טוב,מאחר וכבר התודעתם אלי...

היויו

New member
טוב,מאחר וכבר התודעתם אלי...

חד פעמית אני חושף פרטים, כי אני לא ממש אוהד של פורומים פתוחים, אבל זו ההיכרות הרשמית שלנו
. אני יאיר, נשוי+2 בנות מקסימות, עובד בהיי-טק . אני מטאל-הד אמיתי -מאלו שבגיל 13 כבר שמעו איירון מיידן (ולמי שכבר נחשף לגילי מבין שזה הרבה זמן
). בהמשך "התחזקתי"
לכיוון ספולטורה, Obituary,פרדייז לוסט ועוד כמה שפחות נשמעו אז באיזור. אני חושב שיש לי את הכבוד להיות היחיד כאן שהיה בהופעה של מטאליקה בארץ (היה ענק!!) . עשיתי אתנחתא קלה ב"הבי" לטובת הגראנג' והאלטרנטיבי אבל מעולם לא נטשתי את הבסיס ולפני שנה +- עברתי לנייטוויש ואז התפרשתי לWT, Leaves eyes, tristania, sirenia ועוד כמה פחות מוכרות כמו Magica . מה עוד? אם תראו איזה תרח זקן וקירח בהופעה - תדעו שזה אני
(אם לא יקרו דברים שימנעו ממני מלהגיע כמועבודה, משפחה,מחלות והשד יודע מה עוד). אה,כן ולמי שלא נחשף לגילי... אני בן... 30

Itay Simons

New member
אז יאיר, ברוך הבא, או משהו ../images/Emo13.gif

30 לא כזה נוראי
רק...12 שנה מעליי
*עכשיו איתי ישתוק*

blacknwhite

New member
ברוך הבא!../images/Emo9.gif (ברשמיות../images/Emo69.gif)

אני לא יודעת אם הספקת לקלוט את זה או לא...
בכל מקרה, אני ענבר, מת"א, ואני בדצמבר אהיה חצי מהגיל שלך
אבל כמובן, זה לא אומר שום דבר
נראה שאתה כבר נהנה פה, אז לא נותר לי שומדבר להגיד חוץ מ"תמשיך להנות" :)

היויו

New member
אהמממ... בדצמבר אני "אעלה כיתה"

ואז תהיי פחות מחצי מהגיל שלי
. מה לעשות, בגילי מעגלים כלפי מטה, לא כלפי מעלה

blacknwhite

New member
הו, גם אתה בדצמבר?../images/Emo9.gif

לא נורא, אני אזכה להיות חצי מהגיל שלך ב-1... עד אז אתה עדין תהיה 30, נכון?
בכל מקרה, זה לא באמת משנה (אני סתם חופרת בשכל
) בתכל'ס, גם אבא שלי שומע נייטוויש ואפיקה... והוא מעליך בקצת יותר מ-10 שנים P:

../images/Emo6.gif לאבא שלך יש טעם טוב...

אני הצלחתי לגרום לאמא שלי לשמוע פעם מיידן. זו היתה פעם אחרונה שהיא שאלה ממני את הווקמן (כן, אני עוד יודע מה זה
)

אופס ../images/Emo8.gif יש לי עוד כינוי בקומונה פרטית.

אני משתמש ב FF, אז הוא זוכר באופן אוטומטי את הכינוי שלי לכל פורום/קומונה שאני נכנס אליה בלי לאתחל את הדפדפן אלא אם ביקשתי ממנו אחרת (ולא ביקשתי ממנו אחרת...) זה פשוט אומר שיש לי שתי ילדות
(אנ ייויו, ואני בחזקת 2 בנות
)

Shusho

New member
ווקמן../images/Emo99.gif ועוד מהצהובים!

אמא שלי בת 42 והיא אוהבת נייטוויש ווית'ין... :) גם קצת ליווס אייז... אין גיל למוזיקה! ואבא שלי מת על פינקפלויד (כמו כל הדור שלו), ACDA, מטאליקה, איירון מיידן וכו'. וגם הוא, בן 50 ומשהו

LadySilkworm

New member
../images/Emo45.gif

ראיתי אתמול את הlive earth עם אמא שלי ובדיוק היה את מטאליקה, ואמא שלי אמרה שזה ממש רעש.

יו גם אני ראיתי את מטאליקה איתה../images/Emo3.gif

והיא אמרה על איזה להקת בנות פרחולות ממש שהן עשו רעש אפילו יותר ממטאליקה
[פוסיקאט משהו?]

LadySilkworm

New member
פוסיקאט דולז?

ראיתי חלק מההופעה ולא ממש ראיתי שמריעים להן XD אמא שלי רק אמרה שאנריקה איגלסיאס היה יותר טוב ממטאליקה.

אז ברוך הבא באופן רשמי../images/Emo8.gif

ו30 זה לא כזה נורא, גם אלכס מפאוור הוא בן 30 ועדיין כיבד אותנו בנוכחותו באחד המפגשים ובהופעה של אפיקה :] חוץ מזה טל פרידמן בא להופעה של מגהדת' והוא הרבה יותר זקן
אז השתלבות מהירה ומקווה שתהנה פה

ש נ י1

New member
ברוך הבא!

ואיי אתה מגניב!
אתה ממש לא זקן, בכניסה לאחוזת פולג כתוב "לצעירים בני 60 פלוס", אם הם צעירים תחשוב מה אתה

למעלה