טוב, כנראה שמקומי לא פה....

dw2322

New member
מצטרף

לא חייבים לריב על כל דבר, ולפעמים ישנן הערות בונות. אני למשל ננזפתי ע"י ירון בצירוף הודעת כרמיאל לא במקום ותיקנתי, לא לקחתי את זה אישי, כולנו בני אדם.

לעמית - כשבגרוש היה חור

אני מדבר על תקופה קדומה מאוד. כאשר לא היו השתלמויות פרטיות. אז היה רק קורס אחד של תרצה הודס. הם לא הרשו ללמד בקורסים של המדריכים, אשר נפגשו בשבתות , אחת לחודש, בבית ספר לפעילי הסתדרות בתל אביב. זאת היתה ההשתלמות היחידה בארץ. נוסף על כך,לאולפני המדריכים, שהתקימו בכמה ערים בארץ (כולל ראש פינה וטבריה), לא הרשו להכניס ריקודים שלא עברו מיון מוקדם בקורסים של המדריכים הארצי. (שתרצה אירגנה מטעם הועד הפועל) אז ממש פסלו ריקודים. אחת הסיבות שיואב התחיל לפתוח השתלמויות מתחרות בשבת, היתה - אי הסכמה עם השתלטנות הזו -על היצירה. יואב עודד הרבה יוצרים צעירים - לחבר ריקודים ולהפיצם. לכן המילה נפסלו - היתה במקומה. תודה על התיחסותך לנושא. אולי אתה מזהה אותי עם ירון מישר - אבל יש לי שיער בשפע על הראש.

טוב, כנראה שמקומי לא פה....

אני פה מאז שהאתר נפתח גם כשבקושי היו הודעות.... בתקופה האחרונה הפורום התחלי לפרוח החלטתי לזרוק כמה נושאים לאוויר כדי לשנות את הויכוח הקבוע על מחיר הריקודים ועל הריקודים הישנים כנראה שעשיתי טעות פתחתי ויכוח נגדי.... זו אני זה סגנון הכתיבה שלי אני לא מסובכת ולא מתוסבכת אני בחורה צעירה שתאמינו או לא בריאה בנפשי ההכפשות פה והויכוחים פה לא מגיעים לי, מייחסים לי כוונות נסתרות (זה להודעה במסרים האישיים) שאין לי באמת שהיה לי נחמד פה אבל אני מפנה את מקומי לאחרים.... אני רק יכולה לאחל תקופה שקטה יותר לכולם שבת קסומה לכם פוש

אין לך ממה להעלב

קראתי שוב ושוב את מכתביך. באף אחד לא מצאתי פסול. עברתי על דפי הפורום בעקבות התכתבותי עם עזרא כרמל עליך. את עשר. הראש צעיר ובריא. ההתנפלות עליך לא היתה מוצדקת. תבדקי אם לא מקנאים לך - מפני שאת לא שמה על כל אחד שרוצה אותך. השועל בכרם אמר "הענבים חמוצים", כאשר לא יכול לצאת מחור הגדר, לאחר שהשמין. תמשיכי להתבטא ולהביע דעה. טוב שהצעת לצאת מהשבלונה : אונברסיטה - מחיר- צפיפות. בזכותך עברנו לנושאים אחרים. יש בינינו חברים שיודעים לעורר ענין בכל נושא. גם כשמתנגדים לרעיון מסוים - לא פוסלים את האדם שמביע אותו. לדוגמא: אני מתנגד לרעיון של סקר בריקודי עם, כדי לקבוע דרוג, מה טוב ומה רע. היו הרבה ריקודים שנפסלו בתחילה, עם תחילת הופעתם - והיום הם ריקודי עם שורשיים. אבל אני לא מתיאש אם אחרים חושבים אחרת, ומתנגדים (בנימוס), לדעתי. ריקודים כמו "שמרי על המנגינה" , "ערב בא" , "בת תימן" , נפססלו ונקטלו טוטאלית. על ערב בא אמרה גורית קדמן : שזה קיטש על מחול הלהט אמרו : זה לא מחול ולא להט . " שמרי על המנגינה " - לעגו על התנועות הרחבות, שאז הכניס שלמה ממן , לראשונה - לריקודי עם. ואת בת תימן פסלו מפני : " שאף אקורדיוניסט לא יכול לנגן את המנגינה" ועוד ועוד. כך יהיה עם הריקודים שניתן להם ציון היום. צריך להיזהר. היו לי דעות שונות לגבי הרס הרקדות - קראת את התשובה המנומסת של עדה - אשר לא חושבת כמוני. בגלל זה - יש אוירה טובה בפורום. את לא צריכה להתיאש. מי שמזמין אותך לרקוד - תעני לו. ותנהגי כפי שלבך אומר. אם תתאהבי - עלה כיפאק. ירצה להתחתן עם אחרת - סחתין. אחד הולך - שניים אחרים יעמדו בתור. בעיקר כשאת יפה - היית ועודך. מאחל לך הרבה הנאה בפורום. שהולך ותופס תאוצה.

