טוב חבר´ה.......

gogumagog

New member
טוב חבר´ה.......

מכיוון שכבר איזה חצי שעה לא נפלתי מצחוק אני מכריז בזאת על שירשור הדאחקות, כולם מוזמנים!

דודל

New member
אפרופו עבודה, דלי´נקה.. (מה הקשר)

אתמול הייתה תוכנית מרתקת ביותר של תיק תקשורת... הראו מחזור עסקי רציף של 18 שעות על עליית וירידת הגרף בדאו-ג´ונס, בוול-סטריט, בנאסד"ק ושאר מזיקין... הקלטתי את זה למחשב... צופה בזה כל דקה ביום (אפילו עכשיו)... מומלץ

אורD

New member
נכון!

איזה מתח היה גם בפינת התרבות של "מהיום למחר" כשעמנואל הלפרין הכריז כי המחזאי הצרפתי ז´אן קלוד פרונייה העלה הצגה נוספת לבמות... כולי נהייתי דמעות.

jodj3

New member
טוב... הנה בדיחה.. אבל מה הקשר?

רוסי יפני וישראלי מקבלים שלוש שנים בכלא. השופט שואל אותם מה הם רוצים לקבל לפני שהם נכנסים לכלא. היפני אומר: אני רוצה שיתנו לי אישה יפנית קטנה. הרוסי אומר: אני רוצה שימלאו לי את התא בבקבוקי וודקה. הישראלי אומר: אני רוצה שימלאו לי את התא בסיגריות. השופט מילא את הבקשות ושלושתם נכנסו לכלא. אחרי שלוש שנים פתחו את הדלתות של התאים ומה ראו: אצל היפני ראו המון ילדים יפנים קטנים משחקים כדורגל אצל הרוסי ראו המון בקבוקי וודקה ריקים ואצל הישראלי ראו את כל הקופסאות מלאות שאלו את הישראלי: למה לא עישנת? אז הוא עונה: שכחתי לבקש מצית!! אבל זה פורום לזיהוי שירים ולא צ´ט... וחוץ מזה עוד אף אחד לא ענה על שאלתי...

tde

New member
זה גם לא מצחיק.....

קוראים לשיר מרינרו אין לי מושג איך רושמים את זה שאל את תמי היא בטוח תדע

Chandler Rulz

New member
סתם בא לי לספר בדיחה..

איש אחד הולך ברחוב ורואה איש אחר אז הוא עוצר אותו ושואל: "איך קוראים לך?" אז השני עונה לו: "לא רוצה להגיד לך" איש א´: "למה? אל תהיה מניאק!" איש ב´: "לא רוצה, אני לא מכיר אותך" האיש הראשון התעצבן, שלף אקדח ירה באיש שמולו ואמר: "לא רוצה, לא צריך; מחר זה יהיה כתוב בעיתון!"

eyal-m

New member
הנה סיפור על ניקודים ולשון קורעעעעע

יום אחד אמא שורוק קמה וגילתה שחולם חסר. היא קראה לאחיה צרה כדי לחפש את חולם כי אבא שווא נח. לבש צרה בגד כפת ויצא לדרך. בדרך ניתקל בשתי אותיות בומפ. התפתחה טיגרה וצרה חטף פתח בראש. צרה ששם דגש חזק על אומץ זרק עליהם חיריק וברח. בדרך פגש קמץ קטן שסיפר לו ששמע שחולם מסתתר בקובוץ שורוק. הלך צרה לקובוץ ואכן מצא את חולם מסתתר במזכירות החדשה של המשק. "איזה בניין" היתפעל וכשהגיע הבייתה, אמא שורוק הורידה לו כזה מקף, שחולם נהייה סגול. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך היה ?

אורD

New member
מדהים

שלח את זה לערבסקה. סתם...אחלה בדיחה. מכיר אותה

gogumagog

New member
מישהו יודע.......

מי מבצע את מנגינת הפתיחה בתכנית של ג´ודי ניר_מוזס_שלום_כהן_אהרונוב מינץ _אבו לבן_זחוביץ´_רק בישתי קלוריות_אני בתור עכשף!

אורD

New member
אני יודע

רות גונזלס שחמורוב רק בשתי קלוריות נהדר לא?

tde

New member
וזה כן מצחיק! תלמד מצ´נדלר

ג´ודג´3! ושאלת כבר את תמי? אגב, הבדיחה הזאת לא מי יודע מה מקורית אבל מצחיקה כל פעם מחדש :)

naps

New member
מתכון לעוגת גבינה!

המצרכים הדרושים: עוגת גבינה חוגלה מורעבת מקל מחודד אופן ההכנה: שים את העוגה על השולחן. מנע מהחוגלה המורעבת מלהגיע לעוגה בעזרת המקל המחודד. שאלות?

אורD

New member
לי יש שאלה

את החוגלה המעורבת... מנגבים בדוח או בסיבוב?

naps

New member
סב סבי

היה אומר בדוח. אך סבת סבתי היתה אומרת בסיבוב. הדעות חלוקות, והעניין נמצא בימים אלה בהליכים משפטיים בבית המשפט. עדכון יבוא בהמשך.

naps

New member
המשך: עדכון

כרגע סבת סבתי מובילה. רגע, רגע, עוד עדכון של הרגע האחרון- סב סבי מוביל, לאחר העדות המפתיעה של טוב טוב הגמד, כי הוא מנגב בדוח. אני מפנה את המחשב לאח שלי- אז לא יהיו יותר עדכונים היום כנראה...

למעלה