רייסטלין מאגר
New member
טוב, לפני כמה שעות חזרתי מתל-אביב,
מכנס אה?קון!. כן, כן, זה השם של הכנס: אה?קון! על שם החנות שמארגנת אותו: אנימהוליק (AnimeHolic מתקצר ל-AH?, ובכלל שזה קונבנשן, זה אה?קון!). היה חרא, כמו תמיד. אני אפילו כבר לא קורא לזה מפגש, סתם נסיעה לתל-אביב. בארבע וחצי בבוקר הבטן שלי העירה אותי. עכשיו, אם אף-פעם לא התעוררתם מרעב, אתם לא יודעים מה זה רעב אמיתי. אלה היו כאבי תופת, אז שכבתי במיטה עד שנרדמתי שוב בשש או משהו כזה.
בכל-אופן, בשתיים-עשרה הגעתי ופגשתי את בן, שאתם לא מכירים, ואת אידה, שאתם לא מכירים, ואת החברים המוזרים שלה, שאפילו אני לא מכיר. קצת הסתובבתי והתלוננתי הרבה, ואז ירדנו לקומה -4 ועליתי לקנות אוכל כי כבר הייתי חייב. חזרתי עם נאקו ואכלנו שם, וגם נכנסתי קצת לכנס, שהיה הפעם בעזריאלי. טוב, לא זוכר את הכל במדויק. אני זקן ועייף ואין לי כוח אליכם. אבל פגשתי את טניה, קסניה, טלי, שי, עדי ועוד כמה אנשים שאתם לא מכירים, ושמעתי את ויוי שרה. והיא שרה כל-כך טוווווווווב. *.* אה, ושי אמרה שהפורום לא יכול לחזור לעצמו אם אף-אחד לא רואה את העונה החדשה ולא יודע שיש משחק חדש וכל מיני כאלה, שזה די נכון.
אין לי תמונות ולא קניתי כלום חוץ מאוכל ומים, וקצת כסף כשהייתי עם טניה וקסניה וניסינו להוציא בובות במשחק כזה. לא הצלחתי להוציא להן כלום. -.- אבל אחרי ארבעה או שלושה נסיונות טניה הצליחה, בכסף משותף של שלושתנו, להוציא משם איזה ארנב אדום מכוער כזה שהן קראו לו "מילי". או "מילי ב'", או בשמו המלא: "מיליב השני". אמ...כן. -.- ואז הלכתי איתן ועם אידה לחפש את אבא של קסניה שבא לקחת אותן וזהו. ואחר-כך נפרדתי מבן, ראיתי את ההופעה של ויוי והלכתי הביתה. זהו. נגמר. די! אין מה לספר יותר! סגרו את ההודעה כבר! אגב, אני מבקש לקרוא את זה בחיריק, סִגרו.
מכנס אה?קון!. כן, כן, זה השם של הכנס: אה?קון! על שם החנות שמארגנת אותו: אנימהוליק (AnimeHolic מתקצר ל-AH?, ובכלל שזה קונבנשן, זה אה?קון!). היה חרא, כמו תמיד. אני אפילו כבר לא קורא לזה מפגש, סתם נסיעה לתל-אביב. בארבע וחצי בבוקר הבטן שלי העירה אותי. עכשיו, אם אף-פעם לא התעוררתם מרעב, אתם לא יודעים מה זה רעב אמיתי. אלה היו כאבי תופת, אז שכבתי במיטה עד שנרדמתי שוב בשש או משהו כזה.