רק אהבה לחולמת על תוכים!
ח חולמת על אווזים New member 11/11/07 #20 טוב, באמת מצטייר שהבנת ../images/Emo3.gif חולמת. נחמני כזית, לבי היום ריק!
W whasuuuuuup New member 11/11/07 #26 לפני שידעתי את המילים הייתי שרה "ליבי היומרה" לכי תדעי מה זה. המצאתי מילה, נו, שוין...
W whasuuuuuup New member 11/11/07 #22 נכון!!! אני מצטרפת לאיחולי אהבה על אהבה במסנ יש אייקונים יותר שווים
S Star_Dust New member 11/11/07 #27 מי אוהב את מי ולמה? האם הפורום הופך לקומונה? מה זה המידור הזה?!? ואיך קשורים התוכים?
ח חולמת על אווזים New member 11/11/07 #28 נדמה לי שהפיזיקאי קורא בפורום ../images/Emo10.gif הוא התקשר אלי, לראשונה מאז... עם "תחושת בטן שאני מתרחקת"... עצוב לי קצת
נדמה לי שהפיזיקאי קורא בפורום ../images/Emo10.gif הוא התקשר אלי, לראשונה מאז... עם "תחושת בטן שאני מתרחקת"... עצוב לי קצת
S Star_Dust New member 11/11/07 #38 אכן מבאס ../images/Emo10.gif אבל אם הוא באמת קורא, אז הוא מודע לזה שעברת איזשהו תהליך טבעי של התרחקות ממנו. זה לא משהו פתאומי.
אכן מבאס ../images/Emo10.gif אבל אם הוא באמת קורא, אז הוא מודע לזה שעברת איזשהו תהליך טבעי של התרחקות ממנו. זה לא משהו פתאומי.
ד ד נ י ת3 New member 11/11/07 #30 הלווו? מזה זה? תוכים, אווזים, חתולים, כלבים, ג'יזס, כאילו זה פורום "גן חיות".