טוב כרגיל, כשאין על לדבר..

NELLY

New member
מייק....

שילמתי על כול כרטיס 440 שקל כי רצינו בשורות הראשונות...ובאותו יום יצא שזה יום הולדת של חברה שלי מת''א אז שילמתי לה על הכרטיס ככה שיצא לי 880 שקל....כפרה העיקר נהנתי... נכון זו מוזיקה לא ליום יום אבל מרתקת....וכמו שדיברו בהופעה מיכאל פלאטלי אמר...שמי שמצלם את אחד או אחת הרקדנים שלו טועה במהלך הריקוד יאעני מתפקשש לו צעד הוא נותן לאותו בנאדם 2 מיליון דולר....חחחח אי אפשר הם פשוט מדהימים הינה לך עוד קטע יפה http://youtube.com/watch?v=J5qLQ_HbrRI&feature=related

NELLY

New member
יוווו אני רעבה

אני ערה מ 5 בבוקר עבדתי עד 3 ב 4 נסעתי לחיפה ב 6 הייתה לי בדיקה (מגעילה ביותר) ב 8 וחצי הגעתי לטבריה ישר לחברה שלי לראות את האחיין שלי בן 5 ימים כפרונה עליו ואני כול זה רק על טוסט שהיא הכינה לי.... מה אני אוכל עכשיווו ??..

NELLY

New member
רע...

במקום להגיד לי שאתה תפנק אותי במשהו טעים שאתה מכין

mike00

New member
עד שתגיעי לפה את כבר תהיי סומלית../images/Emo6.gif

ואין...אין מצב שאני יוצא לטבריה עכשיו......Sorry
נו....אם את רוצה רעיון למנצ' לשעת לילה מאוחרת שדרי אלי מה יש לך במקרר......אני חזק באילתורים...

NELLY

New member
סומלית אני בעוד מיליון שנה לא אגיע לזה חחחחחח

לבוא לטבריה לא נשמה לא אטריח אותך סתם.....תודה בכול מקרה יש במקרר... ירקות... גבינה לבנה (שאמא הכינה) לבנה (שאמא הכינה) חומוס (שאמא הכינה) רוטב אלף האיים (שקנור הכינו חחח) רוטב חרדל ודבש מממממ גבינה צהובה קוטג' (ואיי נראה לי אוכל קוטג' עם קרקרים מלוחים יאמי יאמי)

mike00

New member
את גם אוהבת קוטג'???../images/Emo2.gif

לפני איזה יומיים וויז ופיפא הסתלבטו עלי פה שאני ממנצ'ס על קוטג' בשעת לילה מאוחרת
אבל תאכלס אני אישית הייתי הולך על הלבנה של אמא שלך...נשמע לי סוף הדרך
עשית אותי רעב.....אני הולך לטרוף לי משהו....נראה אם יהיה פה מישהו חי כשאני חוזר

NELLY

New member
הלבנה של אמא מאוד טעימה

אבל אני חולת קוטג' חחחחחח ועוד עם קרקרים מלוחים .... לפעמים כשרעבים יותר טוב מאורגזמה

mike00

New member
המממ.....

זה נשמע כאילו לא היתה לך אחת.......אני אמנם אוהב קוטג' אבל .......הממ.......את יודעת נו.......
טרפתי לי סנדביץ' עם מיונז,עריסה ועוף......צריך לחשוב מה עוד בא לי

NELLY

New member
חחחחחחחח לילכת אותה מייק!!!!

היו לי הרבה (חבר שנתיים+) אני בסוף אכלתי קוטג' עם קרקרים מלוחים זה היה טוב!

mike00

New member
ואני חשבתי שנרדמת במטבח....

יאללה אני זזתי לישון....לילה טוב נלי

למעלה