בהחלט, טוב שחיפשתי את הפורום
ממש שמחתי לראות שוב את השם שלך!
אני גם ממש נהניתי עד כה מהתוכניות של האקס פקטור, להפתעתי, יש לציין, כי חשבתי שזה יהיה כמו כ"נ (את הגרסאות החו"ליות לא ראיתי) וזה לא, זה הרבה יותר מהודק וקצבי ולמרות שגם פה (לצערי הרב) היה את קטעי "הסיפור האישי המרגש" - לפחות לא נמרחו על זה שנים כמו כ"נ עם מונולוגים אינסופים למצלמה פלוס נסיעה מיוחדת של צביקה הדר והחבר'ה לסבתא בחדרה כדי לסחוט עוד כמה דמעות מהלימון וכולי ואני מאוד מקווה שבא"פ לא יהיה לזה מקום מעתה ואילך וזה יהיה נטו מוזיקה.
את כוכב נולד בלידת עכוז א.ק.א הכוכב הבא לא ראיתי אלא רק חצי תוכנית וזה היה זוועה. ישבתי ובהיתי במרקע כשאני תוהה אם זה הדבר האמיתי או לא, לפרקים זה נראה כמו מערכון של החמישיה הקאמרית, לפרקים כמו ארץ נהדרת: רני רהב עם השטיקים שלו, ריטה עם הפאתוס, צביקה הדר מסביר באבהיות צביקית למוקי, היחיד שנראה שם על פניו נורמלי, למה הוא לא נורמלי. רק הכובען, ארנב האביב ומרמיטה בספל תה היו חסרים שם. למרות שהפוקוס היה על השופטים, מסתבר שיש שם כמה מתמודדים בכל זאת, וכל הזמן הראו קליפים בהם הם מספרים כמה הם הרוסים זה על זה: "היא כמו האמא של כולנו, הוא הרוח החיה ביננו, הוא חבר אמיתי, אני באה אליה עם כל הצרות שלי, הוא נורא מצחיק אותנו, קטעים איתו, במקום להגיד על הפנים הוא אומר על הפרצוף!!!" (כך במקור, באמת). ועל כל זה תבזקי מנה גדושה של אסי עזר הממתיק הלאומי (פתאום הרגשתי את חסרונו של ארז טל). הרגע היחיד שהרגיש לי אמיתי בכל זה היה כשאחת המתמודדות הודחה, אומנם השופטים שיבחו אותה ואמרו לה כמה היא מוכשרת ושאוטוטו היא כובשת את העולם ובלה בלה בלה, אבל את האכזבה שכירכמה את פניה אי אפשר היה להסתיר, ולידה עמדה אסתי גינסבורג הרובוטית ופלטה במכניות: את מדהימה.
ובחזרה לאקס פקטור, הפייבוריט שלי הוא פורטיס.
והאמת שהוא הסיבה העיקרית לכך שאני צופה. ומהמשתתפים מצאו חן בעיני די הרבה, שמחתי על רוב האנשים שהעבירו (למרות שבוחן השלישיות היה בעייתי בעיני). שמחתי שלא העבירו את הילה (המנותחת מאל.אי) כי עם כל הכבוד ליכולות הקוליות שלה, זה לא שיש לה משהו לתת חוץ מדיוואיות ואטיטיוד מעפני. היה לי חבל על ברנרד, על אורטל ועל חן לוי שלא עברו, אני יודעת שכתבתי קודם בגנות הסיפורים האישים המרגשים, ואני כן נגד שהתוכנית תהפוך לסניף של לשכת הרווחה, אבל הייתה לי צביטה קלה, מודה, כי אני לא רואה איך אדם כמו ברנרד יצליח להגיע לחשיפה בדרך אחרת. נגיד, למישהי כמו קמה לא הייתי דואגת, יש לה את הנישה שלה.
אני מחבבת את הקרקוקוליות, גם האחים חמודים (מפנטזת על חתונה כפולה
), תמר פרידמן, רוז כמובן, שמחתי שמאוריציו עבר כי הם לא אהבו אותו בהתחלה (השלישיה שלו ושל רוז וחן הייתה הכי מוצלחת מבחינת ההרמוניה), נטע נראית כמו בחורה נחמדה אבל אני לא מצליחה לזכור ולו שיר אחד שלה... רגע, מי עוד עבר? עם הבנים יש לי קטע, אני בקושי זוכרת אותם, למרות שבאודישנים חשבתי שהרבה מהם מוכשרים, אבל נהיה לי סלט מכולם ואני כבר לא זוכרת מי הוא מי וכל העסק עם השלישיות בלבל אותי עוד יותר. למרות שאני אוהבת את התכלסיות של א"פ הייתי שמחה לו הם היו מעלים יותר אודישנים לערוץ שלהם ביוטיוב, כי יש כאלו שנעלמו לי ואני לא יודעת אם מיצמצתי ברגע הלא נכון או שבאמת לא הראו אותם, כמו ההיפסטר הדרוזי למשל, שאני לא יודעת לאן הוא נעלם.