טוב מה נסגר? עושים בסוף מפגש פורום?

דם דם

New member
אני בעד אבל

לא משנה מתי תעשו את המפגש רק שהוא יצא לפני התאריך 16.8 כי אחר כך אני טס להולנד ואני לא רוצנה להחמיץ את המפגש

NiKi†a

New member
בטח שבעזריאלי.

אני לא אוכל להגיע לשומקום אחר בכל מקרה. חוץ מזה לכל המתבכיינים שגרים בירושלים-באר שבע וחיפה..יש רכבת ישר לעזריאלי, לא תצטרכו ללכת ברגל \:

רכבת זה סאקס.

לוקח שעה וחצי או יותר מירושלים עד ת"א ברכבת, לעומת 50 דק' של אוטובוס ! וזה הרבה יותר זול

דם דם

New member
שכול אחד יבוא איך שנוח לו

רק תחליטו מתי עושים מפגש וזהו חוצמזה צריך לעשות משהו מעניין במפגש,שלא נבוא סתם לעזריאלי ונטייל שם, שהיה משהו מעניין המפגש הזה אחרת לא שווה

דם דם

New member
הוא צודק

אפשר ללכת לאיזה סרט טוב, במקום לטייל כולנו בעזריאלי כמו חבורת מוכים בכול מקרה צריך בכלל לתכנן עוד כמה דברים לפני שבכלל נתכן לנו מפגש, הרי אנחנו בכלל לא יודעים את מי נחפש במפגש ואיך כול אחד נראה, ואם בכלל נעשה לנו מפגש-לא נראה שכולם מתלהבים מהרעיון הזה.

R y a n O

New member
אז בואו נרשום פה מי מתכוון לבוא

מי שרוצה לבוא
ומי שלא
צריך לתכנן ת'מפגש ולקבוע תאיך כמה שיותר מהר כי אם לא נקבע בזמן הקרוב בסוף לא יהיה מפגש פורום בחופש...

דם דם

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

כול עוד זה באיזורים שקל להגיע אליהם כמו, חיפה, ירושלים, או תל אביב

noa131

New member
אני פתחתי את השירשור אז מן הסתם../images/Emo45.gif

והייתי אתמול בעזריאלי- יש את בית השעווה אבל הקטע שאת רוב סרטי האימה כולם כבר ראו כולל בית השעווה...

liavsayegh

New member
שכחו מזה.... אני לא באה ../images/Emo31.gif

אם זה בקניון או משהו כמו זה....

NiKi†a

New member
אז תבואי באוטובוס.

פשוט רכבת זה יותר נוח. לא אמרתי לך איך לבוא.

דם דם

New member
יואוו השרשור הזה עומד

להתפוצץ, שמישהו יפתח שרשור חדש על זה, ונברר לנו את כול העינין על המפגש, מי יכול, מתי, לאן לבוא, מי בא וכול זה

למעלה