הכל נכון חוץ מ- אני בונה לא הורסת

הכל שאלה של איך רואים את זה יש כאלה שרואים בכוונתי הטובה "הרס" ויש אחרים שרואים בה "בנייה". אני כשלעצמי חושבת שאני בונה את ההרקדות - אני נלחמת כשטובתם של כלל הרוקדים לנגד עיני ומה איתך?

עדה - אתך במטרה - נגדך באמצעים

את צודקת וגם יום טוב - צודק : יש לעצור את השתוךללות המחירים. כתבת שניסית לבצע זאת בנימוס ולא הצלחת. השיטה של מציאת מקום חדש (בית דני) - מתחרה, שיפצל את הרוקדים. גם אם זה - לפי הצעתך - בניהולו של גדי ביטון. - לא נראה לי. קשה לי לראות את גדי טס בהליקופטר מבית דני לאונברסיטה וחזרה כל ערב כדי לפקח על המרקידים המגוונים של ההרקדה שלו. כונתך הטהורה - של הפחתת הצפיפות באונברסיטה ,על ידי קביעת מחיר זול יותר - בבית דני , בפיקוחו של גדי ביטון - מעוררת ספקות בחיזוק ובעידוד ההרקדות, באונברסיטה ובבית דני. אם יום חמישי יצליח לצבור תאוצה - יבכו רוקדים-נודדים של בית דני. הרוקדים מיום ראשון ושלישי, אשר יעדיפו לרקוד בזול במקום , שתציעי להם. כל זה נאמר רק על הצפיפות והמחיר - מה על הגיוון. איך גדי יפקח על הגיוון ?

לחבר של - מה אתה דואג?

הנהלת בית דני גם היא לא רוצה לבוא בניגוד אינטרסים לגדי - הם כבר יסדירו משהו, גדי לא יפגע כיוון שחלק מרוקדיו ירקדו בבית דני והוא ירוויח מכל הכיוונים (האוניברסיטה בשרירותה אולי תפגע...) לגבי הגיוון - אמרתי שגדי ימנה מישהו מטעמו והוא לא צריך להיות פיזית במקום - מספיק שהוא ינהל את היום שם. כמו שפנינה קליין בזמנו נתנה למישהו מטעמה לנהל את המקום ביום חמישי (זה היה אבי פרץ) במשען בגבעתיים והיא שילמה לאבי משכורת כאשר במשען היו מחוייבים כלפיה בלבד (הכל אפשרי אם רוצים) ואיך ירוויחו רוקדי האוניברסיטה? - יהיה שם יותר מרווח ואז נרוויח כולנו. עצירת המחיר לא תהיה רק בבית דני - היא תהיה בכל החוגים! ואתה עוד תראה...

עדה - הלואי ותצליחי

אני אשמח אם תשיגי את המטרה - של הורדת המחירים, מבלי לפגוע בהרקדות. הרקדה המונית וצפופה , כמו שיש באונברסיטה חיונית למפעל הריקודים. רוקדים אוהבים להתאסף בהמוניהם ולבטא את מבול הידע שיש להם בריקודים. ראי כמה אוהבים את הצפיפות בכרמיאל, בחופי הים ובעוד מקומות. גם ביזרעאלי - ירון ורוני סימן טוב יגילו וישמחו אם יבואו המונים להרקדתם. אין מה לעשות. זה טבע אנושי. במה יותר צפוף - באים יותר. לכן - הניסיון שלך ללמד לקח את האונברסיטה - עלול להזיק להרקדה. אני מכיר הרקדה זו עוד מזמנו של יהודה עמנואל. היא תפסה תאוצה, שהרבה מקנאים בה, ומנסים לחקותה. עם כל זאת , אני מקוה שחילופי הדעות שלנו - ישפיעו על מקבלי ההחלטות באונברסיטה , להוריד את המחיר. או להבטיח שהוא יישאר כך - שנתיים לפחות. בתקוה שתצליחי להוריד את המחיר של כל ההרקדות - בלי להרוס אותן. הערת אגב, מי חושב כמוני : אם יש בעיות תקציב - לא חייבים ללכת כל ערב להרקדה. מותר ללמוד לחסוך גם בכיוון הזה. כשם שדלי אמצעים לא אוכלים כל יום קאויאר.

