טוב, כנראה שמקומי לא פה....

ואם בבדיחות עסקינן?לאן הלכה פישפו../images/Emo151.gif

להן הלכה פישפושית? אולי - לחפש פישפש? ואולי - פישפושית הלכה לפשפש בשוק הפשפשים? ואולי החליטה לעקור ל- "סין סין" - "תאילנד תאילנד" ???

פשפושית - שומרת שבת

נדמה לי , שפשפושית נערה דתיה. יכול להיות שהיא תענה לנו עם צאת השבת. מי שמכיר אותה - יאמר לה . ששאלנו עליה. ואת עדה עם ההומור החד. גם את ואני , בני תמותה - הולכים לפעמים לפשפש. ולא רק בשבת , או בשוק הפשפשים. ד"ש מ - סין סין , אח של כלי כלי

לחבר - דיברתי עם פשפושית

שוחחתי עם פשפושית במסר אישי - ביקשתי ממנה שתחזור לפורום - זה כמובן לשיקול דעתה, נקווה שתענה בחיוב.

עדה - מפתיעה

את ממש מפתיעה . שואלת - עונה - מארגנת מאחורי הקלעים. איש לא יודע מה עוד באמתחתך. האם פושפושית חוזרת. תגידי לה - אם היא שומרת שבת - שטורקיה ניצחה בכדור רגל , את סנגל. אולי זה יעודד אותה.

לחבר של - איני יכולה לדבר על כדורגל

אסור לי לדבר על כדורל כי אמרו לנו בפורום שלא לדבר על נושאים שלא שייכים לריקודי עם והיות והחלטתי להיות צייתנית אז אני מצייתת.

לאצבעוני הגליל-פעם חשבת שאני מדריך

או שאני מזוהה עם אחד המדריכים.למען האינטרסים.שכחת?. אז איך אתה חושב שאני אלוף השגיאות.האם התגובות שלך כלפי הן לא התקפות. האם כך אתה רוצה שהפורום יתנהל?

עזרא.. פתחתי הודעה נפרדת לתגובה שלי

קראת בעיתון רוקדים את תגובותיי? אתה בטוח?

לפושפושית שלום-כן קראתי.למשל על זה

שהמדריכים לא רוצים לשלם.וחותכים את המוזיקה.והודעה בנוגע להרקדות שיש בהם צעירים ומאז שהיית ילדה רקדת בחוג של ילדים.

קורין1

New member
לפושפושית........

לא צריך להפגע מכל דבר, לכל אחד יש את הדיעה שלו, גם אם את לא חושבת כמהו, אל תקחי ללב, תמשיכי הלאה, זאת לא סיבה לעזוב את הפורום, תמיד יהיו כאלה שתהיה להם דיעה שונה משלך, ויביעו אותם בדרך שלהם, אני לא חושבת שהמטרה שלהם היא לפגוע בך אישית. לפעמים אנחנו שולפים מילים ישר מהשרוול, לא תמיד חושבים מה זה יעשה אח"כ אם הם יפגעו מזה או לא, מצא כן בעניי ההתנצלות של עזרא, אף פעם לא מאוחר לבקש סליחה או להודות בטעות, מה לעשות, אנחנו בני-אדם מותר לנו לטעות. אז לך פושפושית, אם תעזבי גם אנחנו וגם את נפסיד. ולך עזרא כל הכבוד. באהבה

למעלה