טוב מה נושא השיחה של היום?

ממש לא!!!!

בתור ילדה שההורים שלה בסופו של דבר התגרשו כי אמא שלי בגדה באבא שלי בכדי "לא לפגוע בילדים", אני הראשונה שאומר לך שעדיף פי מליון שהם היו מתגרשים מראש- מאשר מה שקרה- גירושים מלוכלכים עם "תמונות" ושנים של משפטים, והכי גרוע- שאני שמעתי מילדה בכתה שהיא "ראתה את אמא שלי באוטו לבן מתנשקת עם מישהו שלא היה אבא שלי". צר לי- מי שמתחבא מאחורי טובת הילדים או שיקולים כלכלים הוא בדיוק מהטיפוסים הבוגדים והלא ישרים. ואת יודעת מה? אחותי (נשואה 11 שנים) נפרדה לאחרונה מבעלה כי היא הרגישה שהיא מתחילה לפתח רגשות כלפי מישהו אחר- ובמקום לבגוד, החליטה לפתוח את הקלפים ולספר לבעלה. הם כרגע פרודים בכדי שהיא תוכל לראות מה ומי, והם חברים ממש טובים. אני יכולה לומר לך שהוא מאוד מעריך אותה על הכנות שלה ועל כך שהיא לא בגדה בו מאחורי הגב. וכן- יש להם 3 ילדים. לדעתי היא עשתה את מה שהכי נכון לעשות במצב עגום כזה.

הילית*

New member
יש לי ! האם אתם יוצאים מהכלים

ואם כן על מי אתם מוציאים את העצבים- בעל, חבר לעבודה, לקוחות, ספקים ????

אתי@

New member
על הכרטיס אשראי כמובן ../images/Emo6.gif

סתם סתם האמת היא שיש סביבי אנשים נהדרים שכמה שהם יתאמצו, קשה להם להוציא מישהו מהכלים. ככה שאני באמת לא מתעצבנת לעיתים קרובות.

שמופית

New member
והאמת היא שאת גם נראית

מסוג האנשים השלווים, שממש בלתי אפשרי להוציא אותם מהכלים

אתי@

New member
אז זהו שלא - ממש קל להדליק אותי

יותר ממה שזה נראה, כנראה

fila

New member
נכון../images/Emo45.gifגם אני חושבת שאת נראית

שלווה לחלוטין!

האמת היא

שהכי סובלים ממני עמית בעלי ואמא שלי... אולי כי אני יודעת שהם תמיד יסלחו לי אחר כך. כבר אמרו חכמים ממני, שלעמיתים שעובדים איתנו אנחנו מתייחסים יפה יותר מאשר ליקירי ליבנו... זה נכון.

מאי26

New member
לצערי, אני מסכימה עם היידי...

יש בנו נטיה טבעית להוציא את הלחצים והעצבים דווקא על היקרים לנו, שאנחנו יודעים שכמה שיסבלו את העצבים עדיין יקבלו אותנו ויאהבו אותנו ויסלחו לנו. לפעמים גם לא מודעים לזה, אבל לא תמיד גם המודעות הזו מספיקה... לפעמים מודעים ובכל זאת לא מצליחים להתגבר על כך.

fila

New member
יש לי תקופות שאני בן אדם שלו ורגוע

לחלוטין ונדמה לי ולעולם כולו ששום דבר לא יהרוס לי כלום.... אבל יש לי בהחלאט תקופות בעיקר כשאני בלחץ או מוטרדת ממשהו שכל דבר יכול להוציא אותי מהכלים. אין לי התפרצויות זעם על אף אחד אני מניחה שאני מרשה לעצמי להגיד דברים לא כ"כ נחמדים רק לאחי, אבל בעיקרון אני מאוד סגורה בעצמי עד חלוף הזעם.... היו תקופות שפשוט הייתי מניעה את האוטו שמה מוזיקה ונוסעת סתם להסתובב או לשבת ליד הים עם ספר וסיגריה.... ואם אני ממש בקטע של פיוס עם עצמי אז אני ב"קיריון" קונה נעליים
(ב"אלדו" ממש אוהבים שאני מדוכאת או עצבנית... משתלם להם)

למעלה