טוב, לפני כמה שעות חזרתי מתל-אביב,

טוב, לפני כמה שעות חזרתי מתל-אביב,

מכנס אה?קון!. כן, כן, זה השם של הכנס: אה?קון! על שם החנות שמארגנת אותו: אנימהוליק (AnimeHolic מתקצר ל-AH?, ובכלל שזה קונבנשן, זה אה?קון!). היה חרא, כמו תמיד. אני אפילו כבר לא קורא לזה מפגש, סתם נסיעה לתל-אביב. בארבע וחצי בבוקר הבטן שלי העירה אותי. עכשיו, אם אף-פעם לא התעוררתם מרעב, אתם לא יודעים מה זה רעב אמיתי. אלה היו כאבי תופת, אז שכבתי במיטה עד שנרדמתי שוב בשש או משהו כזה.
בכל-אופן, בשתיים-עשרה הגעתי ופגשתי את בן, שאתם לא מכירים, ואת אידה, שאתם לא מכירים, ואת החברים המוזרים שלה, שאפילו אני לא מכיר. קצת הסתובבתי והתלוננתי הרבה, ואז ירדנו לקומה -4 ועליתי לקנות אוכל כי כבר הייתי חייב. חזרתי עם נאקו ואכלנו שם, וגם נכנסתי קצת לכנס, שהיה הפעם בעזריאלי. טוב, לא זוכר את הכל במדויק. אני זקן ועייף ואין לי כוח אליכם. אבל פגשתי את טניה, קסניה, טלי, שי, עדי ועוד כמה אנשים שאתם לא מכירים, ושמעתי את ויוי שרה. והיא שרה כל-כך טוווווווווב. *.* אה, ושי אמרה שהפורום לא יכול לחזור לעצמו אם אף-אחד לא רואה את העונה החדשה ולא יודע שיש משחק חדש וכל מיני כאלה, שזה די נכון.
אין לי תמונות ולא קניתי כלום חוץ מאוכל ומים, וקצת כסף כשהייתי עם טניה וקסניה וניסינו להוציא בובות במשחק כזה. לא הצלחתי להוציא להן כלום. -.- אבל אחרי ארבעה או שלושה נסיונות טניה הצליחה, בכסף משותף של שלושתנו, להוציא משם איזה ארנב אדום מכוער כזה שהן קראו לו "מילי". או "מילי ב'", או בשמו המלא: "מיליב השני". אמ...כן. -.- ואז הלכתי איתן ועם אידה לחפש את אבא של קסניה שבא לקחת אותן וזהו. ואחר-כך נפרדתי מבן, ראיתי את ההופעה של ויוי והלכתי הביתה. זהו. נגמר. די! אין מה לספר יותר! סגרו את ההודעה כבר! אגב, אני מבקש לקרוא את זה בחיריק, סִגרו.

Digi Lista

New member
וזה כדי שתהיה לה סיבה לכתוב

"סליחה על החפיררררהההההההההה" אחרי שנתלונן על האורך של המגילות שלה שמסתכמות בשתי שורות בממוצע

../images/Emo6.gif

אני מצטערת,חבר'ה,אתם יודעים שאני לא אוהבת לכתוב הרבה.אני יודעת שחברי הפורום הזה באמת קוראים כל מילה,וגם אני,אבל רוב האנשים לא אוהבים לקרוא הרבה,אז תמיד אני מרגישה שאני צריכה לקצר כמה שיותר אחרת אף אחד לא ירצה לקרוא....

Digi Lista

New member
מה את מתנצלת בכלל?../images/Emo3.gif

תכתבי מה וכמה שבא לך,יש לך משהו ארוך-תוציאי,משהו קצר-כנ"ל,עוד לא זכור לי שחסמתי כאן מישהו על אורך מסויים של הודעות
את כותבת כדי לכתוב בלי קשר למי ירצה לקרוא,זאת לפחות הגישה שלי...

chi12

New member
אם כבר חפירות

באיזה פורום שאני נמצאת מישהי כתבה שהיא לא חופרת כי אין לה כלים, אז הבאתי לה תמונה של מגרפה..

Apikachu L

New member
אים מישהי כבר צריכה להחסם

זו ליסטה, מלכת מגילות הפורום. מעולם לא ראיתי מגילות ארוכות יותר... אז, נקווה שבכל זאת לא תחסמי את עצמך. אני משתדלת לקרא את מה שאת כותבת, אלא אם הראש שלי מתפקע D-:
*זה היה ברוח טובה.

ליסטה, חסמי את המתחזה!

יאנה האמיתית מעולם לא השתמשה ב"
" בהודעות שלה, ובטח שלא בשניים ביחד (למרות שהראשון לא כל-כך יצא לך, מתחזה).

Apikachu L

New member
LOL

מיליהו הנביא, אני חולה. די לנשוף אש וגופרית על אנשים חולים. אתה אמור להגן עליהם מפשעי הקפיטליסטים והחוטאים בתורת...א...האל שאתה מנבא אותו, יהיה אשר יהיה. חוץ מזה, אם אני חולה, מותר לי.

chi12

New member
קרה לי כבר

שהתעוררת באמצע הלילה כי אני רעבה, אם אני קצת רעבה אני חוזרת לישון, אם אני הרבה רעבה אני הולכת לאכול.. בקיצור תאכל נכון זה לא יקרה.

Digi Lista

New member
לפחות לא כתבת "סליחה על החפירררההה"

זה הפך להיות משפט נפוץ בכול מיני פורומים,בנאדם כותב הודעה מסכנה ומתנצל על החפיררררהההההה(במילים האלה) ואני תוהה האם ככה באמת אנחנו הופכים להיות?אנשים רדודים שמעבר לשתי מילים("וואלה...טוב.")אין לנו סבלנות להקשיב לאחריםושום דבר לא מעניין אותנו?אני רואה גם את הדיבורים של אחי(הקטן,בן 9) באייסיקיו ועם חברים ואני כול פעם מתאכזבת מחדש לגלות כמה שטחיות נשמעות כול השיחות וכמה לאף אחד לא מתחשק באמת לדבר...תמיד שנאתי את זה,כבר עדיף לשתוק מאשר להתאמץ ולשתף והתגובות יהיו חוסר הקשבה או לחילופים תגובה בשתי מילים... ולענייננו-אני שמחה שבסך הכול נהנת ומקווה שהבטן מפסיקה להציק לך בלילה,למרות שלך תדע אולי אתה בהיריון ויהיה לך עוד מילי ג' לאוסף

Digi Lista

New member
ועוד דרך לעזור...

אתר "חבוב",גיליתי אותו רק אתמול בשיחה עם ידיד בנוגע לעזרה לילדים בביה"ס שאני עושה בו השנה את השירות לאומי ולהוסטל לחבר'ה עם פיגור+הפרעות נפשיות/התנהגותיות שנמצא בשכונה ואמא שלי עובדת בו(יש גם את "כפר תקווה" שאני נמצאת בו אחרי הצהריים כבר שנה שנייה שהוא גם מין הוסטל לבעלי פיגור קל עד בינוני ללא הפרעות נפשיות אבל הוא פחות זקוק לתרומות ולדברים לכן עבורו אני לא מתאמצת לפנות לאנשים)והידיד המליץ לי גם על האתר,שלחתי להם אימייל,עכשיו אני מפיצה אותו במידה ובא לכם..

למעלה