כנסווווווווווווווווווווווווו לשם
ה הדסי מתה על אגמי New member 25/6/06 #23 אנשים ../images/Emo47.gifהדס../images/Emo47.gif וכולם!../images/Emo204.gif אביחיייייייייייייייייייייייי
אנשים ../images/Emo47.gifהדס../images/Emo47.gif וכולם!../images/Emo204.gif אביחיייייייייייייייייייייייי
ח חלי 66 New member 25/6/06 #22 אבל שמעתי ברדיוו שהכניסה חופשית שמעתי ברשת ג' דיברו מה היהיה בפסטיבל ואמרו הכניסה חופשית אביחי תדבר עם אגם תשאל אותה ואז תיהיה תשובה ברורה.
אבל שמעתי ברדיוו שהכניסה חופשית שמעתי ברשת ג' דיברו מה היהיה בפסטיבל ואמרו הכניסה חופשית אביחי תדבר עם אגם תשאל אותה ואז תיהיה תשובה ברורה.
T TOUSH New member 25/6/06 #25 חלי זה עם הזמנות ששולחים לדואר חברה שלי קיבלה. אבל יש מצב כניסה חופשית, והמתגייסים מקבלים בונוסים כאלה רק להם עם ההזמנה
חלי זה עם הזמנות ששולחים לדואר חברה שלי קיבלה. אבל יש מצב כניסה חופשית, והמתגייסים מקבלים בונוסים כאלה רק להם עם ההזמנה
ח חלי 66 New member 25/6/06 #26 יכול להיות שהם מקבלים צ'ופרים או הטבות אבל אני שמעתי שאמרו כניסה חופשית
ח חלי 66 New member 25/6/06 #28 כן תלכו כול מי שיכול שילך ככה תפגשו אני לא אוכל להגיע כי דוד שלי מתחתן יום שלישי אז תלכו כולכלם ככה תפגשו ויהיה לכם ממש כייף
כן תלכו כול מי שיכול שילך ככה תפגשו אני לא אוכל להגיע כי דוד שלי מתחתן יום שלישי אז תלכו כולכלם ככה תפגשו ויהיה לכם ממש כייף
א אייללוש New member 25/6/06 #30 ולי../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif
T TOUSH New member 25/6/06 #31 תקשיבו חברים../images/Emo70.gif../images/Emo206.gif הכניסה היא אך ורק למתגייסים של שנת 2006 וכל המתגייסים קיבלו הזמנה לבייתם[בדואר]. ואגב הייתה הזמנה באינטרנט וגם אותה הורידו [היה בהתחלה הזמנה שכתוב בה הכניסה למקום בהצגת הזמנה זו, וכבר אין את זה שינו הנה לכם ההזמנה החדשה. צר לי יפים שלי
תקשיבו חברים../images/Emo70.gif../images/Emo206.gif הכניסה היא אך ורק למתגייסים של שנת 2006 וכל המתגייסים קיבלו הזמנה לבייתם[בדואר]. ואגב הייתה הזמנה באינטרנט וגם אותה הורידו [היה בהתחלה הזמנה שכתוב בה הכניסה למקום בהצגת הזמנה זו, וכבר אין את זה שינו הנה לכם ההזמנה החדשה. צר לי יפים שלי
ה הדסי מתה על אגמי New member 25/6/06 #32 אבלאבלאבל../images/Emo26.gif../images/Emo204.gif רשום "הכניסה ללא תשלום"
ה הדסי מתה על אגמי New member 25/6/06 #33 כנסווווווווווווווווווו../images/Emo204.gif../images/Emo70.gif יש מישו שאמר ששנה שעברה מלא נכנסו בלי הזמנהההההההה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=164&msgid=80636046 אני חושבת שמי שזה קרוב אליו ולא צריך הרבה מאמץ בשביל להגיע שווה לו לנסותת...
כנסווווווווווווווווווו../images/Emo204.gif../images/Emo70.gif יש מישו שאמר ששנה שעברה מלא נכנסו בלי הזמנהההההההה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=164&msgid=80636046 אני חושבת שמי שזה קרוב אליו ולא צריך הרבה מאמץ בשביל להגיע שווה לו לנסותת...