טוב מידי????

טוב מידי????

יש לי שאלה. יצא לי כבר מספר פעמים לשמוע את המשפט המאוד חכם הזה מבחורות, כולל מישהי שיצאתי איתה כמעט שנתיים, שאני פשוט טוב מידי. מה לעזאזל זה אומר??? טוב מידי??? - נראה לי מוזר לפסול מישהו בגלל שהוא טוב מידי, אבל זו דעתי... לעומת זאת אני מכיר מספר בחורים שמתייחסים לנשים כמו לחפץ חד פעמי ובחורות נופלות לרגליהם ועוד אח"כ לאחר שהן נזרקות הן עוד רוצות לחזור... אני מאוד אשמח לשמוע את ההגיון שבדבר. ודרך אגב אין לי כוונה לשנות את דרכי ולההפך למנייק זה פשוט לא טבוע בי. סתם אני מעוניין להבין את התופעה הזו. אשמח לשמוע תגובות בגבול הטעם הטוב.:)

לא יכולה להעיד על מה הבחורה

המסויימת שאתה מדברת עליה מדברת, אבל אני יכולה להעיד מניסיון. בכולנו טבוע איפשהו רוע, השאלה היא מה עושים איתו. אני בחורה שאם אני רואה שבחור מקסים מידי בשבילי, זה מלחיץ אותי כי אני יודעת שאני לא כזו. שאני לא יכולה להעניק לו חצי ממה שהוא מעניק לי כי אני פשוט לא כזו. אז הוא טוב מידי בשבילי ואני לא רוצה לקלקל את הטוב הזה..

חוסר בטחון?

אז זה קטע של חוסר ביטחון שלך? בגלל זה את מעדיפה לא להיות אם מישהו טוב מידי? חשבת שאולי את מספיק טובה בישבילו ? נראה לי מוזר לברוח מסיטואציה כזו בגלל הערכה עצמית נמוכה....

לא הבנת נכון.

אני לא חושבת שאני לא מספיק טובה לי. יש לי הערכה עצמית מאוד גבוהה. אני חושבת שאני מציאה. אבל טוּב היא לא אחת מהתכונות הבולטות אצלי. ולפעמים 'טוב מידי' גם מדובר על בחור שמוותר, שנדחק בצורה מסויימת לפינה ואני אישית לא אוהבת אנשים כאלה...

1עפרית

New member
טוב מידיי-זה אומר

אתה בחור נחמד,נהדר ואוהב אבל....לא ממש מעניין ולא מושך ומאוד חבל כי אם היית מושך היא היתה נשארת איתך אבל באמת שאתה בחור טוב..ולכן בגלל שהיא חושבת כך ואוליי זה לא כל כך בסדר להפסיד בחור כל כך משקיע אבל...היא לא מאוהבת בך.!!! אז להרגשתך הטובה-אתה טוב מידיי בשבילה., ותאמין לי-זאת הכוונה!!!

Palm tree

New member
אוי כככן

יצא לי לשמוע את זה כמה פעמים. שאני פשוט טוב מדי. אחרי כמה שיחות, הבנתי שזו הדרך בה לפעמים בנות משתמשות כדי להגיד לך שאתה ממש נחמד וחמוד וטוב לב ומחפש אהבה רצינית בה תוכל להשקיע מכל הלב, וזה מאוד מתוק ומאוד חשוב, אבל הן כרגע מחפשות פשוט קשר קליל בלי הרבה השקעה ובלי הרבה מחוייבות, ואתה פשוט קצת "כבד" מדי. כבד זה לא רע בכלל, זה פשוט לפעמים לא מתאים. יכול להיות שבמקרה שלך הכוונה היתה שונה, אבל לפחות כך זה היה אצלי.

