טוב, יש לי רעיון...

oribr

New member
שכחתי!!!!

את Tenacious D הלהקה של ג'ק בלאק, הם ממש טובים ומצחיקים ממולץ בחום !!

just tina

New member
קוראים לי טינה

אני בת 14 מתלאביב, שרה,מנגנת על גיטרה[התחלתי]ועל פסנתר. שומעת: Queen Led zeppelin!! Deep purple Dream theatre gUNS n Roses iron maiden nirvana -קצת. pink floyd The darkness The doors וגם ג'אז,וfאנק..

the papercut

New member
אוי

שמי רן. בן 16 מראשון לציון. מנגן על גיטרה חשמלית ובאס אני שומע Led zeppelin Pink floyd Sex pistols Ramones The Clash NIRVANA Iron maiden Bob Dylan The doors Jimi Hendrix Useless ID

catch 2 2

New member
אהה כן

גיל ,חיפה והסביבה,19.5 , שחייה , led zeppelin pink floyd the doors aerosmith guns and roses jimi hendrix garbage the cardigans linkin park evanescence dido וזהו בערך , מה שאני זוכר...

חחח... טוב..

אני ויקטוריה.. =\ .. מבת ים .... בת 13 עוד מעט.... אני שומעת חוצמלד - deep purple , the doors , black sabbath , at the gates , pink ployd , immortal , morbid angel , scorpions , GNS , manowar , megadeth , nazareth , Tristania , nirvana , queen , bob marley , rammstein , jimi hebdrix טוב קיצור בגדול אני שומעת דת מטאל בלאק מטאל הבי מטאל.. רוק קלאסי.. רוק כבד.. וראגיי.

פשוט חשוב לי לכתוב את זה -

ואני שומעת כמובן הרבה להקות משנות ה60 70 חוץ מפינק פלויד דייפ פרפל ולד זפ.. למשל dio , rainbow ac/dc וכו' וכו' אל תשימו לב חחח..

אני.

קוראים לי אלירן ואני בן 18 ממושב קטן קטן קטן ליד רחובות הקטנה.. מנגן על גיטרה כמה חודשים.. מתופף על מה שנמצא לידי.. שומע מלאאא מוזיקה. אין לי כוח לפרט.. אבל בערך את מה שכולם שומעים פה.. כמובן כמובן. Led-Zeppelin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד כל מיני להקות רוק ישנות וטובות..

Mehe

New member
אני...

איתי, בן 18 ממושב נידח קרוב ליבנה, רפתן גאה. שואף לנגן בגיטרה, רק ה' יודע מתי אני אתחיל. חוצמזה אני אוהב את ההנאות הקטנות של החיים וגם באופן מפתיע שומע את רוב מה שרשמו לפניי, עם העדפה גדולה ל: DIRESTRAITS GN'R וגם ברי סחרוף גבירותיי ורבותיי. קצת מוזיקה עברית מה יש?

חחח :)

ברי סחרוף זה טוב מאוד

מה זה אני הכי זקן בפורום הזה 22 וחצ

בדרך כלל אני הכי צעיר בשאר הפורומים טוב כמו שאמרתי אני בן 22 וחצי כרגע חיי בלוס אנגלס בארצות הברית ובארץ באזור השרון השפלתי אני כבר הרבה זמן פה אבל אחרי שלא התיחסו להודעות שלי אני רק קורא פה את ההודעות ומאד נחמד לראות חבר'ה שצעיררים ממני אוהבים את הרוק כמוני כי אין הרבה היום חוץ מכל מיני כוכבים נולדים(או ראפרים מזרחיים) הלהקות שלי הן: THE DOORES גים מוריסון ענק וריי מנדז גאון THE BEATLES אין מה להוסיף הלהקה שגילתה לי בגיל צעיר מה זה מוזיקה טובה פינק פלויד לא הכל כי הם משתנים מתקליט לתקליט אבל הם גדולים דייפ פרפל קינג קרימזון הביץ בויז להקת הבנים הכי טובה איי פעם איזה הרמוניה הצלליות להת גיטרות אינסטרומנטליות וותיקה החיות אריק קלפטון אלביס פרסלי המלך ויש עוד הרבה ובארץ : כוורת גזוז וכל מי שהשתתף בלהקות האלו אריק אינשטיין וכל מי שאיי פעם ניגן או כתב לאיש בעל הקול המדהים כולל הצרצלים וזהו כרגע

AeroDar

New member
חח אכן אתה הכי זקן אבל תמיד נשמח

לקבל זקנים כמוך לפורום... (= מצטערת שלא התייחסו אליך פה... עכשיו אני מתייחסת אליך... אז שלום לך ואתה מוזמן להשתתף בבאטל שלנו... אתה מקבל הזמנה אישית ממני!

אני לא חושבת שאתה זקן אבל

בהתייחס לפורום אז כן וגם אני בת 21 ממגדל העמק שומעת את לד זפלין ועוד הרבה טובים וגם מוסיקה ישראלית זה בדם

קודם כל צחקתי וממש התלהבתי שיש

חבר'ה צעירים ממני ב10 שנים ששומעים לד זפילן ושאר להקות הקצב ולא הושפעו מהמוזיקה הנחותה של ימינו של כל מיני ראפרים והצל שלהם זה מאד כייף לי לראות דברים כאלה שיש עוד אנשים שחיים מוזיה מצמררת וטובה זה כמו שאני ואת לפני 10 שנים היו במודה כל מיני להקות בנים שלא היה להם קשר אחד לשני והצליחו רק בגלל שידעו לרקוד והיו יפים( אם את זוכרת היי פייב וכל הבקסטריז בויזון ועוד) אז היום זה ראפ כל 10 שנים המוזיקה משתנה אבל תמיד יזכרו את הרוק יייייייייהההה!!!

למעלה