טוב חבר'ה..

fireblue1

New member
אני רואה את טסה הרבה.....

בסוף בטח גם תגורי שם.... סתם סתם

...

טוב,אז ככה: שמכם:חן גיל:17+ העיר שבו אתם גרים:ראשון לציון אתם באים למפגש?לא בטוח ואם כן,איפה הכי נוח לכן להפגש: אם אתם לא יכולים להגיע אז,מה התאריך שיותר נוח לכם להפגש:לא חשוב העיקר שיהיה חמישי/שישי/שבת ואם יש,תמונה שלכם מאוד תעזור =>

cutey

New member
אז..

תריצו את זה,ובמקום להיות כאלה אדישים,תגידו מתי יותר נוח לכם-וככה נדע איפה להפגש ומתי.במקום רק להגיד שאתם לא יכולים,תחשבו על זמן ומקום שכן מתאימים!

טוף...

שמכם: קארין גיל: 15 ו-9 חודשים ו-4 ימים (אני מסוגלת גם להגיד שעות ודקות!)
העיר שבו אתם גרים: נתניה אתם באים למפגש? : תלוי מתי ואם כן,איפה הכי נוח לכן להפגש: נתניה כמובן, אבל גם תאקט בסדר (תל אביב) אם אתם לא יכולים להגיע אז,מה התאריך שיותר נוח לכם להפגש: לא יודעת... תמונה אני יכולה לשלוח אבל באייסי, לא כאן. אתם מוזמנים לאייסי שלי!

fireblue1

New member
חבר'ה כמה זמן לא הייתי בפורום...

הייתי עסוק נורא... אז אתם רוצים מפגש פורום...רעיון טוב... שמי:עמית גיל:16 וקצת... העיר שבו אני גר:יהוד... בא למפגש:אם זה בעזריאלי כן{כמעט בטוח} בארנה?לא יודע אוליי... תאריך שנוח:לא יודע תחליטו אתם... תמונות שלי ראיתם הרבה...{יש אחת בגלריה}

fireblue1

New member
יש לי רעיון למפגש....!

מה דעתכם... ניפגש בתחנה מרכזית החדשה ומשם ניסע לים... זה יכול להיות ממש כיף...

i l0ve u

New member
אני......

שמכם: בר גיל:14 העיר שבו אתם גרים:ליד נתניה אתם באים למפגש? יעשה את כל המאמצים ואם כן,איפה הכי נוח לכן להפגש:אני חושבת שצריכים להיפגש בארנה /עזריאלי -גם ממני זה ידרוש מאמץ אבל אין מה לעשות די להיות מפונקים אם אתם לא יכולים להגיע אז,מה התאריך שיותר נוח לכם להפגש:לא יודעת לא ממש משנה אין לי מושג כרגע מה התאריך עליו בונים אז אני לא יודעת אם יש לי משהו באותו יום.....................

Finix7

New member
תשובות..

טוב,אז ככה: שמכם: רוני גיל: 16 וחודשיים העיר שבו אתם גרים: כרמיאל, עיר האורות :) אתם באים למפגש? תלוי מתי ואיפה.. ואם כן,איפה הכי נוח לכן להפגש: אמ..טוב, הרוב פה מהמרכז אז אין סיכוי שניפגש בצפון.. אז לפחות במקום מוכר במרכז- לא בא לי להתחיל ללכת לאיבוד שם..באמצע ת"א.. אם אתם לא יכולים להגיע אז,מה התאריך שיותר נוח לכם להפגש: אני פנויה עד ה-26/8.

DKTLV

New member
אז ככה:

שם: דניאל גיל: 17.5 עיר: רמת-גן בא למפגש? לא בטוח איפה הכי נוח להיפגש: איזור ת"א

ילדת גן

New member
תשובות שלי!!!!

שמכם: לילך גיל: 15 העיר שבו אתם גרים: כפר סבא אתם באים למפגש? אולי ואם כן,איפה הכי נוח לכן להפגש: קניון ארנה, אני לא יכולה כל כך בתל אביב....

flowers girl

New member
אוקי..../images/Emo26.gif

שם: נעה..
גיל: 13.5 בקרוב 14 העיר שבו אתם גרים: ת"א, ת"א, ת"א.. ים כחול..בלה בלה ת"א.. אתם באים למפגש? כנראה
ואם כן,איפה הכי נוח לכן להפגש: עזריאלי כמובן
אם אתם לא יכולים להגיע אז,מה התאריך שיותר נוח לכם להפגש: אני לא יודעת מה התאריך שעד עכשיו נקבע.. אבל התאריך שאני חושבת שהוא הכי טוב הוא באיזה יום שני.. כן כן יום שני.. טוב אתם יודעים מה
שלישי
וויתרתי לכם
חחח או ראשון
אבל הכל בעצם חוץ מחמישי..
איך אתם מגיעים למפגש: אם זה בעזריאלי.. ברגל

flowers girl

New member
חח...../images/Emo26.gif

זו תמונה מזה גרועה שלי.. ד.א: החיבוק הזה של עפר החבצלון חח.. מזה כאב זה היה חיבוק דוב.. אבל אתם יודעים.. נהניתי מהעניין. אויש
חולה שכמותי
חוצמזה, כולם פה שונאים אותו חח..

cutey

New member
זה עופר שכטר?!

לא כל כך דומה לו... תגיד את היית פעם באקזיט? לפנ שבוע בערך?

למעלה