טוב מה נושא השיחה של היום?

fila

New member
לי יש רעיון! בגידות../images/Emo5.gif

חברה שלי סיפרה לי שהיא בוגדת בבעלה. היא מעדכנת אותי בכל הפרטים כי היא לא סיפרה לאף אחד והיא מרגישה צורך לפרוק מעלי את העול הזה... האם עליי להרגיש "שותפה לפשע?" האם הייתן מספרות לאיש שלכן על זה? האם הייתן מעודדות אותה או מתרחקות? ובכלל מה דעתכן בנושא?

זה עדין נראה

לי כמו מעט זמן להתחיל לחפש ריגושים בחוץ. אין לי בעד או נגד ברור בנוגע לביגדות. ברור שאני נגד, כי זו פגיעה חמורה ובלתי ניתנת לריפוי או פיצוי באמון ההדדי לו מתחיבים בנישואין. אבל...וזה אבל בתנאים מאד מגבילים, המערכת הזוגית מאד שוחקת ולפעמים פליריט יכול להחזיר את אותה להבה שקצת מתעמעמת עם השנים. משהו קטן לחזוק האגו.

דפי26

New member
אם הייתי יודעת על דבר כזה

הייתי מספרת לבעלי.לא מתכוונת להעלים מידע ממנו

fila

New member
גם אני סיפרתי לבעלי../images/Emo4.gif

אני לא יכולה להסתיר ממנו כלום למרות שניסיתי להסתיר את זה כמה ימים אבל הייתי כ"כ מוטרדת מזה שהוא חשב שקרה לי משהו ובסוף סיפרתי לו.... הוא לא קיבל את זה כ"כ יפה

מישהי שעבדה איתי פעם

סיפרה לי שהיא בגדה בבעלה. הוא היה החבר הראשון שלה (הם יחד מהתיכון) והיא פשוט הרגישה שהיא חייבת לנסות... היה לה מאוד קשה עם הסוד הזה ובסוף היא סיפרה לי אותו (היינו מיודדות, אבל לא מעבר). נראה לי אכזרי משהו מצד הבוגדת לספר לחברה טובה... איך בדיוק את אמורה להרגיש בכל פעם שתיראי אותה ואת בעלה?!?!?

תשובות חד משמעיות

ראשית- אין דבר שאני מסתירה מעמית- גם לא כזה דבר. בשביל זה הוא החבר הכי טוב שלי- כדי שאני אוכל לספר לו דברים שאסור לי לספר לאף אחד אחר. שנית- בהחלט הייתי מנסה לשכנע אותה להפסיק עם זה. מנקודת המבט שלי בגידה זה המעשה הנורא ביותר לבן הזוג- אם נגמרה האהבה- קומי ותעזבי, אבל אל תגרמי לבעלך כזה כאב. בגידה גורמת לנבגד להרגיש חסר ערך- וזה הכי גרוע. לגבי "שותפה לפשע"- זה ממש לא. את לא בגדת. ההחלטה הייתה כולה שלה, וכך גם האחריות למעשה (אלא אם כן את הכרת לה את הבחור...)

היידי! כל מילה זהב!!!

אם הייתי עונה על השאלה - תשובתי היתה פשוט העתק לתשובתך!!! בעלי הוא חברי הטוב ביותר - לא רוצה להסתיר ממנו כלום! בגידה זה המעשה הכי נבזי שיכול להיות בזוגיות! מי שלא טוב לו שיהיה מספיק אמיץ ובוגר כדי לקום וללכת! אבל לבגוד מאחורי הגב זה פשוט אכזרי! אם חס וחלילה הייית מגלה שבוגדים בי זה היה ממש הורס אותי! וזהו זה... פשוט גנבת לי את המילים

Ronnie*

New member
גם אני מזדהה עם כל מילה...

אני לא יכולה לדמיין את עצמי בוגדת, או סולחת על בגידה. אבל לא ייאמן כמה זה נפוץ... אני מכירה מישהי (רווקה) שמנסה להכיר בחורים באינטרנט, וזה פשוט לא ייאמן כמה נשואים ש"מחפשים" נטפלים אליה...

