טוב, חבר'ה.. אני יודעת שחפרו לכם כבר..

Hip Hop 4 ever

New member
אז ככה..

מישהו נתן להם ת'מספר שלה ואיזה בחור אחד מהם התקשר אליה ושאל אותה כמה שאלות ואמר שאולי שולחים נציג. זה בערך מה שקרה..

lovebill

New member
זה לא מה שהיא אמרה לי =/

היא מארה שמישהו יתשקר אליה לפלא.....ואמר את זה והיא לא מכירה אותו בככלל....ושגם ככה מיתקשרים אליה כל מיני אנשים למיפגש..=].......מתחילים לי להיות ספקות בנוגע לזה

dorkiflitz

New member
נשמע כל כך לא אמין.. -_-"

נציג של יוניברסל יטוס במיוחד לישראל בשביל לראות.. מפגש מעריצות!? והוא התקשר ל"בילי"?! סתם מעריצה מארץ נידחת בשם ישראל? ויש לי עוד 45462 וחצי סיבות למה לפקפק בזה. סורי אבל לא נשמע לי כל כך אמין. מה שכן שמעתי זה שהיא מארגנת את המפגש הזה בגלל שזה היומולדת שלה.. זה נכון?

dorkiflitz

New member
מה שעוד מחזק את הדיעה שלי זה

ש"בילי" וכמה בנות רוצות לעשות את המפגש ב7 רק בגלל שיש לה יומולדת ועושים מסיבת הפתעה למישהי ואם באמת כתב מיוניברסל בא[יה רייט] הוא יבוא ב15 כי כתב שצריך לעשות את העבודה שלו יעשה כמו שצריך ולא יבוא מתי שנוח לו אלא מתי שבאמת יש מפגש. אז חאלס עם כל ההתקמבנויות האלה פה כי הסיפור של הכתב נשמע לי מופרח מדי. ויש עוד סיבות למה לפקפק בזה

Hip Hop 4 ever

New member
ובקשר לזה..

כן.. זה היה אמור להיות מפגש ליומולדת של בילי. ואז החלטנו פשוט להפוך את זה למפגש מעריצות אם כבר הרבה באים. זה מפגש מעריצות. זהו. נקודה.

Hip Hop 4 ever

New member
מפגש מעריצות

וחוגגים גם את היומולדת של בילי. אבל זה מפגש מעריצות לכול דבר.

Hip Hop 4 ever

New member
תשמעי..

את לא חייבת לבוא.. בילי יודעת על מה היא מדברת, וזה פשוט קרה. אף אחד לא חייב להאמין..
המשך יום נעים..

dorkiflitz

New member
טוב שלא עשיתם מ'בילי' הזאת איזה מלכה וסגרנו

עניין! "בילי יודעת על מה היא מדברת" סבבה. גמאני יודעת על מה אני מדברת.. תאמיני לי. לא באתי לריב. אני אומרת, למה להעביר את המפגש שנקבע מזמן כבר ב15 ל7 בגלל שיש לה יומולדת? או בגלל שנציג של יוניברסל בא?(ולגבי היוניברסל.. תקראי מה שכתבתי עליו. זה כל כך מפוקפק) את רואה לאיזה מצב זה גורם. ואם לא תיכנסי לבלוג של קלרה.. יום נעים גם לך.

Hip Hop 4 ever

New member
ראיתי מה הולך בבלוג של קלרה...

טוב תשמעי.. א. אפשר לדבר באייסיקיו? ב. אף אחד לא דרש ממך לבוא ליומולדת שלה ג. הוא לא מפיק, הוא נציג בכיר שאמר שלא בטוח שישלחו מישהו כי יוניברסל לא חושבים שזה היסטרי ד. בהתחלה זה היה סתם מפגש יומולדת וזה הפך למפגש מעריצות. ה. אני לא סגרתי שום דבר עם המפיק. אני לא דיברתי איתו. אני לא קבעתי תאריך ואני לא המארגנת הראשית אז אין מה לבוא אלי בטענות. אני זאת שמארגנת את העיניין עם החולצות יחד עם בילי ומפיצה את העיניין זה ועוזרת לסדר את הבלאגן. ו. ועוד משהו: יהיה מפגש גם ב-7.8 (עם הנציג) וגם ב-15.8. תבואי למה שנוח לך ולמה שבא לך. אם לא תוכלי באייסיקיו (198600332) אז, בבקשה במסרים.

3has3

New member
../images/Emo69.gif מה הקטע של לעשות שני מפגשים?!

אחד עם נציג? טוב זה באמת נשמע לי מטומטם! אני בטוחה שאמרתן שיגיע נציג רק כדי שאנשים יביאו ליומולדת שלה O: עכשיו שאלה , מתי אתן מחלקות את החולצות? גם וגם? ועוד אחת D: למה לעשות שניים? תעשו אחד שאליו כולם יגיעו וזהו!

3has3

New member
../images/Emo69.gif מצידי.. אני יודעת בבלוג של קלרה

בוחרים עכשיו תאריך אחד D: אז לא אכפת לי

היי!

אני חדשה פה.. קוראים לי חן ואני בת13וחצי. אני גם מעריצה של טוקיו הוטל וממש ממש רוצה שהם יבואו לארץ!! אני ואחותי נוכל להגיע למפגש..!! (את המידות לחולצות לשלוח לך במסר? )

למעלה