טוב לפי שעון חורף עכשיו 11:47

olsen cool

New member
ואחרונות לבינתיים

2 כתבות מפנאי פלוס ואחת מראש1. הייתה לי פעם כתבה ממעריב לנוער,אני לא יודעת לאן היא נעלמה,אני משתגעת!

NoOop

New member
../images/Emo28.gifWOW

זה לא יאומן... זה פשוט... כל כך הרבה O: את ממש מעריצה אותן XD זה ממש יפה כל האוסף הזה... אני מקווה שתמצאי את השאר ותראי לי XD לקח לי איזה 15 דקות לקלוט מה הולך כאן ואז לראות את הכל ><" ממש יפה.. כיף לךךך :)

olsen cool

New member
חחחחח גם לי

משום מה תמיד אני חושבת שזה לא הרבה. זה דווקא נראה לי קצת,אבל ככה זה אף פעם לא מסתפקים במה שיש תמיד רוצים עוד.

Unfabulous

New member
OMG

כמהההה דבררריםם רואים שאת חולה עליהההההןן הלוואי עליי שיהיה לי את כל זה OMG כיף לך!!!!!!

mayosh4

New member
וואיייייייייייייייייייייייייייייייי

דייי כמה דברים כלכך כלכך כלכך יפיםםםםםםםם!! מאיפה את קונה עיתונים באנגלית?? ומאיפה יש לך פוסטרים??? יואוווווווווווו איך שאני מקנא בךךך

olsen cool

New member
לפני כמה שנים הן היו פופולריות

אז כל שני וחמישי היה פוסטר,היום זה לא ככה.

0rin

New member
../images/Emo2.gifווווווואוווו

אמממאא כמהה אני לא מאמינהה איזה יופי!! כל הכבוד על ההשקעה.. אם ישאלו אותי מי המעריצה הכי גדולה של התאומות אני ישר יגיד אפרת

0rin

New member
בינתיים זה האוסף ה-כי גדול שראיתי

איי פעם של מעריצה!!

0rin

New member
לך יש יותר

יש לך מיליון ואחת פוסטרים..ספרים..דיוידי, קלטות וכו'..וכו'.. אבל אני חושבת שזה מן אובססיה..כי הן בסך הכל כמונו.. ההבדל היחידי הוא שהן מפורסמות..

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo109.gif../images/Emo74.gif

וואוווווווו כמה דברים
מאיפה השגת הכל?? אוסף מדהים
=]

את מזכירה יל את עצמי

פעם הכנתי קלסר ויש לי בו -כמעט- את כל התמונות והכתבות והפוסטרים שיש בקלסר שלך אבל הפסקתי כבר... ויש לך אוסף באמת מדהים..למעריצה מישראל יחסית זה הרבה דברים.

למעלה