אמת כואבת

וזה במקום להגיד את האמת - מה כל צד רוצה ממערכת היחסים? תמיד עדיף אמת כואבת על מחמאה שקרית. אבל אני תמיד אוהב אמיתות כואבות... זו כבר בעיה אחרת :)

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
זו היתה התשובה הכי קרובה

אתה יותר מידי טוב זה בערך כמו שעובד יקבל מכתב פיטורין כשהסיבה לפיטורין היא "אתה עובד טוב מידי", יש דבר כזה ? נראה לכם ? לא נראה לכם ? נכון, גם לי לא. אז תפסיקו להיות תמימים. המשפט אתה/את טוב/טובה מידי בשבילי פירושו לא מעוניין/מעוניינת להמשיך איתך את הקשר אבל אין לי אומץ להגיד את זה בצורה ישירה. וכל מי שיפרש את המשפט אחרת פשוט משלה את עצמו. מסלימאן ששמע וגם אמר את המשפט אי אילו פעמים בחייו.

sagi24

New member
תשובה

תשמע סיפור יצאתי לפניי שנתיים עם בחורה חצי שנה הענקתי ונתתי ופינקתי ולא בגדתי והייתי משקיע וההגדרה של הבחור הכי טוב בעולם מה שבחורות טועננות שהן רוצות להכיר יום אחד היא אמרה לי שמע שגיא אני חייב להגיד לך משהו אמרתי אוקיי אני מקשיב ואז היא אמרה לי שגיא אתה יודע מה הבעייה שלך חשבתי שהיא הולכת להגיד באמת דברים שבעייתים אצלי ואז היא אמרה משפט שתקוע אצלי ביום עד עכשיו שגיא אתה טוב מדי ולכן אנחנו צריכים להיפרד הייתי המום חשבתי שאולי זה שהיא אמרה שאני טוב מדי זה סתם תירוץ שהיא המציאה כדי לגמור איתי אבל מבירור שערכתי התברר לי שהיא באמת התכוונה לזה שיש לה בעייה להיות עם בחחורים טובים כי היא צריכה את האקשן של המריבות ושל הקשיחות והמניאקיות שהגברים הזבלים מעניקים לבחורה איתי מה לעשות היה לה טוב וכייף ואז הבנתי שבחורות הן מזוכיסיות רק אומרות שהן מחשות בחור בוגר ונאמן וטוב ומשקיע ומפנק אבל בפועל לא רוצות כזה בחורה אלה בחור מניאק שיעשה מהן פורפרה אולי הן מזוכיסיטות אולי הבחורות חושבות שזה מה שמגיע להם גבר שיתנהג אלייהן מגעיל אבל זה המציאות הבעיה היא לא איתי ואיתך אלה אצל הבחורות אבל מה לעשות שהבחורות לא ישתנו כן הן לא חושבות שמשהו אצלהן בקטע הזה לא בסדר כי הן מדברות שהן כן רוצות בחור טוב אז תעשה מה שאני עשיתי מאותו רגע אני טוב שטובים איתי שאני רואה סימנים שלא מעריכים אותי ושמנסים לנצל את טוב ליבי אשכרה אני או שמעיף את הבחורה לקיבינימט או שאני משנה את עורי כמו זיקית ומתאים את עצתמי למצב החדש ונהייה הבחור הכי רע בעולם וככה בחורה יודעת שעדיף לה להכיר את שגיא הטוב כי שגיא יכול להיות גם רע ושאני רע אני הכי בן זונה בעולם

voguemaster

New member
נו אבל ברור

זה הכל עניין של אתגר. הן יגידו לך שהן רוצות גבר טוב, מתחשב, מתוק, רומנטי וכל שאר הירקות. אתה יודע מה ? ההיגיון שלהן גם צודק. במודע הן באמת רוצות את כל אותם הדברים. אלא, וזה אלא חשוב מאוד, שמסתבר שאצל בני אדם מה שקובע יותר מכל דבר אחר הוא דווקא התת מודע. ובתת מודע, אנשים רוצים אתגר, לא לחיות על מי מנוחות כל הזמן, כי זה הרי משעמם. רוצות אקשן. כולן רוצות גבר שיגרום להן להרגיש אישה (משפט מצחיק לפעמים
), ויסחוף אותן מהרגלים. הרי לא תשמע על מצב הפוך שבו בחור רוצה שבחורה תסחוף אותו ותהיה הנסיכה על הסוס הלבן, לא ?
בנוסף, בני אדם תמיד מגדירים את עצמם לפי הסבל שלהם. חבל, אבל זה מה יש. אז קבל את זה בהבנה, זה לא שהן רוצות מניאקים. זה פשוט שכל החמודים והמתוקים והכלבלבים שכמותנו פשוט משעממים אותן למוות. יש כאלו שיגידו לך שזה בדיוק מה שהן מחפשות. אולי אפילו זה יעבוד לך חלק מהזמן. זה לא מחזיק אף פעם, פשוט משעמם מדי. קשה, קשה כ"כ להתגבר על התכנות הבסיסי הזה שאין לי שמץ של מושג מאיפה הוא צץ, ודווקא כשחשבתי שהצלחתי, מסתבר שגם לי זה קורה מדי פעם... לפחות בפעם האחרונה שזה קרה, לא התנערתי ממנה ולקחתי את זה הלאה
. יאללה, עוד ניצחון
...

