טוב חבר'ה..

cutey

New member
טוב חבר'ה..

יש לי כמה שאלות שחובה לענות! (שקשורות למפגש פורום) טוב,אז ככה: שמכם: גיל: העיר שבו אתם גרים: אתם באים למפגש? ואם כן,איפה הכי נוח לכן להפגש: אם אתם לא יכולים להגיע אז,מה התאריך שיותר נוח לכם להפגש: ו...אם אתם בכלל לא רוצים לבוא אז...הפסד שלכם.חח.. ואם יש,תמונה שלכם מאוד תעזור
נראה לי ש..זהו.ואני חושבת שבהודעה זו-אני מדברת בשם כולם(כולם רוצים לדעת את הדברים האלו-לפחות ככה אני חושבת)אז אני אודה לכולכם אם תענו!

O Boy

New member
באמת סקר שרצוי לענות עליו...

מכל תשובותיכם נגיע למקום המפגש, תאריך, וממש לפני המפגש גם שעה. יש לזכור שמפגש ב"ארנה" לא יביא איתו את כל החברים בפורום, בגלל המיקום. לעומת זאת מפגש ב"עזריאלי" או "אביב" זה מה שנקרא אמצע הדרך... קל להגיע, קל לחזור... לשיקולכם. אם יוחלט על "ארנה" אני אישית לא בטוח שאוכל להגיע.

i l0ve u

New member
אז עזריאלי

אוף מה עשיתם מזה.. כולה יש לנו ארץ של מטר על מטר וזה נראה כאילו אנחנו גרים בארצות הברית חח

una chiqita

New member
טוב הנה

אני קרן(קריסטינה) בת 18 בספטמבר ולא נראה לי שאגיע .. תלוי איפה זה יהיה.. אם זה יהיה בעזריאל אז יש מצב שאגיע..

LiA n

New member
אני...

ליעד בת 16 עוד חצי חודש (סוף סוף) ואני מקרית טבעון שזה ליד יוקנעם וחיפה.... לא יודעת אם אני אגיע תלוי איפה זה יהיה ובאיזה תאריך תבחרו:))) התאריך שלי בעיקרון הכי טוב לבוא זה באוגוסט לקראת אמצע החודש:))

O Boy

New member
(לכולם) תראו...

לקפוץ לומר למה אין מפגש וכאלה יכולתם... אבל אין שת"פ מצדכם. כל אחד לא מתפשר על המקום, ואפילו את זה לא קבענו. חוצמזה שאולי מחצית מהחברים כאן לא הביעו את דעתם בנושא... אני לא יודע אם יש מה להמשיך לדבר על הנושא.

מאיה1983

New member
מסכימה עם אור....

חבר'ה, רוצים להפגש? צריך להזיז את עצמנו קצת, להתפשר ולדבר על הדבר האמיתי אם רוצים שהוא יצא לפועל ולא יצא כישלון (ואז תגידו - יו איזה גרוע היה...) שכל אחד יגיד מה דעתו ואיזה מקום שהוא יחסית במרכז הארץ מקובל עליו נתחיל לתקת את זה אם אתם באמת רוצים שזה יקרה. אני אישית כבר הייתי במפגש של פורום מסויים ויצא ממש טוב. הכל היה מאורגן וסבבה. הפורום אומנם הוא של 60-100 איש (הגיעו 50) אבל גם פורום קטן יחסית כמו שלנו יכול להרים אחלה ערב... אז קדימה...

הווו זה התירוץ היחידי../images/Emo70.gif

מה לא בשלים
מה אנחנו זקנים
הפורום הזה כבר קיים בערך 4 חודשים וזה בסדר גמור.. עשינו כמה שרשורי הכרות, גיבוש, הכנה וכו'.. מה עוד אפשר לעשות בשביל שנהיה "בשלים"
חוצמזה.. לא צריך להיות כ"כ כבדים.. סה"כ מפגש פורום.. באים, מדברים כמה שעות מסתובבים קצת והולכים..

i l0ve u

New member
בקיצור נפגשים בקניון ארנה

אין מה לעשות זה המקום האידיאלי לפגישת הפורום שלנו מי שרוצה שיבוא ומי שלא רוצה שלא יבוא גם ממני זה רחוק וצריך לעשות קצת מאמץ זה הכל אי אפשר להתחשב בכולם תמיד יהיו כאלה שלא יהיו מרוצים

cutey

New member
חח..תחליטי בר..

בהתחלה אמרת עזריאלי,ועכשיו ארנה? מישהי כאן קצת מבולבלת נראה לי..חח

i l0ve u

New member
לא בהתחלה רשמתי ארנה

כי חשבתי שזה המקום מפגש האידיאלי לפורום אבל אז ראיתי שכל אחד רשם שאם זה בארנה אז לא בטוח שיבואו והם מעדיפים בעזריאלי........ הבנת? חוצמזה יאללה עדיף עזריאלי יש רכבת לעזריאלי מכל הארץ לא?

Finix7

New member
just shoot me..

אוקי, זו דעתי כי אנשים פה לא ממש משתפים פעולה. זה לא קשור לגיל שלנו.. ולחלק מהאנשים פה זה לא ממש קל לבוא, לדבר כמה שעות להסתובב קצת וללכת. קח בחשבון שלא לכולם יש איך להגיע. ד"א אני תמיד קצת "כבדה"...זה באופי שלי. sorry :)

שליייייייייייייייייייי

שמכם:ליאור גיל:13 וחצי העיר שבו אתם גרים:שוהם אתם באים למפגש?לא, אני יהיה בניו יורק.....
ואם כן,איפה הכי נוח לכן להפגש:לא באה!!!
אם אתם לא יכולים להגיע אז,מה התאריך שיותר נוח לכם להפגש: ושוב אני לא באה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה