טוב יש לי שאלה לכל הג'אמפרים ש...

וואלה?? אודימניקים! ../images/Emo123.gif חחח

אז רונה ראיתי שבסוף היא לקחה ראשון.. אז למה היא לא נסעה לחו"ל להתחרות!?

narretrulz

New member
כן אבל

אם בודקים תוצאות של מישהו מהארץ ויש לו תוצאה מעולה גם יחסית לאנשים מחול אז הוא עולה לגמר...אבל למה שיהיו לנו תוצאות טובות? כמעט כולנו בארץ אפסיםםם שלא יודעים לרכב.

narretrulz

New member
גם בהשוואה לעצמנו

אני גרוע חחחחח סתם שאלתי כי זה שווה כזה וחשבתי שמי שיוצא עם התוצאות הכי טובות לא מי שבודקים מראש...טוב שיהיה לי זה לא משנה בכל מקרה

איזה חרא שזה ככה!!!

בטח יבדקו את אורי עם אולטודו! 100 אחוז!!! ואת הילה באפמן... ומעניין מי עוד...

narretrulz

New member
אמיר ומטריקס

אבל מה את רוצה מגיע להם...אלה הרוכבים הכי טובים במקצה

charliebr

New member
בעעעע

לא יודעת אם זה ככה השנה וזוהר טיייפש אתה רוכב מעולה אז ששששששששש טוף?? יהיה טוב לא לדאוג.....

כן..... לאיזה מקצה את הולכת...?

ואז מה אם אנחנו ממוקמים חרא.. זה לא הולך ככה שמכול מדינה יש נציג שניצח באף אי איי והוא טס לחו"ל להתמודד מול כול אלו שזכו?!

charliebr

New member
תאמת אין לי שמץ לאיזה מקצה

זה הולך רק מקצה אחד לא??? לפי מה שאני הבנתי רק הכמה מדינות הכי טובות הולכות....

TauraMan

New member
שאלה בנושא ה FEI!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

האם העד גיל 14 זה יומים או רק יום אחד יום שישי?

SHoooKoLaTa

New member
לפי מה שאני שמעתי..

את צריכה להיות מדורגת ב- 1.10 ואלה.. למרות שלא בא לי לאכז אותך- בובה..... אה ודרור החלפתי אייסיקיו, ולכל מי שרוצה ושכחתי להוסיף אותו וכדומה,אז הנה המספר- 226733307 ואל תישכחו להוסיף איתי לרשימה, דרור יש לי אותך, אני רק צריכה שתאשרי אותי.. אם בא לך.

the kingzeos

New member
לא נכון...

אני עשיתי את האף אי אי שהייתי מדורג מטר זה לצמדים שמדורגים מטר ומעלה

כןןן חמודי.. העיקר בחווה אתה אומר

לי מדורגים 1.10 ומעלה.. חחחחח תבאס.. תבאס.. אבל עכשיו אני שמחה..

narretrulz

New member
טחחחחחחחח

הקטע שכל צמד מדורג מטר ומעלה, לא צריך דירוג בשביל מטר זתומרת כל מי שרוצה עושה...

פאאאאאאאאק שלחו לי לאימייל

מההתאחדות את 4 המסלולים שיהייו.. פפ כל מסלול זה משהו אחר לגמרי.. פפפ ואיזה פניות יש חבל"ז! נראה לי שזה שיייייא הקשה!!!! הם שלחו חוץ מהמסלולים גם קישור שבכל מסלול כתוב איזה מכושל הוא מה.. נגיד זה מתחיל באוקסר.. אחר כך אפרייט.. ואז שוב אוקסר.. ואז טריפל בר.. וכו'..

TauraMan

New member
חחחחחח../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אנחנו בונים את המסלול הזה ליום רביעי!! חחח הכי קשה.. לא יודעת.. שמעון יבחר מתוכם.. אבל אנחנו עושים את זה בגובה 90-100 עם כל מיני מכשול מים ושטויות כאלה מפחידות לפני התחרות
כי לצערי אני לא יוצאת לתחרות...

למעלה