טוב, מחנה האימונים הזה ממש ריאליטי

Uri04

New member
גם בגרסאות הלועזיות

בתי השופטים הם לא באמת בתי השופטים, אלא פנטזיה הזויה שמנסים למכור לילדות בנות 15.

juspan

New member
באמת?

גם אם זה ככה, אני סמוכה ובטוחה שהבתים של סיימון, בריטני או מי שזה לא היה ב- 2 העונות האמריקאיות הראשונות, הם לא פחות מפוארים ו"פנטזיונריים" מהבתים שנשכרו לשם כך (כביכול).

את הבריטית אני לא רואה.

Uri04

New member
זה עניין של טעם אישי מה מפואר יותר או פחות

אבל מרבית השופטים לא ממש מתים על להכניס את צוותי הצילום (והצופים) אל תוך החלל הביתי הפרטי שלהם, וצוות הצילום גם ככה מחפש תמיד בתים שמצטלמים יפה (עם חצר מרשימה, נוף וכו' וכו').
לסיימון יש כמה בתים ברחבי העולם עד כמה שידוע לי, ולבריטני.. אין לי מושג, אבל לא בטוח שמדובר באחוזת יוקרה מדהימה ביופיה (אולי, אבל גו פיגר). מעבר לזה - אני בטוח שלדמי ולקלי ופאולינה אין אחוזות מפוארות, אלא בתים "לוס-אנג'לסיים" טיפוסיים, ובגרסא הבריטית - טוב, ברור לי שלואי לא באמת גר ברביירה הצרפתית, גארי בארלו לא באמת גר בפנטהאוז בניו-יורק וניקול לא באמת גרה באיזה אי נופש בקריביים. אבל זורמים עם הפנטזיה. זה יהיה מצחיק במיוחד אם יצלמו את הבית של שירי מיימון באיזו וילה בקיסריה, או את הדירה של פורטיס (שהודה שהסכים להשתתף בתכנית רק בשביל לסגור את המשכנתא
) באיזו אחוזה בסביון.

אה.. אבל את יודעת כמה עולה היום דירה בפינסקר?

איזה כייף לראות אותך פה ולגלות שגם את צופה...

(מכוכב נולד לדורותיו כבר מזמן נשבר לי, אבל החלטתי להתחמם קימעה שוב לאורה של מדורת השבט החדשה).

juspan

New member
יוהו

איזה כיף שהחלטתי לכתוב כאן ושאת גם הצצת! (לא נפרדנו אז בכלל בתום העונה ההיא...)

אני ממש מחבבת את אקס פקטור ישראל, את הכוכב הבא גם אני לא רואה (היו כמה הצצות חפוזות, לגמרי זוועה בכל מישור, וזה אחרי שצפיתי מכוח האנרציה בכל העונות של כוכב
כלומר, כביכול אני צופה שבוי שלהם - אבל כזה מעפן עוד לא היה
).

יש לך כאן כבר בערך פייבוריטים, משהו?

בהחלט, טוב שחיפשתי את הפורום

ממש שמחתי לראות שוב את השם שלך!

אני גם ממש נהניתי עד כה מהתוכניות של האקס פקטור, להפתעתי, יש לציין, כי חשבתי שזה יהיה כמו כ"נ (את הגרסאות החו"ליות לא ראיתי) וזה לא, זה הרבה יותר מהודק וקצבי ולמרות שגם פה (לצערי הרב) היה את קטעי "הסיפור האישי המרגש" - לפחות לא נמרחו על זה שנים כמו כ"נ עם מונולוגים אינסופים למצלמה פלוס נסיעה מיוחדת של צביקה הדר והחבר'ה לסבתא בחדרה כדי לסחוט עוד כמה דמעות מהלימון וכולי ואני מאוד מקווה שבא"פ לא יהיה לזה מקום מעתה ואילך וזה יהיה נטו מוזיקה.