זו דעתך - שהרוקדים אוהבים צפיפות

בכרמיאל, במרתונים - צפיפות נסבלת איך שהוא, אך בהרקדה קבועה כמו באוניברסיטה - מי אמר לך שהרוקדים אוהבים את הצפיפות? אני יודעת על מאות רוקדים שמתלוננים על כך שמאד צפוף והם כבר לא נהנים ולא יבואו לשם יותר וכו´, ללא קשר לעליית המחיר. הרוקדים סובלים שם וחלקם אף עזבו ואני רואה אותם בימי ג´ אצל גדי ובחוגים בהדר יוסף ובחולון ואיני יודעת היכן עוד. וזו לא ללמד לקח את האוניברסיטה - העקרון פשוט - הם לא מוכנים לבוא לקראת הרוקדים ולהוריד מחיר - אז שיישאו בתוצאות - אני הזהרתי אותם ושלחתי להם הודעה שייקראו כאן את תגובות הרוקדים - אם הם לא רוצים לעשות משהו בנדון - זבשם!

אם לא - למה הם באים.

הם באים לצפיפות בגלל צו השעה ? כל אחד חושב שאם הוא לא נכנס לאולם הצפוף - הוא מפסיד את עולמו. וכשהאולם ריק - עומדים כולם על יד הקיר משועממים.

ואם כן מדוע הרבה מאד גם פורשים?

כל אחד הטוב בעיניו יעשה ומי שלא נוח לו הצפיפות, המחיר, חוסר הגיוון יודע מה עליו לעשות...

לפושפושית

חבל לי שאת לוקחת הכל בצורה כזו ואת רוצה "להסתלק" מן האתר. אותי ניסו גם כן "לזרוק" אם קראת את התגובות - אנשים מסויימים ולא נתתי להם וזה לא הלך - אני נשארת. ובאשר לעניין הויכוח על מחיר הריקודים - אני מקווה שויכוח זה ייסתיים כאשר יורידו את המחיר הגבוה על סך 25 ש"ח ושבחוגים אחרים לא יעלו את המחיר ואנו כמובן נמשיך להלחם ואני מודיעה בזה - בכל דרך!!! אני רק מקווה שתהיי חזקה כמוני - אל תוותרי, אם זה סגנונך אז לא נותר לנו אלא לקבלך. וכן, בכל מקרה אני מאחלת גם לך שבת קסומה והצלחה בכל. עדה

לפושפושית - קראתי את כל ההודעות

שלך ועם חלקן גם הזדהיתי. באמת לא הגיעה לך הצורה בה פנו אליך אבל לפרוש זה לא הפתרון. את מוסיפה עניין, נושאים וגוון אישי לפורום, ולי יהיה חבל לראות אותך עוזבת, וכנראה שאני לא היחידה. אל תקחי את הדברים בצורה אישית כל כך. לא כולם מדברים בנימוס. מי שצורת דיבורו לא נראית לך - פשוט אל תעני לו ותתעלמי מתגובותיו. ואגב, פושפושית, גם אני לא רקדתי תקופה ארוכה (כ-10 שנים) בכלל, לא רק זוגות. ונכון שקשה לחזור, הכל חדש ואפילו מה שידעת פעם בינתיים נשכח אבל - נזכרים ולומדים מהר, וגם את החדשים. אז - אל תתיאשי! וחוץ מזה - אני בהחלט מכירה את הביטוי "כשהייתי צעירה ויפה" זה אכן נאמר בהומור, וכוונת הביטוי התייחסות לעבר. אלא שהיום הביטוי הנ"ל אינו מוכר - כמעט שלא משתמשים בו ולכן אולי דברייך נתקבלו כך. מקווה לשמוע ממך!

לפושפושית ערב טוב-נראה לי בבירור

ובמחשבה שניה כי לא הבנתי את תשובותייך כצורה הנכונה.אני בסך הכל בן אדם ובהחלט גם טועה בדברי לא פעם אחת וזו כמובן הבעיה שלי.נראה לי שלא הבנתי את ניסוחייך והגבתי בצורה לא נכונה ולא הולמת.כמובן שאני מבקש את סליחתך על התגובות שלי.אשתדל ללמוד מהשגיאות שלי.גם עם עדה שגיתי לפני מספר ימים וכמובן שגם ממנה אני מבקש סליחה.אין ספק שמאז שאני נמצא בפורום ולא הרבה זמן כמו שאת ותיקה מאד הפקתי תועלת רבה מהשתתפותך החיובית מאד והחיונית מאד בפורום.כמו כן קראתי בעיתון רוקדים האחרון את הודעותייך הבונות ותגובותייך המענינות.

לעזרא כרמל - יפה כתבת

ערכו של אדם נמדד בכך שהוא גם יודע להודות בטעותו, אם בי הדבר תלוי ההתנצלות מתקבלת ואין בלבי כל טינה. כל הכבוד על הכנות.

לעזרא - חשוב וטוב שהתנצלת

אבל עוד יותר חשוב שלפני שאתה עונה - תחשוב פעמיים האם תשובתך לא תעליב/תפגע במישהו וגם תקרא פעם נוספת את הנאמר, ע"מ למנוע אי נעימויות שעליהן יש להתנצל אח"כ...

למעלה