טוב חבר´ה.......

דודל

New member
חחח ../images/Emo13.gif ובנימה זאת:

מתכון לעוגת דובדבנים: המצרכים הדרושים: דובדבנים עוגה נייר טואלט אסלה אופן ההכנה: שים את הדובדבנים בתוך העוגה ואכול אותה. נסה לנקות את ישבנך עם נייר הטואלט לאחר שחירבנת באסלה

tde

New member
באמת הרבה נימות יש לך העערב

מעניין אם זה בגלל משהו שאכלת

naps

New member
בנימה רצינית לחלוטין!

חוגלה זה כעקרון מן עוף כזה דומה לתרנגולת. וראיתם? באמת הייתי רציני! אפילו לא עבדתי עליכם. תודו שציפיתם לאיזה בדיחה.... לא תקבלו.

אורD

New member
מודים

תפסת אותנו. יש לנו את הזכות לשמור על שתיקה, וכל מה שנגיד יעיד נגדנו בבית המשפט?

gogumagog

New member
תגידו.....

חיתולי חוגלה סופגים יותר טוב מהמתחרה המוביל?

gogumagog

New member
דודלי קרעת אותי מצחוק!

ואיך החיל אומר: "שפשוף נעים" שאני אשפשף?????????? בשביל זה יש סילית. סילית מסיר אבנית וללא מאמץ!

Chandler Rulz

New member
יש לי בדיחה שחורה!!

במשפחה יש 4 נפשות חיות (בנתיים): אבאמא, ילד גדול וילד קטן. בארוחת הבוקר הילד הגדול ביקש תוספת חביתה, אז אמרה לו האמא: "חמודי, אנחו בקשיים כלכליים, יש מיתון, צריך לחסוך." פתאום הילד הקטן ביקש תוספת אז האמא נתנה לו עוד חביתה מ3 בייצים!! הילד הגדול עיקם פרצוף.. אח"כ האבא לקח את הילדים לסופרלנד עם כרטיסים שקיבל מהעבודה. הילד הגדול ביקששערות סבתא את האב ענה לו: "אין כסף חמוד.." ואז הילד הקטן ביקש גם אז האבא קנה לו גם שערות סבתא וגם גלידה וגם נתן לו לדוג כאלה ברווזים מפלסטיק לזכות בפרס. שוב הילד הגדול עיקם פרצוף. בארוחת הערב הילד הגדול ביקש עוד תפוחי אדמה אז שוב ענו לו שצריך לחסוך, ואז הילד הקטן ביקש והביאו לו. אח"כ הם הלכו לישון בחדר (חדר משותף.. אין כסף..) אז הילד הקטן אומר: "נה נה בננה, אימא ואבא נותנים לי כל מה שאני רוצהה" ואז הילד הגדול עונה לו: "נה נה בננה, לי אין סרטן!!".. אני יודע שזה אכזרי!! אבל זה העלה בי חיוך....

gogumagog

New member
מוכר......אבל יפה

ירקוני הייתה מתהפכת בקברה אם היא הייתה בכלל מתה!

starsgirl

New member
בדיחה שחורה...

שני ילדים בשואה רבים על פרוסת לחם פתאום הילד הראשון נותן לשני לברוח עם הלחם בא ילד שלישי ושואל אותו"...למה נתת לו לברוח עם הלחם?.." הילד עונה: "אל תדאג רשמתי את המספר..." זה אכזרי ולא יפה אבל זה די הצחיק אותי...
-עדי-

gogumagog

New member
אהבתי.... אבל

יש כבר שירשור חדש. אתה מירושלים שאתה מכיר את הצוללת?

למעלה