טוב חבר´ה , זה לא הולך ככה.........

srullli

New member
טוב חבר´ה , זה לא הולך ככה.........

נכון שאמרתי שעכשיו אני אהיה שקטה..... אבל קיוויתי שמישהו קצת יכניס אקשן לפורום הזה .....! (ואני גם קצת מכורה מדיי מסתבר....... :( ) לא יכולתי להתאפק , אז רשמתי עכשיו . השקט הזה הורג אותי . וקצת קשה לי עם כל קטע ההוכחה העצמית הזאת....... היה לי קשה מדיי לשמור על קטע הפרנציפ הזה ולסתום לעצמי את הפה ....... נו, איפה אתם ? לאן נעלמתם כולכם ?? ככה אתם נותנים לפורום לגווע ?? אחריי כל המאמצים שהשקעתם ? וכל המאמצים להעלת הפורום הזה בכלל ?? בעיניי היו כאן דיונים ממש מעניינים שאני לא זכיתי להשתתף בהם ...... זה לא שלא מעלים עכשיו דיונים חדשים ..... אבל בכל זאת..... נכון שאני צריכה לראות את הסרט.... (והרי גם תמיד טענתם שיש המון על מה לדון ולנתח בסרט..... למרות שלי קצת קשה להבין את זה למען האמת....ואני חס ושלום לא מנסה לזלזל בסרט ) ויכול להיות שבאמת כבר לא נשארו קונספירציות..... אבל בכל זאת דברו קצת ! השמיעו קול ! (קוקוריקו תרנגול!) . לא כייף ככה....... :( בכל אופן , אם למישהו בא להגיב או להביע את דעתו הוא מוזמן..... אבל יכול להיות שלמרות ההתמכרות הקלה שלי אני בכל אחליט לעזוב את המקום... היה פה נחמד קודם...... ! :) אז זהו......זהו בערך . רציתי להקים צעקה (אאאאאאאאההההההההההההה) ועכשיו אני אומרת להתראות !

srullli

New member
הקפצת ההודעה שוב לראש הדף !

למקרה ומישהו לא הבחין ........ אגב את אייס ונטורה לא מי יודע מה אהבתי...... קומדיות מופרעות כאלה זה לא בשבילי כ"כ...... , הוא שחקן טוב , אבל קצת בהגזמה ..... מתאים לו להיות קומיקאי אבל לא של סרטים..... אבל זו רק דעתי.... בכל אופן תמונה חביבה ביותר....... :))

RedStorm

New member
היי סרולי...

קודם כל בשביל להפג את השיעמום לכיצ ותראי את המאטריקס... לכי לספריית וידאו הקרובה..... הלכת? עכשיו צריך לחשוב איך לעוררר את הפורום הננהדר הזה לא יודע למה אבל יש לו מצבי רוח לפעמים די יפרוע עד השעות הקטנות של הלילה ולפעים הוא רדדום כמו היום וזה באמת מציק כי גם אני מכור מה לעשות !..מכור! נושאים נושאים

RedStorm

New member
אממ ו

פעם המנהל חשבו לפרסם את הפורום בפומבי אבל הוא\היא החליט שלא ..לבסוף (מימי תחילת הפורום) ... הוא העדיף\ה שמי שרוצה להגיע לכאן יגיע לכן בלי פרסומים מיותרים

srullli

New member
באופן כללי (והיי לרדסטורם../images/Emo66.gif)

אני עד היום רשמתי "שרולי" ..... אבל ניחא. לא רוצה להיות קטנונית. מה שחשוב ממילא זה איך זה נשמע..... טוב, לדעת שעוד מישהו ער !!!! אתה רוצה להגיד לי שכבר היו תקופות כאלה לפורום ? אולי אני אברר בקרוב אם יש את הסרט לאחד החברים שלי..... כשיהיה לי כוח.... :) האמת .....נושאים וקונספירציות חדשות אין לי להציע (וזה מפתיע מישהו? :)) למרות שלפני יומיים ראיתי את טבלת הערוצים של ייס, והחלטתי שזה ממש בזבוז זמן ורמאות הלקוח לשים כ"כ הרבה ערוצים שאני בטוחה שאף אחד אפילו לא מעפעף לכיוון שלהם. והקטע שאין במיוחד בחירה.... מצד שני ככה נהוג בכל מקום, וככה החברה מרוויחה כנראה . ואפשר לפעמים לבהות שעות דווקא בערוצים הללו , ולחשוב תוך כדיי על משהו אחר...... כלומר: סתם שיהיה איזה רעש או משהו כרקע ...... לא הבנתם . לא חשוב. ממילא זה נושא מעפן....... :) רדסטורם. לך אולי יש איזה רעיון ?

RedStorm

New member
אמרתי שאני אכנס רק מחר בבוקר

אבל נכנסתי עכשיו פעם אחרונה להיום ...אממ כבר עבר היום בכל מקרה לי יש תבל דיגיטיל ויש 20 ערוצים ערביים! 20! סתם חשבתי תמיד למה? בכל מקרה לא מחברים אותם לתבל דיגיטל ורובנו לא רואים את הערוצים האלו אבל זה נראה טוב בממיר עוד 20 מספרים ... ערוץ טוניס - חבל על הזמן! אל תבררי על הסרט -----------תקחי אותו! פוורום מאטריקס קונספירציות וכל השאר זה השם המתאים! אל תדבקי לנוששא אלה לרעיונות ל"קטע" ולזה שאי אפשר להדפיס בצבע לבן במדפסת הביתית שלך את מאמינה!!!(דיון ישן) בכל מקרה אני זז גם לישון וגם לזפזפ

srullli

New member
לישון......

אני גם חושבת לאמץ לי עכשיו את עניין השינה הזה....... לילה טוב רדסטורם . אולי אני בכל זאת אשן מעט ואקום מוקדם בבוקר....... אני צריכה להכין רשימת דברים לעשות מחר...... good night

srullli

New member
דרך אגב

תודות לשלומי :))) הסתדרתי בסוף לבד..... אבל אני מעריכה את הנכונות......

rshilkrot

New member
אני חייב לחזור על זה

ממש ממש נדפקה לך הקופסא הא?! השחרור... זה שורט את השכל במעט. אבל במקרה שלך? זה כמו כוכב-שביט שעשה מכתש!

srullli

New member
יאפ , מסתבר שאתה צודק ../images/Emo13.gif

rshilkrot (או בקיצור רועי, מסובך קצת לרשום את זה..... ) 5 לפנות בוקר....... אוקיי...... טוב

rshilkrot

New member
מה רע בלשבת קצת על האינטרנט

אחרי שחוזרים ממסיבה - הא? הייתי משועמם, ולא רציתי ללכת לישון עדיין. אז אמרתי, למה לא?

למעלה