טוב יש לי שאלה לכל הג'אמפרים ש...

טוב יש לי שאלה לכל הג'אמפרים ש...

מתחרים ומבינים את חוקי התחרויות.. אז כמו שאתם יודעים (או לא יודעים..) יש עוד שבועיים ב-24 ו-25 תחרות בכנות של ה-FEI ורציתי לדעת אם אני רוצה להתחרות ב-1.05-1.15 האם עלי להיות מדורגת בגובה של 1.10 או שאני יכולה להיות מדורגת במטר אבל בכל זאת להכנס לזה... אני מודה לכל מי שיענה לי.. זה חשווווב!!!!! בטח זוהר ידע... כמו כל דבר

narretrulz

New member
אמממממ

פפפפ אני מאמין שאת צריכה להיות מדורגת 110 או 120 (כי זה בגבהים של אליפות ילדים כמו שנה שעברה , ולזה היינו צריכים להיות מדורגים 110 או 120) בכל מקרה בהזמנה לתחרות יהיה כתוב "פתוח לצמדים המדורגים ..."

פפפפ באסה... ממש רציתי ללכת

לזה... נראה אולי ננסה לשכנע את ליאון שאני ילך ל-1.15 בניר דוד...

narretrulz

New member
גם לניר דוד

תצטרכי להיות מדורגת 110, יש לך דירוג ל110? את צריכה בשביל זה 3 נקיים במטר יש לך?

יופי זוהרררררררררר תבאס אותי שוב!!!

חחחחחח איזה 3 נקיים במטר?! בתחרות בנצר קפצתי מכשול שלא הייתי צריכה בטעות... ואז נפסלתי ודווקא היה לי מצב לנקי ב-2 המסלולים..
סתומה שכמוני.. טוב נווו הלך האפשרות להתחרות באף אי איי..

פפפ זוהר רגע.... אבל שנה שעברה

הם לא ביקשו אנשים שמדורגים 1.10 ומעלה... הם נתנו גם לאלו שמדורגים מטר לעשות את האף אי אי...

narretrulz

New member
תלוי בגובה שהיה אז. אולי זה ככה

לא זוכר...רק התחלתי אז עם פופה בתחרויות ב90 זכיתי שני...

סטיובן

New member
הם לא מבקשים דירוג מטר עשרה

המקצה היה שנה שעברה פתוח גם למדורגי מטר

narretrulz

New member
כםיר תקשיב רגע

המקצה 115 הזה... זה גם נגד ארצות אחרות? כאילו למנצחים יש סיכוי לעלות לתחרות בגרמניה?! או רק בגבהים הגבוהים? ולאיזה גילאים זה? וואי איזה שווה זה אם זה התחרות הבינלאומית ב115 זה תותחייי למרות שבטח גם אם אני יעלה אני לא יצליח לחסוך מספיק כדי לטוס לתחרות הזאת אבל למה שאני יעלה בכלל...

סטיובן

New member
בואנה מה אתה דפוק

אם התכוונת כפיר ולא כםיר למרות שזה אחלה שם אז זה לא נגד ארצות אחרות אין תקציב לארח אותם חח סתם לא יודע אבל זה לא נגד אחרות

סטיובן

New member
אבל עדיין

אבל עדיין התוצאות שלך נשלחות לחו"ל יענו יש מצב שיעשו עם זה משהו התוצאות לא נשארות בהתאחדות שולחים אותם לחו"ל

נכון... פפפ שנה שעברה

היה כתוב אפילו שמישהו בשם דור משהו שזכה ב-FEI טס באוגוסט לתחרות גמר שהייתה.... והוא ייצג את ישראל..

דור הירש עם פורתרייט...

[תלמיד של דניאלה] זכה במבחן הילדים של הצלנג' עם השופטים הבינלאומיים והוא נסה לגמר בגרמניה. הוא עלה בעונה אחת מ-א' ל-ג'.

OHIO

New member
בואי נתלהב עוד יותר...

גם כשלי יהיה את פורתרייט אני יעלה בעונה אחת מ-א' ל-ג'....

charliebr

New member
בעעעע לא הבנתם!!!

לוקחים כמה ילדים שנבחרו מראש (שנה שעברה 4 ילדים) ובכל מקצה בודקים את התוצאות שלהם אבל רק של ה3 שעשו את זה הכי טוב.... בקיצצצצצצצר לאנשים שלא נבחרו זאת סתתתתם תחרות על מסלולי אף אי איי ולמי שרוצה לדעת בהשוואה למדינות אחרות אנחנו ממש גרועים אזזזז אין מה לדאוווג טוף??

למעלה