את כוכב נולד בלידת עכוז א.ק.א הכוכב הבא לא ראיתי אלא רק חצי תוכנית וזה היה זוועה. ישבתי ובהיתי במרקע כשאני תוהה אם זה הדבר האמיתי או לא, לפרקים זה נראה כמו מערכון של החמישיה הקאמרית, לפרקים כמו ארץ נהדרת: רני רהב עם השטיקים שלו, ריטה עם הפאתוס, צביקה הדר מסביר באבהיות צביקית למוקי, היחיד שנראה שם על פניו נורמלי, למה הוא לא נורמלי. רק הכובען, ארנב האביב ומרמיטה בספל תה היו חסרים שם. למרות שהפוקוס היה על השופטים, מסתבר שיש שם כמה מתמודדים בכל זאת, וכל הזמן הראו קליפים בהם הם מספרים כמה הם הרוסים זה על זה: "היא כמו האמא של כולנו, הוא הרוח החיה ביננו, הוא חבר אמיתי, אני באה אליה עם כל הצרות שלי, הוא נורא מצחיק אותנו, קטעים איתו, במקום להגיד על הפנים הוא אומר על הפרצוף!!!" (כך במקור, באמת). ועל כל זה תבזקי מנה גדושה של אסי עזר הממתיק הלאומי (פתאום הרגשתי את חסרונו של ארז טל). הרגע היחיד שהרגיש לי אמיתי בכל זה היה כשאחת המתמודדות הודחה, אומנם השופטים שיבחו אותה ואמרו לה כמה היא מוכשרת ושאוטוטו היא כובשת את העולם ובלה בלה בלה, אבל את האכזבה שכירכמה את פניה אי אפשר היה להסתיר, ולידה עמדה אסתי גינסבורג הרובוטית ופלטה במכניות: את מדהימה.

ובחזרה לאקס פקטור, הפייבוריט שלי הוא פורטיס.
והאמת שהוא הסיבה העיקרית לכך שאני צופה. ומהמשתתפים מצאו חן בעיני די הרבה, שמחתי על רוב האנשים שהעבירו (למרות שבוחן השלישיות היה בעייתי בעיני). שמחתי שלא העבירו את הילה (המנותחת מאל.אי) כי עם כל הכבוד ליכולות הקוליות שלה, זה לא שיש לה משהו לתת חוץ מדיוואיות ואטיטיוד מעפני. היה לי חבל על ברנרד, על אורטל ועל חן לוי שלא עברו, אני יודעת שכתבתי קודם בגנות הסיפורים האישים המרגשים, ואני כן נגד שהתוכנית תהפוך לסניף של לשכת הרווחה, אבל הייתה לי צביטה קלה, מודה, כי אני לא רואה איך אדם כמו ברנרד יצליח להגיע לחשיפה בדרך אחרת. נגיד, למישהי כמו קמה לא הייתי דואגת, יש לה את הנישה שלה.
אני מחבבת את הקרקוקוליות, גם האחים חמודים (מפנטזת על חתונה כפולה
), תמר פרידמן, רוז כמובן, שמחתי שמאוריציו עבר כי הם לא אהבו אותו בהתחלה (השלישיה שלו ושל רוז וחן הייתה הכי מוצלחת מבחינת ההרמוניה), נטע נראית כמו בחורה נחמדה אבל אני לא מצליחה לזכור ולו שיר אחד שלה... רגע, מי עוד עבר? עם הבנים יש לי קטע, אני בקושי זוכרת אותם, למרות שבאודישנים חשבתי שהרבה מהם מוכשרים, אבל נהיה לי סלט מכולם ואני כבר לא זוכרת מי הוא מי וכל העסק עם השלישיות בלבל אותי עוד יותר. למרות שאני אוהבת את התכלסיות של א"פ הייתי שמחה לו הם היו מעלים יותר אודישנים לערוץ שלהם ביוטיוב, כי יש כאלו שנעלמו לי ואני לא יודעת אם מיצמצתי ברגע הלא נכון או שבאמת לא הראו אותם, כמו ההיפסטר הדרוזי למשל, שאני לא יודעת לאן הוא נעלם.

בתוכנית הקודמת של אקס פקטור

במחנה האימונים הם קיצצו בחצי את המתמודדים, ובעריכה קצבית במיוחד, ועד שלא עברתי על הרישמה באתר, לא ידעתי מי נשאר ומי הודח. כנראה שהדרוזי היה מהמודחים

ככה יפה להפלות דרוזים?

גם לא מכניסים אותם לכור בדימונה וגם לא לאקס פקטור.
חבל... כי זכרתי אותו לטובה.
מצד אחד אני בעד עריכה קצבית, בלי ים בטסטמוניאלס ומריחות עד אין קץ, אבל התוכנית שלפני הארונה הייתה קצבית מידי, אנשים נעלמו ולא ידעתי לאן ולמה ובאותה העת אנשים אחרים עברו בלי שראינו בדל אודישן. אם הם היו מעלים את כל האודישנים שקוצצו ליוטיוב זה היה נחמד.

juspan

New member
לגבי הכוכב, כל מילה

פשוט פארסה (גם ראיתי חלקים מהפרק הנ"ל, הכל בזכות איל גולן
כלומר את זה שלפני וזה שאחרי הפרשה/פרישה...)

