טוב חבר´ה , זה לא הולך ככה.........
נכון שאמרתי שעכשיו אני אהיה שקטה..... אבל קיוויתי שמישהו קצת יכניס אקשן לפורום הזה .....! (ואני גם קצת מכורה מדיי מסתבר.......
) לא יכולתי להתאפק , אז רשמתי עכשיו . השקט הזה הורג אותי . וקצת קשה לי עם כל קטע ההוכחה העצמית הזאת....... היה לי קשה מדיי לשמור על קטע הפרנציפ הזה ולסתום לעצמי את הפה ....... נו, איפה אתם ? לאן נעלמתם כולכם ?? ככה אתם נותנים לפורום לגווע ?? אחריי כל המאמצים שהשקעתם ? וכל המאמצים להעלת הפורום הזה בכלל ?? בעיניי היו כאן דיונים ממש מעניינים שאני לא זכיתי להשתתף בהם ...... זה לא שלא מעלים עכשיו דיונים חדשים ..... אבל בכל זאת..... נכון שאני צריכה לראות את הסרט.... (והרי גם תמיד טענתם שיש המון על מה לדון ולנתח בסרט..... למרות שלי קצת קשה להבין את זה למען האמת....ואני חס ושלום לא מנסה לזלזל בסרט ) ויכול להיות שבאמת כבר לא נשארו קונספירציות..... אבל בכל זאת דברו קצת ! השמיעו קול ! (קוקוריקו תרנגול!) . לא כייף ככה.......
בכל אופן , אם למישהו בא להגיב או להביע את דעתו הוא מוזמן..... אבל יכול להיות שלמרות ההתמכרות הקלה שלי אני בכל אחליט לעזוב את המקום... היה פה נחמד קודם...... !
אז זהו......זהו בערך . רציתי להקים צעקה (אאאאאאאאההההההההההההה) ועכשיו אני אומרת להתראות !
נכון שאמרתי שעכשיו אני אהיה שקטה..... אבל קיוויתי שמישהו קצת יכניס אקשן לפורום הזה .....! (ואני גם קצת מכורה מדיי מסתבר.......