טוב כרגיל, כשאין על לדבר..

THE WIZARD 55

New member
טוב כרגיל, כשאין על לדבר..

שירים, סרטונים, שטויות... יללה אני אתחיל.. אני אשים לך שיר יפה שמישהו הקדיש לי...
הוא מעריץ אותי, הוא פשוט חולה עליי....

THE WIZARD 55

New member
ממש ממש יפה, אהבתי...

ולפי מה שכתבת על הסרט, נראה לי סוף עצוב.. שותה עכשיו ארל גריי עם לימון, בלילה מאוחר אצפה בו..

THE WIZARD 55

New member
אני לא כושית!

ואני יודעת לרקוד:) ואלו 2 סגנונות שונים לגמרי... ריקוד בטן יותר חושני...בוא נגיד הן חושניות לייט:)

THE WIZARD 55

New member
זה לא נותן לי להכנס:(

וממי, אם כבר התחלתי לרחף כמוך... ולהבין מה אתה מדבר אז GYAL זה GIRL במקרה?

THE WIZARD 55

New member
דווקא היא ממש לא סקסית

היא סתם יודעת להזיז... מזיזה טוב, אבל אין לה את זה..

NELLY

New member
טוף מצ'עמם לייי

חוץ מזה העיקר אני יודעת לנענע לפי הקצב והכי יפה שיש...(מורה לריקודי בטן באמצע מועדון הזמינה אותי לשיעור שלה חחחחחח...או שהיא אהבה את הניענוע שלי (ככה היא אמרה) או שזה סתם כדי לפרסם את עצמה)..אז מה כ'פת לי מאחרים??????

mike00

New member
לורד אוף דה דנס....ימשוגעת......

הם נחשבים לשפיצים רציניים....מוסיקה וריקודים איריים.....ערימות של רקדנים,נגנים וכלי נגינה מוזרים... הם הגיעו לארץ להופעה אחת ב-98'.....בגלל שהיה ביקוש אדיר הם נשארו לשלוש הופעות...תיקחי בחשבון שכל כרטיס עלה בין 250-650 שקל ושלכל הופעה הגיעו 2000 איש לפחות...בגלל ההצלחה הגדולה שלהם הם הגיעו שוב אחרי 4 חודשים ופתחו את פסטיבל ישראל...סך הכל הופיעו בארץ 30 פעמים וצפו בהם מעל ל-100 אלף איש..... מוסר השכל, 1.יש בהם משהו מיוחד עם הגיעו כל כך הרבה אנשים..... 2.לנלי יש הרבה כסף

mike00

New member
זה כבר הבנתי....

שילמת בערך 350 שקל ואולי יותר כדי לראות להקה של אירים שיכורים מקפצים על הבמה... היית אומרת שאת בקטע והייתי מזמין אותך לאלנבי פינת רמב"ם...מביא לך כמה רוסים שיכורים ומקפיץ לך אותם כל הלילה... סתם...סתם......יש לך טעם טוב....לא מוסיקה שאני שומע ביום יום אבל המופע בהחלט מדהים...

למעלה