emo2.gif

בכל מקרה, אם תסחרי בו בחוג את יכולה לעשות מלא כסף בתקופה זו.

כבר בקשו ממני

בתמורה להכרת הספריה
אבל אני לא סוחרת בסמים
אז אמרתי לחבובהנ"ל שאני מוכנה לנקות לו את הבית במקום. (ואף מילה על OCD). בכל אופן, הכרת הספריה נראה אצלי בהיי לרן כ"המטלה בוצעה", אז מה אכפת לי
וחוצמזה כל כדור שמסכימים למכור לך מהספיד החוקי הזה צריך לנצור ולשמור ולהתפלל אליו כל ערב ולהגיד מודה אני כל בוקר. אני אשכרה לומדת 15 שעות ביום ואשכרה עבר לי מבחן אחד בשלום. אני מקוה. מאד. מאד. אז זוּב שאני אמכור את זה למישהו. אני לא עד כדי כך צריכה את הכסף
וחוצמזה, אם אפול במקרה על מישהו פסיכוטי ויהיו כל מיני תופעות לוואי מזעזות והוא יפרקס למוות, לשלם את התביעה סלאש להרקב בתא לצד גואל רצון לא בדיוק יהיה שוה את המחיר
אלוהים, איך אני נשמעת. מה עם סטטיסטיקה?

אה, בע,

*כל כדור שמסכימים לרשום לך... מודה אני כל בוקר. - - - - כי אפילו כשהמרשם תקין ותואם את הוראות הפקחים של משרד הבריאות, הם עושים לך פרצופים ובודקים שאתה לא קונה את זה כדי לפורר ולהסניף אח"כ. קרייסט, אני חננה שרוצה ציונים, לא נרקומנית, זונות. - - - * עד כאן, TMI באמצע הפורום.

למעלה