טוב לכם עם הדת והאלוהים ?

p u s h u p

New member
טוב לכם עם הדת והאלוהים ?

אחלה, תעשו חיים. מה אתם רוצים ממני? למה כל כך חשוב לשכנע אותי שדרך החיים שבחרתם טובה יותר או מספקת יותר?! בחרתם בדרך חיים כזאת או אחרת- יופי לכם. שחררו אותי מהצורך להתנצל, להסביר ולהצדיק ובעיקר: תפסיקו לספר לי מה אני,אך נולדתי ואיך צריך לחיות.

MrAnderson

New member
נראה לי טעית בשרשור....

כי אני לא מבין למה שלחת את ההודעה הזאת. מה אתה רוצה מהאנשים פה?אתה לא מאמין על תכנס לפה.

arriy80

New member
אז בשביל מה נכנסת לפה?

"תפסיקו לספר לי מה אני,אך נולדתי ואיך צריך לחיות" פה מדברים על היהדות ועל הדרך שלה. דנים מהי היהדות המקורית? האם אלוקים הוא זה שהתווה את הדרך הזו? האם בכלל היא דרך מחייבת? ועוד.. את מי שזה לא מענין, לא חייב להכנס לפה.

p u s h u p

New member
אם כך..

למה יש באנרים ופרסומים על הפרום הזה בכל פינה בתפוז? אני לא זוכר שראיתי כל כך הרבה פרסומים על פורום חדש שנפתח... אתם מריצים קמפיין לאלוהים ?

MrAnderson

New member
דבר ראשון מי זה אתם?אני פעם שניה פה

ולמה כל כך מפריע לך הפרסומות על אלוהים? כן זה אני מריץ את הקמפיין הזה בשווי 2 מיליון שקל ואני רוצה לפרסם את אלוהים, יש לך בעיה עם זה!??!?

MrAnderson

New member
קיצר תפסיק עם הפרסומת לPUSH UP

ותפסיק להציף את הפורום בהודעות סרק.

p u s h u p

New member
זכותו של כל אחד

לעשות קמפיין ולבזבז 2.5 מליון ש"ח על מה שהוא רוצה... אבל בבקשה אל תספר לי שמי שלא מאמין לא נכנס...כאילו שאפשר להתעלם מהקמפיין הזה. הצפת את האתר בטזירים? עודדת אותי להיכנס? תתמודד עם השאלות שיש לי. וחוץ מזה, למה אתה חושב שאתה יודע את "כל מה שרציתי לדעת על אלוהים"? איפה לומדים את זה? אל תעשה לעצמך הנחות, אני לא נמצא כאן בשביל פרסומת, עובדה - זהו אחד הפרומים היחידים שנכנסתי אליו. אגב- זה כמובן פורום בניהולך ואתה יכול הרי למחוק את ההודעות שלי... תרגש חופשי לעשות זאת, יכול להיות שזאת הדרך היחידה להתמודד עם שאלות מסוימות.

arriy80

New member
לא באת לשאול שאלות.

שאלת "מה אתם רוצים ממני?" ובכן, אף אחד לא רוצה ממך כלום. מי שנכנס לפה, כנראה שמתענין בידע על היהדות. אם לא מענין אותך, גם אם נכנסת בטעות, אינך חייב להשאר. אם יש לך רצון לדעת על העולם שאתה נמצא בו, ועל משמעות החיים ע"פ היהדות, הנך מוזמן לשאול. חברי הפורום יכתבו את דעותיהם, יתפתח דיון, ואתה תוכל לבחור את הדעה שנראית לך הכי נכונה.

p u s h u p

New member
כמו רוב גולשי הפורומים

נשארתי כי אני מועניין להשמיע את דעתי. והאמת - הצלחתם לעצבן. אתם רוצים שאני אשאר ואלמד על יהדות ואלוהים? בבקשה ענו על השאלה העקרונית הבא- מה מניע אדם, גוף, או מוסד לצאת בקמפיין שתכליתו (כל נדמה לי) לשכנע אנשים ללכת בדרכו? ממה אתם מפחדים? מה מפריע לכם כל כך ב דרך חיים שונה או אחרת?

EmiA

New member
אף אחד לא בא לשכנע אותך

ללכת בדרך שלו. הפרסומת היתה שלמי שמאמין באלוקים או מתענין בו- שיבוא לפורום הזה ויכתוב מה שהוא חושב ויקרא מה שאחרים חושבים כל אחד כותב פה את הדעה שלו אף אחד לא בא לשכנע אותך מה לעשות תעזוב את הקלישאות על המחזירים בתשובה שחודרים לפורום הזה כדי לצבוע אנשים בשחור אם אתה רוצה לדעת על היהדות -קרא הודעות -תשאל שאלות -תכתוב את דעתך ואני מציעה לך: תהיה אובייקטיבי. אל תתיחס למי שכותב כאילו בא להחזיר אותך בתשובה אבל תתיחס לדעה שהוא מביא ותדון בה כמו בן-אדם גדול ולא להגרר להקנטות שטוטיות.

p u s h u p

New member
אף אחד?

אם כך למה כל כך חשוב היה להכניס באנרים ברחבי האתר. למה לא לתת לאנשים להידע בפורום לבד על ידי שיטוט רגיל באינטרנט? לי זה נראה מסיונריות עטופה. הנה אני אובייקטיבי ורושם את דעתי

tamarhp

New member
זה תפקידן של פרסומות

האם אני יכולה לבוא בטענות לחברת קוקה קולה שמקיפה אותי בפרסומות ובכך מחייבת אותי לשתות קוקה קולה?

p u s h u p

New member
לא יכול- חייב!

בודאי שאפשר וצריך לבוא בטענות לקוקה קולה ורבים עושים זאת. קוקה קולה נוקטת בדרכים מניפולטיביות לשכנוע, כאלו שלא פונות לראציונל אלא לאמוציות. מעבר לכך- האם לדעתך אלוהים דומה לקוקה קולה ? האמת- באופן שכרגע אנשי הפורום הנכבד הזה מקדמים את הנושא זה לא רחוק מכך. אולי נעשה הצבעה ב sms מי מאמין באלוהים ?

tamarhp

New member
זו דרכה של פרסומת...

המטרה של הפרסומת היא לשכנע אנשים לעשות/לרכוש משהו מסויים.. זובחירה שלך אם לעשות או לא!

tamarhp

New member
אלוקים יצר את הפרסומת?

קמה אגודה שהחליטה לעזור לחילונים שמעוניינים ביהדות (לא אתה, אחרים), וחושפת עצמה לציבור ע"י פרסומות - כמו כל חברה אחרת.

rachel437

New member
אלוהים מת על פרסומת

ואתה תשמע מן-השמים ממכון שבתך, ועשית ככל אשר-יקרא אליך הנכרי; למען ידעו כל-עמי הארץ את-שמך, וליראה אתך כעמך ישראל, ולדעת כי-שמך נקרא, על-הבית הזה אשר בניתי: דברי הימים ב פרק ו'.

arriy80

New member
נכון

הנכרי גם צריך לדעת מי ברא אותו, ומה תפקידו בעולם

למעלה