תומר שי

New member
אני בחרתי שלא לשחק את המשחק הזה

גם אני הגעתי לאותה מסקנה בדיוק. רוב הבנות מחפשות קודם כל את הבחור הכי חרא שבעולם. הבחירה שלי היא לא לשחק את המשחק הזה. לא מוכן לוותר על האני העצמי שלי בשביל אף אחד. מי שתרצה אותי, תצטרך להשקיע בדיוק את אותם המאמצים שאני אשקיע אם אהיה מעונין בה. לא יהיו שום הנחות לאף אחת ובטח לא משחקים. חשבתי על זה הרבה ותמיד הגעתי לאותה מסקנה. אני נראה טוב, בחור טוב, מחפש בחורה טובה ואולי זה יקח לי יותר זמן למצוא אבל בסוף אמצא אותה. לא הייתי רוצה להסתובב ובטח לא להתחתן עם מישהי כזאת שמחפשת את הבחור החרא. יש מספיק בנות בעולם, בסוף אמצא את זאת שמחפשת את הדבר האמיתי באמת.

אני כבר לא יכולה לשתוק...

אני פשוט חייבת להגיב... תפסיקו להכליל ולהתיימר לדעת מה אנחנו מחפשות/רוצות/צריכות!!!. אני לא יכולה לדבר בשמו של כל המין היפה אך אוכל לאמר בודאות שיש עוד כמה בחורות שבפרוש לא מחפשות שיתעללו בהן ובהחלט יעריכו טוב לב אז צאו מהקטע של "פויה בנות" עברנו את הגיל אני חושבת.....

voguemaster

New member
אני אשמח אם תראי לי *אחת*

לא יותר, רק אחת מספיקה. הכרתי המוווווווון בנות בחיים ועוד לא ראיתי אחת שלא עובדת לפי הדפוס. אני גם לא מאמין שקיימת, אם כי זה רק בגדר אמונה כמובן, יכול להיות שאני טועה. שוב, אם תצליחי להראות לי אחת, נדבר.

אני לא עובדת לפי הדפוס הזה.

הנה מצאת אחת. פירטתי את הדברים כבר בהודעה אחרת, קצת יותר למטה.. אבל לא אכפת לי לחזור על זה שוב ושוב. הגדרה של מה שטוב לי היא לא הגדרה אחידה לכל הבנות באשר הן. הוא לא צריך להתרפס בפני, כי זה ממש לא עושה לי את זה. אני רוצה אדם עצמאי, עם דעה משלו, שבטוח בעצמו אבל לא שחצן. הוא צריך להיות "טוב" במובן של לתמוך כשצריך, לדעת להביע את הרגשות שלו, להיות עדין ומבין ולא גס רוח. זה שמישהו יתן לי הכל תוך כדי ביטול עצמי שלו ממש לא יעשה אותו יותר טוב בשבילי.. אם אני ארצה משרת אני אקנה לי אחד בכסף (ממש לא, אבל לא חשוב). בן זוג צריך להיות משהו מעבר למשרת שמפזר לי מחמאות ועושה לי נעים בגב.. האם זה אומר שמערכות היחסים שלי היו מושלמות? ממש לא. לקח גם לי זמן להבין מה אני רוצה ואיך אני רואה את עצמי בתוך מערכת יחסים. אבל מכל מערכת יחסים, בין אם היתה מוצלחת יותר או מוצלחת פחות, למדתי משהו. גם על מה שאני רוצה מעצמי וגם מה אני רוצה מבן הזוג. מנייאק זו ממש לא דרישה אצלי, להפך. מי שמשחק איתי משחקי כוחות במקום להגיד לו מה מפריע לו, יכול ללכת. אין לי צורך בו.

