גם אני תמיד מסתכלת על זה וצוחקת!
י יויו בחזקת 2 New member 7/7/07 #12 חחח... ../images/Emo6.gif אני ? אני סתם דינוזאור בדרך לאחוזת פולג בעוד כמה שנים
י יויו בחזקת 2 New member 8/7/07 #19 לא תמיד יש לי זמן לפעמים בעבודה, לפעמים כשאני מגיע מאוחר הביתה מהעבודה או הלימודים.
I Itay Simons New member 8/7/07 #16 אגב מותר לקנא בבנות שלך? הסגנון היחיד שנחשפתי אליו דרך אבא שלי הוא מוזיקה בערבית.
B Beyond The Veil New member 8/7/07 #20 היי יאיר ../images/Emo13.gif אתה ממש לא זקן, כמעט כמו אחותי! (היא בת 28...אבל בעלה בן 31 עוד מעט!) אז...אחי, ברוך הבא רשמית מקווה לראות אותך בהופעה שלהם ואפילו במפגשד הבא שלנו, זה יהיה ממש מגניב! ואני מסכימה עם איתי, אני מקנאה בבנות שלך.
היי יאיר ../images/Emo13.gif אתה ממש לא זקן, כמעט כמו אחותי! (היא בת 28...אבל בעלה בן 31 עוד מעט!) אז...אחי, ברוך הבא רשמית מקווה לראות אותך בהופעה שלהם ואפילו במפגשד הבא שלנו, זה יהיה ממש מגניב! ואני מסכימה עם איתי, אני מקנאה בבנות שלך.
י יויו בחזקת 2 New member 9/7/07 #33 מפגשים זה קצת בעייתי... אני בעבודה מינימום 10 שעות ביום ואת השאר אני רוצה (בלי להעליב) לבלות קצת עם הבנות שלי, כי אני לא רואה אותן יותר מדי.
מפגשים זה קצת בעייתי... אני בעבודה מינימום 10 שעות ביום ואת השאר אני רוצה (בלי להעליב) לבלות קצת עם הבנות שלי, כי אני לא רואה אותן יותר מדי.
י יויו בחזקת 2 New member 9/7/07 #34 זה בסדר, לא נטשתי את מיידן... אנ פשוט לא שומע את מה שיצא אחרי X FACTOR. הסולן החדש שלהם על הפנים. ברוס היה הסולן הכי טוב, כולל המקורי (זה ששר ב Iron Maiden)
זה בסדר, לא נטשתי את מיידן... אנ פשוט לא שומע את מה שיצא אחרי X FACTOR. הסולן החדש שלהם על הפנים. ברוס היה הסולן הכי טוב, כולל המקורי (זה ששר ב Iron Maiden)
F Freedom Shepherd New member 9/7/07 #45 מסכים לגמרי. 2 האלבומים בלי ברוס, הם ירידה דראסטית, למרות שההוא טוב, הוא לא טוב כמו ברוס. אבל אחרי אלה יצאו עוד אלבומים עם ברוס, שכדאי לך לשמוע.
מסכים לגמרי. 2 האלבומים בלי ברוס, הם ירידה דראסטית, למרות שההוא טוב, הוא לא טוב כמו ברוס. אבל אחרי אלה יצאו עוד אלבומים עם ברוס, שכדאי לך לשמוע.
L Liquid Dreams New member 8/7/07 #22 זה בסדר איש:] אימא שלי גם שומעת נייט וWT והיא יותר מבוגרת ממךP:
S Super Alonit New member 8/7/07 #23 ברוך הבא!../images/Emo24.gif אני אלונה:] וזה בסדר, אנחנו אוהבים זקנים.
L LadySilkworm New member 8/7/07 #27 ברוך הבא! אני שירה ואני מירושלים. ואם הגיל שלי מעניין אז בסטפמבר אני אהיה בת 16.. וחוצמזה בהופעות של נייטוויש שראיתי באינטרנט, ראיתי אנשים מכל מיני גילאים, אז אל תרגיש "זקן" או משהו.
ברוך הבא! אני שירה ואני מירושלים. ואם הגיל שלי מעניין אז בסטפמבר אני אהיה בת 16.. וחוצמזה בהופעות של נייטוויש שראיתי באינטרנט, ראיתי אנשים מכל מיני גילאים, אז אל תרגיש "זקן" או משהו.
E en li shem 7 New member 8/7/07 #30 ברוך הבא../images/Emo24.gif אתה זקן *מקנאה שהיית בהופעה של מטאליקה.* אני הדר
י יויו בחזקת 2 New member 9/7/07 #37 עשיתי חישוב... אם אני זוכר נכון (מהזקנה כבר לא זוכרים כמו פעם ) ההופעה של מטאליקה בארץ היתה ב-93. זה אומר ש.... טוב אני אפסיק כאן.
עשיתי חישוב... אם אני זוכר נכון (מהזקנה כבר לא זוכרים כמו פעם ) ההופעה של מטאליקה בארץ היתה ב-93. זה אומר ש.... טוב אני אפסיק כאן.
L lacrimosa girl New member 9/7/07 #35 אתה חמוד. (= ואתה לא כזה זקן...אתה בגיל של תומאס, והרי הפורום הזה שורץ גרנודפיליות, תזהיר את אשתך. וברוך הבא. (= [אתה מזכיר לי את דוד שלי, אבלך הוא רק בן 27 נראה לי והוא לא אוהב נייט, אבל הוא אמר שאני ממש מוכשרת כשניסתי לנגן לו את DBP. ]
אתה חמוד. (= ואתה לא כזה זקן...אתה בגיל של תומאס, והרי הפורום הזה שורץ גרנודפיליות, תזהיר את אשתך. וברוך הבא. (= [אתה מזכיר לי את דוד שלי, אבלך הוא רק בן 27 נראה לי והוא לא אוהב נייט, אבל הוא אמר שאני ממש מוכשרת כשניסתי לנגן לו את DBP. ]