וואי נועה, עכשיו כשבאתי להציף,
בחיים לא יסגרו את הפורום |נטעק| סתמוש. אין לי הרבה מה לומר. קשה מאד לשמוע טורי. כשרוצים לשמור על שפיות דעתך.
אבלסקי, איכשהו הצלחתי למצוא בלימודים איזה אחת, חברה (כאילו חחח יש לי יותר מחברה אחת,
נשבעת! אבל כוונתי) כאילו - אחת משלנו כזאת, שאתה רואה עליה שהיא בעצם predestined to be ממושבעי טורי ושרק במקרה זה לא הגיע גם אליה [
] - קיצר, בלה בלה, היא הסתכלה על המעמדיסקים שלי ואמרה "את זה, ואת זה, ואת זאת ואת זאת ואת זאת אמרו לי להכיר" "אה, וטורי איימוס, וואו, גם עליה אמרו לי" ואני כזה "איפה היית בגיל 17" - ואז אני כזה "את יודעת איך קוראים לז'אנר הזה" והיא כזה "הממ?" ואני כזה "הממ, מוזיקת לאזביות" והיא כזה "חה, כן, אני תמיד חושבת על זה, שחוצמזה שאני ממש אוהבת בנים, אני בעצם ממש לסבית, כאילו, רונה
" ואני כזה "כן, יש כת שלמה של כאלה, ברוכה הבאה (שק"כ)" ואז הלכנו למרפסת לקפה סיגריה וטימטם והיו שמים מהפנטים לגמרי של אחהצ וצלמנו אותם היה כיף
ואני לא יודעת למה אני כותבת את זה פה, כנראה ש(שובבב) ממש לא בא לי ללמוד
קיצר, טורי עם כל התגרעותה המאסיבית אפפעם לא באמת נעלמת. טו מאצ' אימפקט. ובכ"ז. המוזיקה לעולם נשארת
ואין, זה דברים שהולכים איתך - מצחיק איך שנים אח"כ את ממשיכה לצטט. חח אני זוכרת ששיר פעם כתבה לי מסר שמאמצע שומקום הנושא שלו היה "too many able fires" (והגבתי לה hey, yes או משהו) טוב. בקיצור. אני אוהבת אתכם. |סקיטשדביק| |שמישהויביאליטישו!|