טוב, מחנה האימונים הזה ממש ריאליטי

LiRs Lullaby

New member
טוב, מחנה האימונים הזה ממש ריאליטי

שלא רואים בדרך כלל בתכניות "כוכב" למיניהן... כלומר, הילה שליו הזאת מפתיעה אותי כל פעם מחדש, רק שעכשיו זה לא לטובה. וחבל. מתנהגת כמו דיוה ולא יודעת מה זה עבודת צוות. מה היא מאיימת עליה בכאפה? איזו מן התנהגות זאת?

זאת לעומת שיתוף הפעולה המקסים בין שלישית הבנים שקדמה להם.

מעניין איך יראה השת"פ בין האחיות כרקוקלי לאחים שהוצמדו להן. ממה שזכור לי, האחים די פחדו מתחרות איתן....

ולא קשור לזה, אלא לפרסומות - למה זה נהיה טרנד אצל פרסומאים להביא ילדים ניג'סים/נודניקים/מרדניים? זה אמור להיות חמוד בעיני מישהו?

Jason2

New member
לא מובן לי

איך הטווסי הזה עובר שלבים, תופעה ממש מוזרה.

זה היה ברור שהם הולכים להרכיב להקת בנים, איזה משחק גרוע של השופטים שזו כאילו החלטה ספונטנית.

הילדים בפרסומות שמתהגים כמו מבוגרים זה הדבר הכי מעצבן שיש מבחינתי שצחי גראד יעשה את כל הפרסומות.

LiRs Lullaby

New member
אכן
משחק גרוע....

והבעיה היא שכבר לפני איזה שעה משה פרץ "חשב" על הרעיון הזה, שיש יותר מדי בנים וצריך לעשות משהו עם זה...

X יו יו S

New member
אין לי חוסם פרסמות וכל פעם שיש את פרסמות של

ג'וי ביוטיוב בלי להרוג אותו

אם עוד יעבור גם את בתי השופטים זה יהיה ביזיון

הבן אדם לא זמר. אין לו את זה.
רק אלוהים יודע למה השופטים מתעקשים עליו.

Itzik200

New member
אבל לתוכניות החיות מגיעים 5 מכל קבוצה...

וכבר יש לנו 5 בכל קבוצה

Bar Ben David

New member
לפי דעתי....

3 אקטים בכל קבוצה זה יותר טוב כי יש פחות תכניות ויותר מעניין
אני מקווה שההופעות החיות יהיו ברמה כמו בבריטית באמריקאית אני לא מתלהבת מההופעות בכלל אם להשוות זה נראה כמו ביצועים בכוכב הבא, נכון בX פקטור האמריקאי המתמודדים כן עוברים תהליך והשפעה של המנטורים מורגשת אבל ההופעות עדיין מרגישות קריוקי/ברודווי או לפחות חיקוי של ברודווי.

xjoiq

New member
נראה לי שהם יחליטו על 16 או 12 אחרי הביצועים

בבתי השופטים,תלוי אם 4 יתבלטו בכל קטגוריה או רק 3.

יהב טוסי מיוחד

עם הקול והידיים, זה משהו שצריכים להתרגל אליו ללא ספק. אבל כן, יש בו משהו אחר, ואני מבינה את הבחירה של השופטים

juspan

New member
קטעים עם בתי השופטים שמעתיקים כאן

כאן לא יהיו חווילות פאר במאליבו (נגיד סיימון) אלא איזו דירה בפינסקר (נגיד פורטיס).

Jason2

New member
יהיו מבני פאר

ההבדל שאלה לא בתי השופטים אלא מקומות שנשכרו מראש.

למעלה