אין לך ממה להעלב
קראתי שוב ושוב את מכתביך. באף אחד לא מצאתי פסול. עברתי על דפי הפורום בעקבות התכתבותי עם עזרא כרמל עליך. את עשר. הראש צעיר ובריא. ההתנפלות עליך לא היתה מוצדקת. תבדקי אם לא מקנאים לך - מפני שאת לא שמה על כל אחד שרוצה אותך. השועל בכרם אמר "הענבים חמוצים", כאשר לא יכול לצאת מחור הגדר, לאחר שהשמין. תמשיכי להתבטא ולהביע דעה. טוב שהצעת לצאת מהשבלונה : אונברסיטה - מחיר- צפיפות. בזכותך עברנו לנושאים אחרים. יש בינינו חברים שיודעים לעורר ענין בכל נושא. גם כשמתנגדים לרעיון מסוים - לא פוסלים את האדם שמביע אותו. לדוגמא: אני מתנגד לרעיון של סקר בריקודי עם, כדי לקבוע דרוג, מה טוב ומה רע. היו הרבה ריקודים שנפסלו בתחילה, עם תחילת הופעתם - והיום הם ריקודי עם שורשיים. אבל אני לא מתיאש אם אחרים חושבים אחרת, ומתנגדים (בנימוס), לדעתי. ריקודים כמו "שמרי על המנגינה" , "ערב בא" , "בת תימן" , נפססלו ונקטלו טוטאלית. על ערב בא אמרה גורית קדמן : שזה קיטש על מחול הלהט אמרו : זה לא מחול ולא להט . " שמרי על המנגינה " - לעגו על התנועות הרחבות, שאז הכניס שלמה ממן , לראשונה - לריקודי עם. ואת בת תימן פסלו מפני : " שאף אקורדיוניסט לא יכול לנגן את המנגינה" ועוד ועוד. כך יהיה עם הריקודים שניתן להם ציון היום. צריך להיזהר. היו לי דעות שונות לגבי הרס הרקדות - קראת את התשובה המנומסת של עדה - אשר לא חושבת כמוני. בגלל זה - יש אוירה טובה בפורום. את לא צריכה להתיאש. מי שמזמין אותך לרקוד - תעני לו. ותנהגי כפי שלבך אומר. אם תתאהבי - עלה כיפאק. ירצה להתחתן עם אחרת - סחתין. אחד הולך - שניים אחרים יעמדו בתור. בעיקר כשאת יפה - היית ועודך. מאחל לך הרבה הנאה בפורום. שהולך ותופס תאוצה.