טוב, יש לי רעיון...

AeroDar

New member
טוב, יש לי רעיון...

מכיוון שבזמן האחרון הלכו אנשים וחזרו והצטרפו מלא חדשים אני מציעה לעשות ספירת מלאי של אנשי הפורום...חחח גם כאלה שכותבים פה פעם בשנה וגם כאלה שרק לאחרונה הצטרפו וכו'... אז כל אחד לרשום איך קוראים לו, בן כמה הוא, איפה הוא גר, תחביבים ואיזה מוזיקה שומעים מלמד לד זפלין. אוקי אני אני יתחיל. קוראים לי הדר ואני בת 14 וחצי מחור קטן בארץ שקוראים לו ראש העין. התחביבים שלי הם- שמיעת מוזיקה, שירה ונגינה בגיטרה וקלידים. הלהקות והזמרים שאני שומעת חוץ מזפלין הם- aerosmith, queen, scorpions, deep purple, the beatles, billy joel, the rolling stones, pink floyd, guns n' roses, green day, jimi hendrix, nikelback, red hot chilli peppers... וואו אני שומעת יותר מדי מוזיקה...חח יאללה תורכם!

ofirush 14

New member
אז ככה:

קוראים לי אופיר, אני בת 13 וחצי (כמעט) ואני מכרמיאל, מממ...אני אוהבת לכתוב, לשמוע מוזיקה ו...ללכת לצופים (שאף אחד לא יצחק!!) ולנגן בגיטרה... אני שומעת מלבד לד זפלין את כל מי שיש לי בחתימה+גאנס אנד רוסס שאני שוכחת כל פעם מחדש להוסיף, אהה.ויש כמה שירים בודדים של עוד כל מיני מפעם, אבל זה לא חשוב...

ofirush 14

New member
צופים לא איכ...בעצם רק שבט רמת

גן... וכרמיאל...מממ איפשהו בגליל העליון...ליד כל המצפים למיניהם

ofirush 14

New member
אין לי מושג...איכ, פעם הייתי שם

במזבלה...כמעט הקאתי ת'נשמה. אבל אני חושבת שיחסית קרוב...ממ, כרמיאל זה ליד כבר וורדים, וכל שאר המצפים האלה...

jimorrison

New member
אני הייתי בגן של כפר מסריק../images/Emo13.gif

ויש לנו חברים בכפר הוורדים

ofirush 14

New member
אז בדרך לכפר וורדים תשים לב,

אולי יש שלטים לכרמיאל...סביר להניח שיש, בכל מקרה כרמיאל זה משהו כמו עשר דקות משם.

אני פה ../images/Emo9.gif

אני עומר, בת 14 מת"א.. אני מנגנת על גיטרה בערך שנתיים..ו..הממ..ניגנתי גם על קלידים במשך 4 שנים. להקות וזמרים: Pink floyd The Doors Emerson, Lake & Palmer Jethro tull Frank Zappa Led zeppelin Guns N'Roses Deep purple Ahvak Genesis Gentle giant King crimson Jimi Hendrix Joe Satrian Aerosmith Yes

nik19864

New member
אם כן

אני ניק בן 18 מבת-ים ואוהב לישמוע הרבה מוזיקה טובה, בין הלהקות שאני שומע: LED-ZEPPELIN DEEP PURPLE THE BEATLES THE ROLLING STONES PINK FLOYD KING CRIMSON JETHRO TULL GENESIS YES EMERSON LAKE AND PALMER RUSH JEFERSON AIRPLANE LOVE CROSBY STILLS NASH AND YOUNG THE GRATEFUL DEAD THE DOORS QUEEN JIMY HENDRIX JANIS JOPLIN LYNYRD SKYNYRD THE ALLMAN BROTHERS BAND

mamassss

New member
אממ.. ככה.

מעין.. מפ"ת בת 17.. 11 שנה קלידים.. שנה תופים וחצי שנה גיטרה.. אני שומעת(תסלחו לי על העיברית ממש אין לי כוח לרשום באנגלית..) זפלין כמובן.. איגלז זומביז ג'נסיס קינג קרימזון ג'פרסון איירפליין ואן מוריסון גרג אולמן בוב דילן ג'ימי הנדריקס אריק קלפטון ג'ניס ג'ופלין דה הו פינק פלויד דורז דיפ פרפל ועוד כמה שכבר אין לי כוח לרשום.

A L1

New member
אני...

קוראים לי אהרון אני בן 14 מכרמיאל התחביבים שלי הם: לשמוע מוזיקה, לרכב אורבן ועוד... הלהקות שאני שומע הם: Black Sabbath, Led Zeppelin, Uriah Heep, Kiss, Deep Purple

yoyoyud

New member
יהונתן.

16, ת"א, לנגן (גיטרה [כשהיא לא שבורה - שנתיים],תופים [שנה שניה], קלידים [מגיל 6, הפסקתי בחטיבה והמשכתי קצת עכשיו], חלילית [לומד לבד] וקסילופון), לראות סרטים טלויזיה ומחשב. חוץ מזפלין אני שומע ג'אז פיוזן Fאנק, ומעט רוק מטאל ושות': john scofield, buddy rich's big band, RHCP ועוד אחרים וטובים.

silvermarlin3

New member
חופש אנשים!! כנסו

קוראים לי גיל בן 17 מנצרת עילית שומע לד זפלין אה וגם לד זפלין וקצת jimi hendrix deep purple guns and roses האחרון ממש קצת אולי שיר או שתיים (לא אוהב את הקול של הזמר) בכל אופן אני מנגן בגיטרה חשמלית

hodaya17

New member
הודיה

היי..אממ אני דיי חדשה פה.. אני בת 17 מפ"ת.. כעקרון נגנתי בכינור 6 שנים (וזה לא אומר שאני חננה!) אבל כבר שנתיים שיש לי דלקות בגידים ואסור לי לנגן... דברים שאני אוהבת? טיולים!בכל מקום ובכל זמן! מוזיקה: משינה אני בהופעה הקרובה בקיסריה שורה ראשונה!!! קצת פינק פלויד גאן אנד רוזס קולדפליי ביטלס רד הוט ... U2 ואין לי כוח לרשום כעיקרון הכל!

oribr

New member
אז ככה...

קוראים לי אורי אני בן 16 מקסריה. אני אוהב לשמוע מוזיקה ולנגן אני מנגן על גיטרה כבר 8 חודשים בערך. הלהקות שאני שומע חוץ מלד זפלין הם: deep purple, guns n roses,pink floyd , ac\dc,jimi hendrix,metalica ,slash's snakepit(הלהקה שהייתה לסלאש אחרי גאנס, לא זאת שיש עכשיו שהיא די מאכזבת),aerosmith,scorpions,rcph בקיצור די הרבה אני מניח שיש כאלה ששחכתי

למעלה