היה לי דיון עם בייבי ובעלה

לפני חודש בערך לגבי "מה זה בגידה". האם גם שיחות כחולות בצ´אט הן בגידה? איפה עובר הקו? (ראו דוגמת דני11 החדש בפורום שלנו... קצת מוגזם לדעתי...) ואני אמרתי שלדעתי הקריטריון הוא ההסתרה. כלומר אם בן הזוג מצ´וטט על סקס ומסתיר זאת מאשתו הוא בוגד (אפילו שזה לא פיזית) ואם אשתו יודעת על כך ולא מפריע לה- אז הכל בסדר. מה דעתכן על זה?

fila

New member
לא אני הכרתי לה אותו הם עובדים

יחד...... היא פשוט בקשה ממני לא לספר לשמעון אבל לא יכולתי שלא לספר לו - הוא החבר הכי טוב שלי! ואני יודעת שהוא לא יספר לאף אחד. אגב זאת אותה חברה שסיפרתי לכן עליה שהוא ממש לא סובל ואני לא יודעת כ"כ איך לאכול את זה..... אז עכשיו הוא עוד יותר בטוח שהוא צדק לגביה ! מבחינתו בגידה זה בלתי נסלח! אני יודעת שהיא מפצה את עצמה על הקשיים שיש לה בבית אבל זה לא תירוץ מבחינתי כי אפשר לפתור בעיות כמו שלה בשיחה עם בן הזוג, היא פשוט מחפשת ריגושים ואיזה שעתיים ביום של שקט מהתאומים שלה......

kisses

New member
זה מגעיל אותי בגידות ../images/Emo123.gif

ולדעתי אשה שבוגדת או גבר שבוגד זה מגעיל. נימאס לך, אתה כבר לא אוהב, תתגרש למה לבגוד.

מאי26

New member
לגבי נושא הבגידות - אני חייבת

לנסות להאיר צד קצת אחר. שלא תבינו לא נכון, אני לא מצדיקה את זה וחושבת שנושא הבגידה באמון הוא קשה ביותר, ואני מקווה שלעולם לא אאלץ להתמודד עם דבר כזה. אבל - יש אנשים שנמצאים במערכות יחסים שלא מספקות אותם ולפעמים אפילו מאמללות אותם. ולא תמיד אפשר לצאת כל כך בקלות מערכת יחסים - הרבה פעמים, בעיקר בגילאים מבוגרים יותר, מעורבים בזה גם שיקולים כלכליים, רצון להגן על הילדים ועוד - וזה לא ממש פשוט להפגין אומץ ופשוט לקום וללכת. ולפעמים בגידה, עד כמה שזה נורא לשמוע, היא פשוט הפתרון לזה. לא תמיד מתכוונים שזה יקרה, או מחפשים, אבל לפעמים מכירים פתאום מישהו ומתאהבים וזו הדרך לצאת מאותו חוסר סיפוק שיש בבית. האם זה הופך את הבוגד לאדם יותר טוב? לא, אבל אפשר לנסות להבין את הסיטואציה.

שמופית

New member
אני מסכימה עם מאי26 !

לא שאני מצדדת בבגידות או רוצה להיות חלק מהמשולש הזה, אבל אני חושבת שאי אפשר לראות את החיים בצבעים של שחור ולבן בלבד, ויש עוד המון גוונים של אפור ביניהם... לא על כל בגידה צריך ישר לקום וללכת ולפרק משפחה. זה שמישהו בוגד לא בהכרח אומר שהוא לא אוהב את בן זוגו ומשפחתו ולפעמים פשוט חסר לו משהו בקשר והוא מעדיף להשלים אותו בחוץ...

Ronnie*

New member
זה נכון, אבל...

מבחינתי הדבר הנורא אינו הבגידה הגופנית או הרומנטית, אלא הפרת האמון. בתור מי שאפילו שקרים קטנים מרתיחים אותה, לא הייתי מסוגלת להמשיך לחיות עם מישהו ששיקר לי והפר את האמון המלא שנתתי בו. אגב, פתרון במצב כזה יכול להיות נישואין פתוחים - לבגוד, אבל לפחות לא לשקר... אצלי זה לא היה עובד בחיים כי אני קנאית מדי, אבל אני מכירה אנשים שזה עבד אצלם. אולי אני צעירה ונאיבית (וגם קצת רואה דברים בשחור לבן, אני מודעת לזה), אבל אני לא רואה איך הייתי מסוגלת לסלוח.

שמופית

New member
אני מסכימה עם מאי26 !

לא שאני מצדדת בבגידות או רוצה להיות חלק מהמשולש הזה, אבל אני חושבת שאי אפשר לראות את החיים בצבעים של שחור ולבן בלבד, ויש עוד המון גוונים של אפור ביניהם... לא על כל בגידה צריך ישר לקום וללכת ולפרק משפחה. זה שמישהו בוגד לא בהכרח אומר שהוא לא אוהב את בן זוגו ומשפחתו ולפעמים פשוט חסר לו משהו בקשר והוא מעדיף להשלים אותו בחוץ...

למעלה