אתמול הייתה תוכנית מרתקת ביותר של תיק תקשורת... הראו מחזור עסקי רציף של 18 שעות על עליית וירידת הגרף בדאו-ג´ונס, בוול-סטריט, בנאסד"ק ושאר מזיקין... הקלטתי את זה למחשב... צופה בזה כל דקה ביום (אפילו עכשיו)... מומלץ
רוסי יפני וישראלי מקבלים שלוש שנים בכלא. השופט שואל אותם מה הם רוצים לקבל לפני שהם נכנסים לכלא. היפני אומר: אני רוצה שיתנו לי אישה יפנית קטנה. הרוסי אומר: אני רוצה שימלאו לי את התא בבקבוקי וודקה. הישראלי אומר: אני רוצה שימלאו לי את התא בסיגריות. השופט מילא את הבקשות ושלושתם נכנסו לכלא. אחרי שלוש שנים פתחו את הדלתות של התאים ומה ראו: אצל היפני ראו המון ילדים יפנים קטנים משחקים כדורגל אצל הרוסי ראו המון בקבוקי וודקה ריקים ואצל הישראלי ראו את כל הקופסאות מלאות שאלו את הישראלי: למה לא עישנת? אז הוא עונה: שכחתי לבקש מצית!! אבל זה פורום לזיהוי שירים ולא צ´ט... וחוץ מזה עוד אף אחד לא ענה על שאלתי...
איש אחד הולך ברחוב ורואה איש אחר אז הוא עוצר אותו ושואל: "איך קוראים לך?" אז השני עונה לו: "לא רוצה להגיד לך" איש א´: "למה? אל תהיה מניאק!" איש ב´: "לא רוצה, אני לא מכיר אותך" האיש הראשון התעצבן, שלף אקדח ירה באיש שמולו ואמר: "לא רוצה, לא צריך; מחר זה יהיה כתוב בעיתון!"
יום אחד אמא שורוק קמה וגילתה שחולם חסר. היא קראה לאחיה צרה כדי לחפש את חולם כי אבא שווא נח. לבש צרה בגד כפת ויצא לדרך. בדרך ניתקל בשתי אותיות בומפ. התפתחה טיגרה וצרה חטף פתח בראש. צרה ששם דגש חזק על אומץ זרק עליהם חיריק וברח. בדרך פגש קמץ קטן שסיפר לו ששמע שחולם מסתתר בקובוץ שורוק. הלך צרה לקובוץ ואכן מצא את חולם מסתתר במזכירות החדשה של המשק. "איזה בניין" היתפעל וכשהגיע הבייתה, אמא שורוק הורידה לו כזה מקף, שחולם נהייה סגול. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך היה ?
כרגע סבת סבתי מובילה. רגע, רגע, עוד עדכון של הרגע האחרון- סב סבי מוביל, לאחר העדות המפתיעה של טוב טוב הגמד, כי הוא מנגב בדוח. אני מפנה את המחשב לאח שלי- אז לא יהיו יותר עדכונים היום כנראה...