טוב, יש קינדל חדש...

• פותח הנושא avivs
  • פורסם בתאריך

avivs

New member
טוב, יש קינדל חדש...

http://www.amazon.com/gp/product/B0...pf_rd_t=101&pf_rd_p=1611619942&pf_rd_i=507846

אבל הוא לא מרגש בכלל.
הם שיפרו קצת ביצועים, אבל לא יותר מזה.
מה שראיתי על הkobo הרשים אותי יותר, האמת. שם ההבהוב כשמחליפים עמוד הוא כל פרק, לא כל שישה עמודים כמו בקינדל.

אני מתלבט לגביו. השילוב עם goodreeders יבוא לי טוב, אבל אני מאמין שגם המכשיר הנוכחי יקבל את העדכון הזה.

מעניין מתי זה יופיע ב mustop

אני אסתפק בקינדל טאץ' החדש שלי.

אין לי צורך בתאורה. אני רק מקווה שהוא יחזיק מעמד יותר משנה...

avivs

New member
כל עוד לא

תקראי בו יותר מדי

D O 7

New member
זה פייפרוייט עם כמה ליטושים

זה נראה די נחמד. אני כנראה אשדרג את שלי (יש לי כמה דגמים אחורה).

דרך מאסטופ אתה יכול להזמין כבר עכשיו, הקינדל החדש כבר מופיע באתר של אמזון (pre-order כמובן).

מבחינת אחסון ראיתי שהוא יכול להכיל

רק 1000 ספרים. להבדיל הקינדל טאץ' יכול להכיל עד 3000 ספרים.

מיכאל ג

New member
אבל זה ממש לא חשוב

לי יש בסביבות שישה-שבעה ספרים על המכשיר ובשנים האחרונות קניתי כמה עשרות אולי. כל ספריית הנייר שלי שנקנתה במשך 20 שנה בערך מכילה אולי 300-400 ספרים. איזו סיבה יש למישהו להטעין 3000 ספרים על המכשיר?

D O 7

New member
1.25 ג'יגה זה יותר מ-1000 ספרים

יותר לכיוון ה-2000 ספרי פנטזיה. אם מדברים על ספרים "רגילים" שהם לא פנטזיה, ובדרך כלל משמעותית יותר קצרים - אז אפשר גם להגיע בכיף לאזור ה-2500-3000.
זאת לא סתם זריקת מספרים, אלא הערכה בהתאם לספריית הספרים שיש לי במחשב.

D O 7

New member
אכן, בטאץ' יש 4, שמתוכם 3 זמינים

אבל מה שאמרתי היה לגבי העובדה שבדגמי הפייפרוייט יש 1.25 ג'יגה וזה מספיק רק ל-1000 ספרים, דבר שאינו מדוייק, כי אפשר לטעון אליו יותר מ-1000 ספרים.

מיכאל ג

New member
מה את עושה עם 600 ספרים במקביל?

זה אחלה שיש המון ספרים אבל מה זה משנה אם הם על הקינדל או במחשב או בענן?

אני אוהבת לדפדף בהם ולקרוא מס' שורות

לפני שאני במחליטה על הספר הבא. בקינדל הנוכחי אני מחזיקה בסביבות 80 ספרים ואמחוק ספרים שקראתי.

Zarniwoop

New member
אבל 600?

אני משאיר על המכשיר רק את הספרים שאני יודע שאני אקרא שוב, אחרת אני מוחק מהמכשיר כי חייב שזה יהיה מסודר יפה.
ובכלל, זה לא מאט את המכשיר?

בקינדל החדש העלתי רק 80 ספרים.

זה מאט את המכשיר ולכן אני מוחקת ממנו ספרים שקראתי.

D O 7

New member

גם אני בדיוק קראתי את זה בבוקר. אבל למי שיש פייפרוייט לא נראה לי שיש טעם לשדרג.

אני גם מתכנן לעשות pre--order. יש לי אבל תירוץ מצויין - אני עדיין עם ה-KK (המעולה). מה שהכי חסר לי זה תאורה, כל העניין של טאץ' וכל השאר ממש לא מפריע לי.

למעלה