voguemaster

New member
לא על זה מדובר

ואין כ"כ דרך לבדוק את הטענה שלך לצערי. אני לא מתאר לעצמי שתהיה איזושהי בחורה שתודה שהיא מתנהגת לפי הדפוס הנ"ל. ברור שתגידי שאת לא פועלת לפיו! זה הרי שקוף. אצל כל בחורה בתת מודע יש את ההיגיון הזה. כולן יגידו שהן לא כאלה. אז מה ? נאמין לכולן ? כולן אומרות שהן לא נצלניות (מדבר על דברים חומריים) ולמרות שכולן אמרו, חלקן היו ועוד איזה נצלניות! חבל"ז ממש... קיצר, אני לא מצפה שתגידי משהו אחר. צריך להעמיד בפניך בחור שהוא מתוק וטוב לב באמת ולראות מה יוצא. אני לא מדבר על מתרפס ואחד חסר אופי. מספיק בחור כמוני
.

ברור..

גם אין דרך לבדוק את הטענה של הבחור שהוא "טוב מדי". אני יכולה להעיד על עצמי שאני לא נצלנית, אני לא רואה בבחור כספומט, אני לא רואה בו נהג (לכן היה לי חשוב מאוד שיהיה לי אוטו משלי, כדי שאף אחד לא יעז להגיד לי, כמו שמישהו פעם אמר לי, שאני רואה בו נהג..), אני לא רואה בו ערוץ להעלאת הסטטוס הכלכלי שלי (למרות שהוא ממש במצב אנוש כרגע), ואני נוטה לחשוב שאני מעניקה (מבחינה רגשית) בערך מה שאני מצפה לקבל. אתה כמובן, יכול לומר שאתה לא מאמין לי. הסבירות שזה יעניין אותי, נמוכה ביותר. עמדו בפני בחורים מתוקים וטובי לב, אבל כמו שאמרתי לאורך השרשור הזה, זה לא תמיד מספיק. אני רוצה מישהו שיפיל אותי מצחוק, אני רוצה מישהו שידע גם לדבר ברצינות, אני רוצה מישהו שהוא הרבה יותר מורכב מאשר "מתוק וטוב לב". אני מחפשת מישהו שיכול להעניק משהו שהוא מעבר ל"נחמד לי איתך". מה לעשות.. יש לי דרישות מאוד גבוהות

יש כמה מקרי ביניים

בין רוע אכזריות וגועל נפש, לבין כלבלב חסר אופי ומשעמם. האקשן מבחינתי במערכת יחסים הוא לא במריבות וחוסר ההסכמה, אלא באישיות של האדם שאיתו אני נמצאת. האם אני יכולה לדבר איתו על הנושאים שאני אוהבת? האם הוא מעניין? האם הוא מצחיק (אבל באמת מצחיק..)? נשים לא רוצות את האגדה על הנסיך עם הסוס הלבן שלו מתוך משהו שטבוע בהן. מהרגע שהתחילו לקרוא להן סיפורי מעשיות כילדות, ואח"כ בקולנוע ההוליוודי שמוכר לנו כל הזמן את אותו סיפור זול, עלוב ובלתי מושג אלו המושגים שאיתם הן חושבות על מערכות יחסים, אבל במציאות שלנו הנסיכים הם מועטים, ולמען האמת נראים לי משעממים רצח, הצורך להיות ייצוגי כל הזמן היה נמאס עלי מהר מאוד. אני לא רוצה גבר שרוצה להיות נסיך. אני רוצה גבר שרוצה להיות חבר שלי. אין לי צורך בנסיכים, אין לי צורך בסוסים וכל הקשקוש הזה. אני רוצה אדם שירתק אותי, ואני אותו, כדי שהיחסים שלנו לא יהיו מבוססים על הבל פה צבוע ורוד, אלא על דברים ממשיים. לא צריכה שיביאו לי פרחים (למרות שזו מחווה נחמדה) ולא צריכה שיפתחו לי דלתות (אני "ילדה" גדולה, ומסוגלת לתפעל את המכניקה שלהן בעצמי). אני כן צריכה שהאדם שאיתי יהיה אדם טוב אבל בעל עמוד שדרה, בעל דעה עצמאית משלו (שמומלץ שתתאים לדעתי, כי אחרת הדרך לוויכוחים אינסופיים קצרה), בעל יכולת תקשורת הדדית, זה לא ישעמם אותי (ועדיין כל זה לא מבטיח שכל מי שעונה לקריטריונים הכלליים האלה הוא בהכרח האיש בשבילי)

למעלה