וואלה הזכרת לי את ההיפסטר הדרוזי (כרגיל תאורייך הקולעים
), ובטח יש עוד המון אנשים שנעלמו גם לי בעריכה האובר קצבית ובזיכרון הרעוע). יש כמה שלא צלחו בכלל את החלק הראשון של מחנה הראשונים שמאוד מאוד הפתיעו אותי - למשל רחלי צרפתי (אאל"ט בשם, הנערה שנשר לה השיער שמאוד הרשימה את כולם באודישן הראשון), והתבאסתי שלא טרחו להראות לנו למה בעצם ומה השתנה כ"כ (מעבר לפעמים לרבע בית בשניה וחצי). לא נעים לי, אבל אני סאקרית של הסיפורים העצובים והקשים. ברור שהייתי מעדיפה שלא יעשו מזה עניין ושאפילו לא יציינו את זה, אבל יש מקרים מרגשים שלא צריך ממש לספר את הסיפור בקול רם - למשל ברנרד או רוז (בעיקר הגיל, אצלה לא רק). זה עובד עלי נורא, בטח אם הזמרים עצמם טובים כשלעצמם.

גם שמתי לב שהם עושים המון מניפולציות של סאונד באודישנים, ואת אלו שהם רוצים לרומם הם מעלים עם איזה אקו כזה (סלחו לי שאין לי את הטרמינולוגיה המקצועית) ולא באמת כמו השירה שנשמעה שם על הבמה תכלס. לאחרים, במיוחד אלו שלא מעבירים, הם לא מרפדים את הסאונד בכלום... ככה שירה דוך שברור שפחות מרשימה טכנית מראש.

יאללה, שיתחילו כבר עם ההופעות החיות!

אני ראיתי רק חצי תוכנית, השניה של מוקי

דיברתי עם חברה שלי בטלפון ואני שומעת אצלה צעקות, שאלתי מה קורה ואם להזמין משטרה, היא אמרה שזה בסדר, זה רק רני רהב צורח בטלויזיה, אז פתחתי גם אני וצפיתי.
היא אגב רואה את שתי התוכניות ודווקא מעדיפה את הכוכב.

בעיניין הסיפורים העצובים - זה עובד עלי בעיקר כשלא מספרים אותם, כשנותנים לנו להבין לבד, אבל כשישר בא מתמודד ומתחיל לספר לנו את סיפורו העצוב בפרטי פרטים, ונשנק מדמעות על הבמה, והשופטים מצטמררים ואז יש מוזיקה נוגה, ואז רואים אותו מפתח את הנושא בטסטמוניאלס, ואז מביאים את אחותו שתספר כמה היה קשה לו וכולי, אני כבר מתחילה לזוז באי נוחות על הספה וזה עושה לי דווקא אנטי.

גם לי זה מפריע שלא רואים למה אנשים שהתלהבו מהם באודישן הראשון נשרו אח"כ, כמו רחלי צרפתי (צדקת בשם), כמו אורטל אלקיים... לא שמתי לב לעיניין הסאונד, נשמע מאוד הגיוני. חברה שלי גם העירה את תשומת ליבי לכך שהאודישן הראשון כנראה לא היה באמת האודישן הראשון שלהם, כי אחרת איך זה שמתמודדים מסויימים קיבלו פוקוס מההתחלה? כמו רוז למשל שהמצלמות ליוו אותה בדרך לנוקיה, הרי לא יתכן שהם סתם עקבו אחרי פיליפינית אקראית, משל היו יחידת עוז ממחלקת ההגירה.

GM1988

Well-known member
זה היה ברור שהילה הולכת להילחם בכל מתחרה

שם, ולמרות הכל גם אני הופתעתי שהיא התנהגה כמו בהמה מול אותה מתמודדת (שיט! שכחתי את שמה).
אף אחד לא מכיר אותך שאת תגידי "בא לי להביא לך כאפה".
אני חושב שמעבר לקול מדהים באמת שיש לה, היא מיותרת לתחרות הזו, והגישה שלה היא גישה של לוזרית ולא של מנצחת, עם כל זה שהיא חשה את עצמה בגלל שמות שהיא זורקת לכל עבר...

מאד שמח שהיא הודחה, והבנות שהיו איתה עברו שלב. מגיע להן

למעלה