טוב, חבובים

רעוּת

New member
אני עושה כ"כ הרבה כסף מאנשים לחוצים כמוך ../images/Emo6.gif

(אני לא מאמינה שאני מלמדת גם סטטיסטיקה למחייתי
. זה כמו לרדת לזנות, אבל בשביל פחות כסף לשעה).

וואי נועה, עכשיו כשבאתי להציף,

בחיים לא יסגרו את הפורום |נטעק| סתמוש. אין לי הרבה מה לומר. קשה מאד לשמוע טורי. כשרוצים לשמור על שפיות דעתך.
אבלסקי, איכשהו הצלחתי למצוא בלימודים איזה אחת, חברה (כאילו חחח יש לי יותר מחברה אחת,
נשבעת! אבל כוונתי) כאילו - אחת משלנו כזאת, שאתה רואה עליה שהיא בעצם predestined to be ממושבעי טורי ושרק במקרה זה לא הגיע גם אליה [
] - קיצר, בלה בלה, היא הסתכלה על המעמדיסקים שלי ואמרה "את זה, ואת זה, ואת זאת ואת זאת ואת זאת אמרו לי להכיר" "אה, וטורי איימוס, וואו, גם עליה אמרו לי" ואני כזה "איפה היית בגיל 17" - ואז אני כזה "את יודעת איך קוראים לז'אנר הזה" והיא כזה "הממ?" ואני כזה "הממ, מוזיקת לאזביות" והיא כזה "חה, כן, אני תמיד חושבת על זה, שחוצמזה שאני ממש אוהבת בנים, אני בעצם ממש לסבית, כאילו, רונה
" ואני כזה "כן, יש כת שלמה של כאלה, ברוכה הבאה (שק"כ)" ואז הלכנו למרפסת לקפה סיגריה וטימטם והיו שמים מהפנטים לגמרי של אחהצ וצלמנו אותם היה כיף
ואני לא יודעת למה אני כותבת את זה פה, כנראה ש(שובבב) ממש לא בא לי ללמוד
קיצר, טורי עם כל התגרעותה המאסיבית אפפעם לא באמת נעלמת. טו מאצ' אימפקט. ובכ"ז. המוזיקה לעולם נשארת
ואין, זה דברים שהולכים איתך - מצחיק איך שנים אח"כ את ממשיכה לצטט. חח אני זוכרת ששיר פעם כתבה לי מסר שמאמצע שומקום הנושא שלו היה "too many able fires" (והגבתי לה hey, yes או משהו) טוב. בקיצור. אני אוהבת אתכם. |סקיטשדביק| |שמישהויביאליטישו!|

noosh

New member
טוב, אני -באמת- הולכת לשרטט

(אין כמו חשיבה גרפית על הבוקר כדי להחדיר מוטיבציה. או יותר נכון - אין כמו לפקוח עיניים בבוקר, לזכור שיש הגשה בסטודיו, להרגיש בחילה נוראית ולהבין שאי אפשר להתחמק מזה יותר, כדי להחדיר מוטיבציה. לפחות אני יודעת שאני לא לבד). אז אני לא אגיב לכל מה שכתבת בכל מיליוני ההודעות פה (הכל יחסי, שלוש ברצף זה מיליון פה), אלא רק - אני מקווה מאוד שהסיגריה הזאת היתה לפני הביקור אצלי, ושמאז לא עישנת
.

כן - ההודעות על עיצוב בסיסי ../images/Emo16.gif

מה את רוצה
עד שיש מישהו שלא צריך לקרוא מאמרים (שניים בסמסטר לא נחשב) בלימודים

רעוּת

New member
כלכך עדיף מאמרים,

במיוחד כי לא באמת צריך לקרוא אותם. במיוחד לא בפסיכולוגיה. הו, תעשיית התרגומים/שחזורים/תקצירים
.

רעוּת

New member
מרתון גוזל יותר מדי זמן ../images/Emo16.gif.

ובכל מקרה זה שתדעי סטטיסטיקה בתואר לא יעזור לך במתא"ם אח"כ. זה כמו שזה שעשית בגרות במתמטיקה לא עוזר לך בחלק הכמותי של הפסיכומטרי
. או לפחות לי זה לא עזר
ומה שבאמת חשוב זה המתאם. כמו שהציון שלך בבגרות במתמטיקה לא הכניס אותך לתואר ראשון, הציון שלך בסטטיסטיקה לא יכניס אותך לתואר שני. במקרה הטוב הוא רק לא ימנע ממך להגיש מועמדות
.

noosh

New member
מה לעשות שבתואר שלי המאמרים יגיעו בשנה שניה

ולא במקום, כמובן, אלא בנוסף לכל המודלים והשרטוטים. לפחות בשנה הבאה יש מחשב ;[;[;[;[ הו, אוטוקאד. מעולם לא חשקה נפשי באוטוקאד, כמו שהיא חושקת בו עכשיו, כשאני צריכה לשרטט עם שמונה סוגים שונים של עופרות.

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

לפחות מחקתי את הפייסבוק!
פלוס!!! הרחקתי אי אלו גורמים רעים מתוסבכים מעוררי חלחלה מיותרת ו---מעודדי עישון מחיי
וחוצמזה, זאת (אלה
) בערך היתה (היו
) היחידה (יחידות
) שעישנתי מאז. אה, חוץ משאכטה ארורה מטל, אחרי שקפצתי לשם להגיד שלום לעינב
(זאת היתה הסצינה הכי מצחיקה שראיתי בחיי. אפילו שבעיקר דמיינתי אותה, כי הגעתי אחרי הסוף.) קיצר, כל עמלה של גליה / יעל-נחשון (7 חודשים!!
טוב, קצת יותר מחצי שנה. נטולת!!!) לפח, בגלל כוניפה אחת בלבד

למעלה